ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώτη θέση για την Ελαία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ε’ κατηγορίας

Το μέλλον της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής εμφανίστηκε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ε’ κατηγορίας (για αθλήτριες γεννηθείσες το 2010) που διοργάνωσε η ΑΕΣΓΑ και ο ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο κλειστό της Μηλαδέζας Βάρης την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Η “Ελαία” Γυμναστικός Σύλλογος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που φιλοξένησε τη διοργάνωση συμμετείχε με δύο ομάδες αποτελούμενες από τις αθλήτριες: Ιωάννα Δημητριάδη, Μαρίλια Καραμιχάλη, Μαρία Κοντογιάννη και Πολυξένη Κύρου (τετράδα) και Δωροθέα Καρακυριάκου, Ιόλη Ματαγού και Νεφέλη Μεμάι (τριάδα). Προπονήτριες των ομάδων ήταν οι Μαρία Κωνσταντίνου και Ντόρα Αλτόγλου και χορογράφος η Δέσποινα Καβούρη.

Η τετράδα της “Ελαίας” κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ η τριάδα έλαβε την τέταρτη θέση της διοργάνωσης.

Την απονομή στις αθλήτριες της “Ελαίας” έκανε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ το πρωτάθλημα παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Νίκος Βάσης και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Λυδία Αργυροπούλου.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρώτη θέση για την Ελαία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ε’ κατηγορίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">