ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: H νέα γενιά της πόλης μας προσπαθεί και πετυχαίνει

Η επικεφαλής της παρατάξεως «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας κ. Λυγνού συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές του Γυμναστικού στίβου Γλυφάδας για τον οποίο εμείς είχαμε από την αρχή την πεποίθηση ότι θα έχει πολλές επιτυχίες.

Η επιστολή προς τον Γ.Σ.Γλυφάδας αναφέρει: Με αφορμή τη νέα σας επιτυχία, να αναδειχθεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας Πρωταθλητής Ελλάδας στις Γυναίκες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2018, θέλω να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ να είστε πάντα δυνατοί, δημιουργικοί και να προσφέρετε στα παιδιά μας, που τόσο το έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες που αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος, είτε κατέκτησαν μετάλλιο είτε όχι, αλλά και στους αθλητές που συμμετείχαν ή διακρίθηκαν και να παρακαλέσω να τους μεταφέρετε την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου.

Είναι παρήγορο για μας τους μεγαλύτερους που ασχολούμαστε με τα κοινά, πως η νέα γενιά της πόλης μας προσπαθεί και πετυχαίνει, δείχνοντας το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον της Γλυφάδας και της χώρας μας, με πολύ δουλειά, κόπο αλλά και πολύ θετικά αποτελέσματα. 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας έχει κάνει πλέον καθημερινή πράξη την υψηλού επιπέδου προσφορά με ήθος και πιστεύω, είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον αθλητισμό και την πρόοδο.


Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ
Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: H νέα γενιά της πόλης μας προσπαθεί και πετυχαίνει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">