ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο δήμαρχος Γλυφάδας καταγγέλλει κυκλώματα , και εμείς τον ίδιο

Ο δήμαρχος Γλυφάδας καταγγέλλει κυκλώματα εντός της παρατάξεώς του , καθώς και της αντιπολιτεύσεως , και εμείς καταγγέλλουμε τον ίδιο. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή κολάκων, βρικολάκων , και διαδικτυακών απατεώνων , ( άλλωστε η νεοελληνική κοινωνία αποτελεί πρότυπο απατεωνιάς ) , εμείς εξετάζουμε από μια διαφορετική σκοπιά όσα ανακινούνται δημόσια, και συγκεκριμένα αναφορικά με το δήμο Γλυφάδας.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Είναι γνωστό ότι οι δημοτικές αρχές του δήμου Γλυφάδας, επί δεκαετίες, όπως και σήμερα , ουδέποτε υπηρέτησαν το δήμο και τους δημότες , ενώ έχουμε τα στοιχεία ότι το δημοτικό χρήμα δρομολογείται σε τσέπες πάσης φύσεως ατόμων - εκτός δήμου - πόλης - για συστημική προπαγάνδα - προβολή. Είναι τα χρήματα που παρέχονται από το κοινωνικό ΣΥΝΟΛΟ , τους δημότες - δημότισσες Γλυφάδας, ενώ ορισμένοι ασκούν ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. 

Το γεγονός αντικρουόμενων συμφερόντων στους κόλπους της ΝΔ , και ειδικότερα της οργάνωσης η οποία διοικεί το δήμο , είναι δεδομένα, όμως το γεγονός ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ με στόχο της ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ από τις παρατάξεις των αστικών κομμάτων Γλυφάδας , θα δρομολογηθεί για πολλοστή φορά στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη και κανένα σεβασμό, και σε ενδεχόμενο για άλλη μια φορά να μην υπάρξουν άμεσα εισαγγελικές ενέργειες έρευνας , στο στόχαστρό μας θα βρεθούν οι δικαστές.

Η ΝΔ από κόμμα , δημοτική αρχή , και με τους κωδικούς σε σειρά ιστοσελίδων των νοτίων προαστίων  ''τοπικής ενημέρωσης'' - όπως εξυπηρετεί τις δημοτικές αρχές και ορισμένους/ες.  

Τα στοιχεία που έχουμε είναι ότι η διοίκηση του δήμου έχει τους κωδικούς από σελίδες του διαδικτύου οι οποίες παρουσιάζονται ως μέσα ενημέρωσης, και σε αυτές αναρτούν κατά το δοκούν οτιδήποτε εξυπηρετεί τη παράταξη και τα στενά συμφέροντά τους.

Μπορούν να μας παρέχουν μια εξήγηση τα ''φερόμενα τοπικά μέσα ενημέρωσης'' του διαδικτύου , πότε ανάρτησαν έστω και μια φορά όσα αναφέρουμε για σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων των ΤΟΠΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, καθώς και των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ από τη πλευρά δημάρχου και διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας ;

- Ιστοσελίδες μαϊμού - ''κουκουλοφόρων συστημικής προπαγάνδας'' με τους κωδικούς στα χέρια των διοικήσεων 

- Οι διοικήσεις αναρτούν τα δελτία τύπου χωρίς δημοσιογραφική έρευνα , χωρίς άποψη , χωρίς κρίση. 

- Ποιοι είναι οι τοπικοί Δημοσιογράφοι στα Νότια προάστια Αττικής ; Πόσους / ες γνωρίζετε ; 

Έτυχε μήπως να αναφέρουν όσοι και όσες ξεπουλημένοι/ες  παρουσιάστηκαν ως ''τοπική ενημέρωση - θεματολογία'' το ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ το 2014 αν υπάρχουν πίσω απ' αυτές τις σελίδες Δημοσιογράφοι και όχι οι δήμαρχοι και οι διοικήσεις 

Μήπως δεν αρέσκονται στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αρέσκονται σε ρουσφέτια , εξυπηρετήσεις, και εκμαυλισμό ; Μεγάλο κεφάλαιο οι ''κουκουκοφόροι/ες'' της συστημικής προπαγάνδας, όμως δεν θα μείνουν ούτε αυτοί/ες στο απυρόβλητο.

Η προπαγάνδα του δημάρχου, η οποία ήδη έχει αναρτηθεί σε σειρά ιστοσελίδες, ενώ επί τέσσερα συναπτά χρόνια οι παραταξιακοί του , καθώς και οι τέως διοικούντες , είχαν άμεσα οφέλη από τα υπέρογκα ενοίκια της οδού Επιδαύρου.

Ένας βραχνάς 15.500 ευρώ μηνιαίως, ή αλλιώς 186.000 ευρώ τον χρόνο, για τον Δήμο μας επιτέλους σήμερα τελείωσε.

Αναφέρομαι στη μίσθωση από το 2012 χώρων σε κτίριο επί των οδών Μυστρά και Επιδαύρου για να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου.

Και μιλώ για βραχνά, διότι εκτός από το υπέρογκο ενοίκιο για τα σημερινά δεδομένα, το κτίριο αυτό δεν κάλυψε ποτέ επαρκώς τις απαιτήσεις και τις ποιοτικές προδιαγραφές του Δήμου και της νομοθεσίας για τις λειτουργίες των υπηρεσιών του και λόγω της θέσης του και λόγω τεχνικών αδυναμιών. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι, πριν την εγκατάσταση του Δήμου, εκεί λειτουργούσε *σούπερ μάρκετ με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς τονίζουμε στους συμπολίτες μας, ότι τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ , καθώς και ''χασάπηδες και μανάβηδες'', τους έχει τοποθετήσει ο Παπανικολάου στο ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας - τομέας Πολιτισμού - Κοινωνική παρέμβαση ώστε να διαθέτουν τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας σε μαυραγορίτες και λαθρεμπόρους , οι οποίοι βρίσκονται πίσω από σωματεία - και τοπικούς συλλόγους, ενώ ουδέποτε κάλυψαν τα αιτήματά μας, καθώς και το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών !! ( Δείτε για του λόγου το αληθές )

Ο δε ιδιοκτήτης του κτιρίου ουδέποτε δέχθηκε - πάρα τις επανειλημμένες οχλήσεις μας- την δραστική μείωση του ενοικίου και την ποιοτική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

Η διαδικασία της αποχώρησης δεν ήταν εύκολη. Αντίθετα, αν και κάναμε πολύ έγκαιρα όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την καταγγελία της μίσθωσης και την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Δήμου, δεχθήκαμε ανελέητο πόλεμο, με συνεχείς καταγγελίες, αναφορές, προσφυγές και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, κατ’ αρχάς από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και στη συνέχεια από κάποιους «πρόθυμους», που έχουν γίνει κράτος εν κράτει εντός της διοικητικής μηχανής και που έσπευσαν να τον βοηθήσουν, διότι προφανώς δεν θέλουν το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Ποιοι ωφελήθηκαν από αυτές τις καταγγελίες και την χρονοβόρα γραφειοκρατία που αυτές είχαν ως αποτέλεσμα; Ποιο ήταν το κίνητρο για όλη αυτή την ένταση;
Προφανώς να συνεχίσει ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να εισπράττει τα υπέρογκα ποσά ως αποζημίωση χρήσης. Δηλαδή 15.500 € για κάθε μήνα καθυστέρησης!

Η μετεγκατάσταση όμως ολοκληρώθηκε παρά τις προσπάθειες των μικροσυμφερόντων. Ήδη από σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα στεγάζονται σε ήδη μισθωμένα κτίρια με πολύ χαμηλότερο μίσθωμα και σε ιδιόκτητα ακίνητα του Δήμου. Παραπέμπω στις σχετικές ανακοινώσεις για τις νέες διευθύνσεις των υπηρεσιών μας .

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε την πάγια δέσμευσή μας για μείωση του κόστους λειτουργίας του Δήμου Γλυφάδας και εξοικονόμηση ποσών από ανελαστικές δαπάνες για τη δημιουργία και ανακατασκευή πεζοδρομίων, πλατειών, παιδικών χαρών, παιδικών σταθμών κλπ και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Αυτή η ιστορία δημιούργησε μεγάλη αναταραχή. Όπως όμως λέει ο θυμόσοφος λαός, «για να μας πολεμούν τόσο, κάτι καλό γίνεται».

Μεταστέγαση κοινωνικών δομών και Β’ ΚΕΠ Γλυφάδας

Για την καλύτερη και πιο λειτουργική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών, οι κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας και το Β’ ΚΕΠ της πόλης μεταφέρονται σε νέες εγκαταστάσεις.

Οι καινούργιες διευθύνσεις είναι οι εξής:

Β΄ΚΕΠ Γλυφάδας: Διαδόχου Παύλου 42 (δίπλα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας)
Κοινωνικό Παντοπωλείο: Αρχιπελάγους 29
Κοινωνικό Φαρμακείο & Κοινωνικό Ιατρείο: Αρχιπελάγους 29
Βοήθεια στο σπίτι: Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη
Κέντρα Κοινότητας: Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη
Κοινωνική Υπηρεσία: Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη
Γραφείο Ψυχολόγου: Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη

Μετά την προπαγάνδα της διοικήσεως να αναφερθεί επακριβώς πόσα κοστίζει η μεταστέγαση όλων των δομών του δήμου, ώστε να αντιληφθούν οι συμπολίτες μας ότι αναπαράγεται το ανάλογο, ενώ υπάρχουν κτίρια με χαμηλότερο ενοίκιο.

Επισήμανση: Να έχει υπόψιν του ο Κώστας Καραμανλής, δεδομένης της καταχρηστικής διώξεως - κατασχέσεως του τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 2005 επί διακυβέρνησης του , και ενώ είχαμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο επιστολές για μέριμνα της κυβέρνησης για την αδειοδότησή μας , ότι δεν πρόκειται να γίνει Κουμπάρος , ούτε ο Παπανικολάου θα παντρευτεί, αν δεν έχουν αποδοθεί οι ΑΔΕΙΕΣ των ΤΟΠΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

- ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ με στόχο την εξόντωσή μας.

- Τα ληστέμενα με καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις από τη ΓΛΥΦΑΔΑ , καθώς και οι ΑΔΕΙΕΣ , αν δεν μας επιστραφούν στο ακέραιο σε εύλογο χρονικό διάστημα μη τολμήσετε να εμφανιστείτε δημόσια.

- Από το 1991 οι ελεεινοί μας τρώνε καθημερινά τη ζωή μας. 

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να εξετάσει αν υπήρχε πληρότητα των φακέλλων, αιτήσεων, παραβόλων: 
με αριθμό 13789/Ζ2/1125/28.06.1991 κατατεθειμένο στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, που καταθέσαμε για ΑΔΕΙΑ των τοπικών σταθμών της Γλυφάδας, ποιοι δεν μας τις παρείχαν , που αποσκοπούσαν, και ποιοι φέρουν ευθύνη για σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας από το 1991 μέχρι και το 2005.

Επιπροσθέτως, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να προσφύγει στο προεδρικό μέγαρο, στο αρχείο, ( άλλωστε ο Π. Παυλόπουλος στέλεχος της ΝΔ είναι ), ώστε να έχουν τα πειστήρια των επιστολών του τέως προέδρου της δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του καλεί την κυβέρνηση Καραμανλή να επιδείξει μέριμνα για ΑΔΕΙΑ του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ενώ υπάρχουν οι επιστολές του Προέδρου της Δημοκρατίας δεχόμαστε αναίτια το 2005 δίωξη - κατάσχεση με απόρροια το κλείσιμο του σταθμού. Το κυριότερο όλων: Δεν υπάρχει άλλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ σε Ελλαδικό η παγκόσμιο επίπεδο. Ούτε μια συνωνυμία.

Τα δεκατέσσερα χρόνια σύννομων αιτήσεών μας στο Δήμο Γλυφάδας κατά τα οποία δεν λειτουργούμε υπάρχουν τα οφέλη αστικών κομμάτων - πολιτικών - αιρετών και ημετέρων τους κατά της ζωής μας ; Ναι η Όχι δικαστές - εισαγγελείς αν δεν είστε εγκληματίες ;

Τα εικοσιεπτά χρόνια που μας αποστέρησαν τις ΑΔΕΙΕΣ ωφελούνται διαπλεκόμενα πολιτικοοικονομικά κέντρα ;  Ναι η Όχι δικαστές - εισαγγελείς αν δεν είστε εγκληματίες ;

Υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη, υφίστανται εισαγγελικοί λειτουργοί, η αποκλειστικά εγκάθετοι αστικών κομμάτων οι οποίοι/ες ενεργούσαν κατά παραγγελία των πατριδοκάπηλων και εγκληματιών τελώντας καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις εις βάρος της κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών ώστε να αποκομίζουν οι εν λόγω ;

Το παραμύθι για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης δεν περνά πλέον σε κανένα εκτός από ηλιθίους. Πόσα χρόνια ζουν εκ τους ασφαλούς με τα χρήματα του Ελληνικού λαού οι εν λόγω  ενώ δεν υπηρετούν το λαό ;

Πατριδοκάπηλοι και υπηρέτες της διαπλοκής

Έχετε ξεχάσει το γιο του ταχυδρόμου Ρουσόπουλο , ο οποίος ήρθε στο Ν.Αττικής από το Νομό Μεσσηνίας και ο Καραμανλής τον όρισε υπουργό επικρατείας ώστε να διώκει τη δημοκρατία και να υπηρετεί ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ;

Να ρίξουμε μια ματιά τι ισχύει στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ και ποια ήταν τα πεπραγμένα των εικονιζομένων: Ο Δήμος Καλαμάτας έχει πληθυσμό 69.849 κατοίκους , και όπως θα δείτε διαθέτει πλειάδα Ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ ο Δήμος Γλυφάδας έχει πληθυσμό 100.000 χιλ. κατοίκους και οι ελεεινοί 27 ετών δεν ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΑΝ και δεν άφησαν σε λειτουργία ούτε ένα σταθμό.

Εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Δήμαρχος

Εσάς ως διοίκηση του Δήμου, και μάλιστα σε σειρά έμμισθων θέσεων , ποιος σας πολεμάει ; Η υποχρέωση σας είναι να εκπροσωπήσετε τους συμπολίτες μας. Μας εκπροσωπείται ; Γιατί δεν πέρασαν στο Δ/Σ οι αιτήσεις μας ; Γιατί δεν ίσχυσε το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας ; Που αποσκοπείτε όσο χρονικό διάστημα ζείτε με το δημοτικό χρήμα , ενώ δεν έχετε καλύψει τα αιτήματά μας ;

Τοπική Δημοκρατία στο Δήμο Γλυφάδας μηδέν εις το πηλίκον.  Είσαι δεξιός ; Kοίτα και κρίνε τι ψηφίζεις. ( * Το ελεεινοί το δανείζομαι από τον Σεφέρη )

Έξω από το Δήμο οι κάπηλοι , και όσοι δεν εκπροσωπούν τόπο και δημότες. Σας απομένουν λίγες ημέρες ώστε να καλύψετε τα δίκαια αιτήματά μας. 


PYLOS LIVE RADIO (Χρονόπουλος Παναγιώτης Α.)

Εθνική Οδός Πύλου - Καλαμάτας, Πύλος, 24001, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
WEBSITE


ΡΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 93.6 FM (Μπαρτζελιώτης Αντώνιος Ν.)

Καλαντζάκου 16, Κυπαρισσία, 24500, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΚΑΝΑΛΙ 20 88.6 FM - ΜΠΑΚΗΣ Ι ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Κανάρη Κωνσταντίνου 13, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
Ο αγαπημένος σταθμός της Μεσσηνίας έχει το όνομα Κανάλι 20 στους 107.5 FM! Παίζουμε για εσάς την καλύτερη ελληνική μουσική ... 15 χρόνια στα fm έχουμε κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά σας και την αποκλειστικότητα στα ραδιόφωνά σας...
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
EMAIL

ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM (Μπακή Δήμητρα)

Κανάρη Κωνσταντίνου 13, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 98.1 FM (Βρυώνης Γεώργιος Ε.)

Γεωργούλη Κ. 8, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΠΑΛΜΟΣ 90.5 FM (Θεοδωρακάκης Κωνσταντίνος Π.)

Νέδουσα, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

LIFE FM 88

Σανταρόζα 61, Καλαμάτα, 24132, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΗΧΩ RADIO 99.6 FM - BEST MEDIA GROUP ΑΕ

Ηρώων Πολυτεχνείου, Πλησίον ΕΛΤΑ - Νέα Είσοδος, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΑΝΑΛΙ 1 94.8 FM - ΓΟΥΡΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Π ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Νέδοντος 76, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΡΑΔΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗ 93 FM - ΠΑΠΑΖΕΡΒΕΑ ΠΑΠΑΚΩΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Σταμπολτζή Ελένης 3, Μεσσήνη, 24200, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

TIME FM 90.9 (Ρουτζούνης Αλέξανδρος Ι.)

Μαχάονος 8, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

KISS 89 FM - ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ

Σαλαμίνος 46, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 107.2 FM - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ

Ανατολικό Εμπορικό Κέντρο 10-11, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΜΦΑΣΙΣ 91.8 FM

Φαρών 30, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΧΑΡΤΗΣ

ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ 96.4 FM (Χριστοδούλου Παναγιώτης Δ.)

Σπέντζα 30, Φιλιατρά, 24300, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμο



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο δήμαρχος Γλυφάδας καταγγέλλει κυκλώματα , και εμείς τον ίδιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">