ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει όσους έχουν εκλεγεί στους Δήμους !!

Από το κακό στο χειρότερο οδηγείται η πολιτική στη χώρα μας και καθίσταται αυταπόδεικτο έπειτα από τις δηλώσεις Γεννηματά για στήριξη των ήδη εκλεγμένων στους Δήμους.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα για εκλογές, καλώντας τα στελέχη να συμβάλλουν ενεργά για να συγκροτηθούν τα Ψηφοδέλτια με κριτήρια το τρίπτυχο Ενότητα - Διεύρυνση - Ανανέωση και προτείνοντας ως υπεύθυνο της Επιτροπής Ψηφοδελτίων τον Γραμματέα της ΚΠΕ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και τη συμμετοχή των Γραμματέων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και πολιτικών στελεχών μας .

Σε ανάλογη αναφορά προέβη η κ. Γεννηματά για συγκρότηση ισχυρών ψηφοδελτίων για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. «Προχωράμε για το σκοπό αυτό, στη συγκρότηση Επιτροπής με υπεύθυνο το μέλος του Πολιτικού μας Συμβουλίου και δήμαρχο Αθηνών Γιώργο Καμίνη. 

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι του Τομέα Αυτοδιοίκησης, οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι των Κοινοβουλευτικών μας Ομάδων, και πολιτικά στελέχη με γνώση του χώρου. 

Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει και πάλι τα καταξιωμένα στελέχη που έχουν εκλεγεί στις Περιφέρειες και στους Δήμους», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Έχοντας τα προαναφερόμενα από την πρόεδρο του κινήματος ''αλλαγής'' , το οποίο αποκλειστικά ως ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί σύμφωνα των δηλώσεών για ανανέωση , θέτουμε τα ακόλουθα:

1 ον ) Στο δήμο Γλυφάδας κ. Γεννηματά θα στηρίξετε τον συνεργάτη της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανό Σφακιανάκη , η τον Κώστα Κόκκορη ο οποίος άνοιξε τη πόρτα ώστε να διοικήσει η Νέα Δημοκρατία ;

2 ον ) Θεωρείτε ηλίθιους τον Ελληνικό λαό ; 

Εμείς επισημαίνουμε ότι ο χρισμένος από το ΠΑΣΟΚ Στυλιανός Σφακιανάκης  το 2004 ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ επί σύννομων αιτήσεων μας στο Δήμο Γλυφάδας  , παρουσία μαρτύρων, ενώ ο επίσης χρισμένος σας Κ. Κόκκορης , επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ το 2012 επί σύννομων πρωτοκολλημένων ΑΙΤΗΣΕΩΝ μας στο Δήμο Γλυφάδας. 

Ο Σφακιανάκης συγκαλύπτει επί τέσσερα χρόνια δεκάδες παρανομίες της διοικήσεως Παπανικολάου, καθώς επίσης, φέρουν την συμμετοχή και των παραταξιακών του Κόκκορη , οι οποίοι/ες συνεργάζονται άρρηκτα και με το αζημίωτο επί διοικήσεως της οργάνωσης της ΝΔ στο δήμο Γλυφάδας.

Βρείτε άλλους να εξαπατήσετε από το φερόμενο κίνημα ''αλλαγής''. Αν υφίστατο ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης Σφακιανάκης - Κόκκορης έπρεπε ήδη να βρίσκονται στην Φυλακή για την τεράστια οικονομική ζημία του δήμου και των δημοτών.

Το ήθος του κόμματός σας είναι ασύλληπτο , τονίζοντας ότι το 2010 ο Κ. Κόκκορης , ο οποίος πλούτισε ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αντί να επιδείξει μέριμνα για τους σοσιαλιστές οι οποίοι είχαν δεχθεί σειρά από αναίτιες διώξεις - κατασχέσεις με απόρροια το κλείσιμο των ραδιοφωνικών σταθμών της Γλυφάδας, επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για την οικογένεια Παπαδημητρίου , ( 10.000.000 εκ. οικόπεδα ) , καθώς και για τους Εφοπλιστές - καναλάρχες τους οποίους είχε δίπλα του και πίσω του. 

Τα οικόπεδα δομούν πολυφωνία - πλουραλισμό, αμεσότητα, και τη φωνή όλων των δημοτών ; Η ''συμβολή σας'' είναι μοναδική , θυμίζοντας τις αναίτιες διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας , του 1983-84 καθώς και του 1999

Στο τελευταίο χωρίο της Ελλάδας υπάρχουν δυο τρία τοπικά ραδιόφωνα , ενώ εσείς και η ΝΔ τελέσατε ως κόμματα διώξεις και κατασχέσεις κατά των πρωτεργατών του χώρου. Για εμάς είστε πατριδοκάπηλοι.

Αρκετά στελέχη σας υπεκφεύγουν και  ποτέ δεν απάντησαν το εξής: Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο από τους Αμερικανούς, όπως και όσα τεχνολογικά ακολούθησαν ώστε να έχουν τη δυνατότητα να γράφουν, είτε να περνούν δημόσια τις θέσεις τους, τι θα ίσχυε σήμερα στη πόλη της Γλυφάδας ;;; Τριτοκοσμική Πόλη ο πλούσιος δήμος του Ν.Αττικής  για τα στενά συμφέροντα αστικών κομμάτων, διαπλεκόμενων, κεφαλαίου , και των ημετέρων.

Τα υπέρογκα ενοίκια - σκάνδαλο - επί της οδού Επιδαύρου στην Άνω Γλυφάδα, φέρουν σφραγίδα του κόμματός σας και των στελεχών σας. Σήμερα συνεχίζονται με τη συμμετοχή και της Νέας Δημοκρατίας , η οποία πέφτει σε αντιφάσεις , και προδίδει τους ψηφοφόρους της. 

Αυτοί είστε ως κόμμα, και μας προκαλείτε να ξεράσουμε όπως αναφέρει και ο Σεφέρης. Ποια είναι η ανανέωση που επικαλείστε, η συντήρηση ; Προκαλείται την κοινωνία , και σε κοινωνικό επίπεδο υπάρχουν και υγιή κύτταρα. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ.: Γιατί χρησιμοποιείται το κόκκινο χρώμα ; Έχετε κάποια σχέση είτε με την αριστερά, είτε με τον σοσιαλισμό ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει όσους έχουν εκλεγεί στους Δήμους !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">