ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα δυο ψέματα του Ισίδωρου Ντογιάκου

Πως υφάρπαξε την ψήφο των συναδέλφων του ο πεθερός του Γ. Παπανικολάου , Ισίδωρος Ντογιάκος.

Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, ότι δήθεν είναι πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά η έκπτωση Ντογιάκου από το αξίωμά του λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του, η αλήθεια είναι ότι ο έκπτωτος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών υφάρπαξε την ψήφο των συναδέλφων του, λέγοντάς τους ψευδώς -και μάλιστα συνειδητά- δύο σημαντικές ανακρίβειες.

Η πρώτη είναι ότι ο Αρειος Πάγος του επέτρεψε να κατέβει στις εκλογές. Η αλήθεια είναι ότι η Γεωργία Τσατάνη ως αναπληρώτρια έθεσε εγγράφως ερώτημα τις τελευταίες ημέρες προ των εκλογών και ζήτησε να πληροφορηθεί εάν υπάρχει κώλυμα.

Ο Αρειος Πάγος και συγκεκριμένα η πρόεδρος του Συμβουλίου Επιθεώρησης Δικαστηρίων απάντησε επίσης εγγράφως ότι «οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου επιφέρουν αποτελέσματα μετά την υπογραφή τους από τον πρόεδρο και τη δημοσίευσή τους». Για όποιον ξέρει απλά ελληνικά -και χωρίς να έχει ιδιαίτερες νομικές γνώσεις-, αυτό σημαίνει ότι ουδέποτε ο Αρειος Πάγος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Ντογιάκου, «επέτρεψε» να είναι υποψήφιος. Αντίθετα, του γνωστοποίησε ότι από τη στιγμή που έχει τιμωρηθεί θα εκπέσει αυτοδικαίως με τη δημοσίευση της ποινής. 

Η δεύτερη ανακρίβεια είναι πως διαβεβαίωσε -γνωρίζοντας ότι είναι ψευδές- τους συναδέλφους του, που ήξεραν ότι υπάρχει η καταδικαστική απόφαση, ότι επίκειτο διάταξη από το υπουργείο Δικαιοσύνης που θα καταργούσε το κώλυμα. 

Και μάλιστα από επιτροπή που δήθεν θα κάνει τροποποιήσεις στον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων, ενώ ο ίδιος γνώριζε ότι τέτοια επιτροπή δεν υφίσταται καν, ούτε επρόκειτο να συγκροτηθεί. Δυστυχώς, ορισμένοι από τους νέους συναδέλφους του που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς επείσθησαν.

Σημείωση: Το θέτουμε δημόσια διότι οι υποστηριχτές του δημάρχου Γ. Παπανικολάου μας αναφέρουν '' αν δεν ταίριαζαν δεν θα συμπεθέριαζαν '' εννοώντας ότι και ο δήμαρχος τους υφάρπαξε τις ψήφους.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι αναφέρουμε: Αν θεωρείς καλό τον άλφα η τον βήτα, σε πληροφορούμε ότι η κρίση σου είναι υποκειμενική, και ίσως υποκρύπτει προσωπικά συμφέροντα, διότι υπάρχει και ο καλύτερος, και ο βέλτιστος, ( ο καλύτερος του καλύτερου ), και εμείς αξιώνουμε το βέλτιστο για την πόλη της Γλυφάδας με γνώμονα όλους τους δημότες - δημότισσες.

Είναι δυνατόν ο ''καλός'' να μην παρέχει τις απαιτούμενες αποδείξεις στο κοινωνικό σύνολο ; Στον αντίποδα εμείς διαθέτουμε τα στοιχεία εύνοιας ημέτερων, διασπάθισης των χρημάτων των δημοτών υπέρ ημέτερων της ΝΔ, ( απευθείας αναθέσεις κ.α. ) και μονομερώς υπέρ των υποστηριχτών του τέως ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς επίσης, τονίζουμε ότι το 90% των χρημάτων όλων των δημοτών , τα τέσσερα τελευταία χρόνια , δρομολογήθηκαν κυρίως σε υποστηριχτές της παρατάξεως της ΝΔ.

Η τοπική αυτοδιοίκηση, ( ο δήμος ), χρειάζεται ανανέωση, αλλαγή σελίδας.

Είναι σαφές ότι έχουμε και τα δυο κορυφαία ψέματα του Γιώργου Παπανικολάου.

1 ον) Ο Δήμος όλων των δημοτών.
2 ον) Οι δημότες θα γνωρίζουν που καταλήγει και το τελευταίο ευρώ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα δυο ψέματα του Ισίδωρου Ντογιάκου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">