ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άμεση χορήγηση ΑΔΕΙΑΣ

Άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία του υπουργείου Εμπορίου στην Κάνιγγος και έσπασαν ορισμένα ντουλάπια.

Περίπου 10 με 15 άτομα εισέβαλαν στο ισόγειο έσπασαν ένα μηχάνημα ATM, πέταξαν φυλλάδια, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν μέσα σε λίγα λεπτά.


Στα φυλλάδια υπάρχει ΑΙΤΗΜΑ για χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μετά την επίθεση  οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να κλείσουν τα γραφεία για το κοινό.



Άμεση χορήγηση ΑΔΕΙΑΣ 

Επισήμανση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ: Άμεση χορήγηση ΑΔΕΙΑΣ στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς επίσης χορήγηση της ΑΔΕΙΑΣ των τοπικών Ρ/Σ ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ και ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 τους οποίους δίωξαν με Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις οι πατριδοκάπηλοι του σαθρού συστήματος για την υπηρέτηση της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής.

Αυτούς τους ''λειτουργούς'' , οι οποίοι ενεργούσαν κατά παραγγελία από μεγαλοσχήμονες παραβιάζοντας το Ελληνικό Σύνταγμα , καθώς και τα θεσπισμένα , κατά όσων σύννομα είχαν αιτηθεί ΑΔΕΙΑ , καθώς και τους ''μεγαλοσχήμονες'' , οι οποίοι τους ενεργοποιούσαν, ο Ελληνικός λαός πρέπει να τους λιντσάρει .

Η καπηλεία έχει όρια , και τα αστικά πολιτικά κόμματα - στελέχη, καθώς και το μακρύ τους χέρι που ονομάζεται Δικαιοσύνη τα έχουν υπερβεί πάμπολλες φορές , ενώ η παραβίαση εκ τους ασφαλούς από τη πλευρά τους συνεχίζεται αδιαλείπτως μέχρι και σήμερα. Αυταπόδεικτα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, και επ΄ουδενί εγκληματίας ο Κουφοντίνας.

- Επιστροφή των ΛΗΣΤΕΜΕΝΩΝ με καταχρηστικές ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 

- Επιστροφή των ληστεμένων με κατάχρηση εξουσιών από υπόδικους και εγκάθετους αστικών κομμάτων,  το 1994 , το 1999 , καθώς και το 2005. 

- Παροχή άμεσα των ΑΔΕΙΩΝ , σύμφωνα των φακέλλων - αιτήσεων - παραβόλων των δυο τοπικών Ραδιοφωνικών Σταθμών.

* Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ απεχθέστερο και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ από το να σου καταστρέφουν με δόλο επί δεκαετίες τις δημιουργίες και τη ζωή. Όλοι αυτοί οι ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ βρίσκονται στο απυρόβλητο , και πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό, ενώ έπρεπε να βρίσκονται ισόβια. Αντί αυτών των κακούργων βρίσκεται φυλακή ο Κουφοντίνας , καθώς και όσοι επιχείρησαν να ξεβρωμίσει η χώρα από τους κακούργους και τους εθνοπροδότες. 

* Ελπίζουμε να μην υπάρχουν αρκετοί/ες οι οποίοι/ες , ενδεικτικά να παρακάμπτουν τις εκατοντάδες, η χιλιάδες αυτοκτονίες, οι οποίες ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ από τη πλευρά όσων βρίσκονται στο απυρόβλητο, και μάλιστα απολαμβάνοντας τα χρήματα του Ελληνικού λαού αντί ισοβίων. 

Δεν αναφέρουμε κάτι καινούργιο, διότι αποτελούσαν μεταδιδόμενα του τοπικού σταθμού μέχρι και την καταχρηστική κατάσχεση του 2005, διότι είχαμε τη διορατικότητα να βλέπουμε τι έπεται, όπως ''βλέπαμε'' και το ένα σχεδόν εκατομμύριο νέων ανθρώπων , οι οποίοι/ες δεν είχαν κανένα μέλλον στην ίδια τους τη χώρα λόγω διευρυμένης φαυλοκρατίας και προνομίων των στελεχών αστικών κομμάτων και των ημετέρων τους. Η επονομαζόμενη κοινωνικοπολιτική σήψη. 

Η κοινωνικοπολιτική σήψη βρίσκεται στο ζενίθ ( αποκορύφωμα ) στο Δήμο Γλυφάδας , στον οποίο επί δεκατέσσερα χρόνια  (!!!) οι φαύλοι των αστικών κομμάτων παρανομούν αδιαλείπτως στο σύνολο των σύννομων αιτήσεών μας. Παρέκαμψαν και το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών, άρα ακόμα και προβώ σε ένοπλη πάλη - αγώνα , ανταποδίδοντας τα δικά τους εγκληματικά πεπραγμένα , ποιοι θα τολμήσουν να μιλήσουν , και τι θα επικαλεστούν ; 

Ο Χρόνος κυλά αντίστροφα... και είναι αυταπόδεικτο ότι οι πατριδοκάπηλοι μεθυσμένοι από τα προνόμια και το χρήμα του κοινωνικού συνόλου, δεν διαθέτουν αίσθηση του χρόνου , και ασφαλώς υπολείπονται και συνειδήσεως. Αυτό που δεν τόλμησε ο Χάρρυ Κλύνν γνωρίζω απόλυτα ότι πρέπει να ισχύσει.


* Από το βιβλίο του Κουφοντίνα το οποίο είναι πάντα επίκαιρο, ένα συγκεκριμένο απόσπασμα: «Μπορούσες ακόμα να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους του κομματικού μηχανισμού: Στενόμυαλοι, τυπολάτρες, με όλες τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε καινοτόμο. Που από τότε ονειρεύονταν αυτό ακριβώς που θα γίνουν αργότερα: Κρατικά στελέχη, διοικητές τραπεζών και οργανισμών, γραμματείς υπουργείων, βουλευτές και υπουργοί. Πλούσιοι. Οσμιζόσουν ήδη πάνω τους την αποφορά της διαφθοράς και των μελλοντικών τους σκανδάλων



1) Υπήρξε ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα ώστε το STAR να έχει τίτλο '' Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εμπορίου ; '' 

2) Υπάρχει Ε.Σ.Ρ ;  ΕΣΗΕΑ ;

3) Κυβέρνηση και αρμόδιο υπουργείο - υπουργός υφίστανται ; 

4) Λογίζεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ το υφιστάμενο καθεστώς σύμφωνα των πρακτικών από τη πλευρά ιδιοκτητών και εργαζομένων στα ΜΜΕ ; 

5) Οτιδήποτε σκέπτεται ο κάθε ένας θα το περνά ως ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου πριν υπάρξει προκήρυξη για ανάληψη της ευθύνης ; 

6) Ακόμα και το ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ επιδέχεται ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ σχολιασμού. 

7) Ποιος από τους συντάκτες έχει τα στοιχεία ότι πρόκειται για Αναρχικούς πριν την ανάληψη ευθύνης ; Αν ένας, η δέκα εξοργισμένοι πολίτες κάνουν γυαλιά καρφιά ένα Υπουργείο, Δημαρχείο, η δημόσια δομή, πριν την προκήρυξη τους βαφτίζουμε αναρχικούς, η Ρουβίκωνα , η αναμένουμε την προκήρυξη ; Σανό ταΐζετε τον Ελληνικό λαό ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άμεση χορήγηση ΑΔΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">