ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Σαντέλ Ζέιλς κάνει συνεχώς teasing με το στήθος της [εικόνες]

Δείτε στη συνέχεια ποιο είναι το βασανιστήριο των δημοσιογράφων της ''αντικειμενικής - πλουραλιστικής, πολυφωνικής ενημέρωσης'', και του λειτουργήματος που ονομάζεται δημοσιογραφία, όπως το είδαμε δημοσιευμένο σε ημερήσια εφημερίδα.

Καταφανώς όταν παίρνουν γραμμή υποστήριξης του Μητσοτάκη, και αφιερώνουν ώρες ώστε να συντάξουν ύμνους και κολακείες , καθώς και επιθέσεις κατά της κοινωνίας, και της αριστεράς, κάπως πρέπει να ξεφύγουν λίγο οι άνθρωποι, όμως η δημοσιογραφία από τη πλευρά τους είναι ανάλογη με το teasing της Σαντέλ.


Κάθε φορά που παρακολουθείς μια εντυπωσιακή κοπέλα στο Instagram, η πρώτη σκέψη σου είναι να μπορούσες να την γνωρίσεις. Μετά συνειδητοποιείς ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Η Σαντέλ Ζέιλς ξέρει τι ζόρι τραβάς και το απολαμβάνει φτιάχνοντας βίντεο που σου κάνει teasing με το στήθος της.


Αυτό που καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα είναι πως μιλάμε για ένα σώμα πληθωρικό όσο δεν πάει. Δεν θα βρεις σημείο της που να μην καταργεί κάθε έννοια φαντασίας.







Όπως δεν θα βρεις φωτογραφία της στο Instagram που να μην σου κάνει knock out τις σκέψεις. Η Σαντέλ Ζέιλς είναι από τις πιο δημοφιλείς μη διάσημες στο Instagram με 4.5 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό της προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδεύει συνεχώς, να πηγαίνει σε resort και γενικά χλιδάτα μέρη και να ποζάρει με τον τρόπο που βλέπεις από κάτω.





Το πιο περίεργο με την Ζέιλς είναι ότι έχει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο που δεν θα περίμενες με τίποτα να πηγαίνει πακέτο με τέτοιο θανατηφόρο κορμί.




Ό,τι ρούχο, ό,τι μαγιό και να βάλει, το στήθος της ξεχειλίζει κι αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που κολλάς μαζί της.


Και κάπου εδώ έρχεται το βασανιστήριο. Το teasing που προαναφέρθηκε. Ανελέητη η Σαντέλ Ζέιλς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Σαντέλ Ζέιλς κάνει συνεχώς teasing με το στήθος της [εικόνες] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">