ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι Ευρωπαίοι πολίτες

Από την ημέρα θανάτου του δημοτικού υπαλλήλου  Θανάση Μπρατίκα, και μέχρι σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, στη Πόλη της Γλυφάδας υφίσταται η συγκεκριμένη εικόνα.

Μόνο από μια οδό της συνοικίας της Τερψιθέας δείτε ποια είναι η εικόνα με μπάζα και ξερά χόρτα - κλαδιά.

Κυρία Καυκά είσαστε πολύ άξια για την καθαριότητα της Γλυφάδας, παράλληλα και του υπολοίπου των συνεργατών σας, όμως οι εικόνες μόνο από την οδό Καρχηδόνος , σας διαψεύδουν κατηγορηματικά, διότι ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει πλαίσιο, αρχικά ενημέρωσης των κατοίκων, αν και πληρώνεται σειρά ημέτερων, και δεύτερον, πολιτικών συγκεκριμένων δημοτικών κανόνων οι οποίοι θα περάσουν στο κοινωνικό σύνολο και θα πρέπει να τηρούνται απ' όλους.

Δείτε στη συνέχεια αν ενδέχεται να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι από ξερά χόρτα - κλαδιά, τα οποία εναποθέτουν στα πεζοδρόμια χωρίς πρωτίστως να έχουν ενημερώσει την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, και κάλλιστα μπορούν να γίνουν εστία για σφήγκες.








Για πολλοστή φορά τονίζουμε δημόσια ότι η φάρα των νεοελλήνων είναι καλή για τα πανηγύρια , τις φιέστες, και τα νυφοπάζαρα , πέραν αυτών είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Το 2019 η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα , και δεν θα συνεχίζει να είναι τριτοκοσμική πόλη με αστικά κόμματα κλεπτοκρατίας , ημέτερους φροντισμένους με ρουσφετάκια, και χώρους διαμορφωμένους για νυφοπάζαρα, λες και βρισκόμαστε σε χωριό της δεκαετίας του 50.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Σας ενημερώνουμε ότι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ) και κλαδιά – χόρτα σε πεζοδρόμια,  κοινόχρηστους χώρους, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων κλπ. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο βάσει του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου.

Για να πετάξετε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά – χόρτα, να επικοινωνείτε με την Yπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο για τον προγραμματισμό της συλλογής τους.

Το 2019 οι παραβάτες θα πληρώνουν ''χοντρά'' πρόστιμα , διότι εμείς στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές και την ασφάλεια των εργαζομένων.


Θα παρέχουμε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου σε όλους τους δημότες , και όσοι δεν ενημερώνουν την εφαρμογή , είτε δεν παίρνουν τηλέφωνο στην Υπηρεσία του Δήμου, πριν τοποθετήσουν ογκώδη αντικείμενα , μπάζα , και ξερά κλαδιά - χόρτα , θα πληρώνουν πρόστιμο.

Θα εξοπλίσουμε την υπηρεσία του Δήμου Ψηφιακά, καθώς επίσης, μέσα στα φορτηγά θα υπάρχει οθόνη με την εφαρμογή ώστε οι υπάλληλοι να έχουν εικόνα σε ποια σημεία έχουν τοποθετηθεί ογκώδη αντικείμενα καθώς και ξερά χόρτα - κλαδιά.

Το 2019 η ΓΛΥΦΑΔΑ γυρίζει πραγματικά σελίδα και θα γίνει κανονική SMART CITY.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι Ευρωπαίοι πολίτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">