ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είστε οι πλέον αχρείαστοι για τη Γλυφάδα

Όπως αναφέρει ο ενεργός δημότης κ. Γιαννακόπουλος στην διοίκηση του δήμου και προσωπικά στον δήμαρχο '' Είστε οι πλέον αχρείαστοι για τη Γλυφάδα.''

Συνεχίζοντας στη καταγγελία του καταφέρεται με σκληρή γλώσσα κατά της δημοτικής ''αρχής'' , και συγκεκριμένα αναφέρει '' Δήμαρχε, στα τσακίδια να πάτε. ( χρησιμοποιώ την προσφιλή σου φράση προς εμένα εντός της αιθούσης του Δ.Σ.)

Επί 10 ήμερες είναι στο ίδιο σημείο οι μπαλέτες.


Τα χόρτα στο ρείθρο του πεζοδρομίου εμποδίζουν τη ροή των υδάτων, με αποτέλεσμα να είναι εστία κουνουπιών.


[βγάλε τους τεμπέληδες της δ.α. στους δρόμους , πρώτο και καλύτερο τον Χρηστο, με σημειωματάριο παρατηρήσεων, και στη συνεχεία αναφορά στον δάσκαλο.]




Την πινακίδα όχι μόνον δεν την αντικατέστησες με μπλε χρώμα, άλλα δεν πρόσθεσες πινακίδα στο κενό πλαίσιο.''


Παράλληλα δε ο Α. Γιαννακόπουλος προσέφυγε στην εισαγγελία για το ζήτημα εστιών κουνουπιών, το οποίο το θέσαμε πριν από αρκετούς μήνες και δεν υπήρξε καμία ενέργεια από τη πλευρά του δήμου.

Ενώ η έμφαση του δήμου ήταν περιορισμένη σε έργα βιτρίνας, και φιέστες της μιας ημέρας , δεν υπήρξαν ψεκασμοί κατά των κουνουπιών , με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία της Γλυφάδας να υπάρχουν ακόμα και σήμερα, τον Σεπτέμβρη , πολλές εστίες κουνουπιών.

Στη συνέχεια ακολουθεί μια φωτογραφία, ενώ εμείς διαθέτουμε εκατοντάδες , ειδικά από τις οδούς της Τερψιθέας, η οποία είναι γεμάτη από χόρτα και λιμνάζοντα νερά στα ρείθρα των πεζοδρομίων.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κου ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
Και
Υπόψιν του κ. Διοικητή του Αστ.Τμ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΟ ΡΥΡΘΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΙΑΣΟΝΟΣ 13 ΚΑΙ 15 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη και της Αθηνάς, γεν. το 1948, συντ/χου Ο.Τ.Ε., κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ.15 165-61. τηλ./fax. 210-9645005 & 6972-797960.
ΚΑΤΑ:

1) Του δημάρχου Γλυφάδας, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γιώργου του Παύλου και της αντιδημάρχου Καθαριότητας, Αννας ΚΑΥΚΑ
&
2) Του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, με έδρα την Καλλιθέα, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 283. 

Και από την επισυναπτόμενη φωτογραφία προκύπτει ότι στην βάση του ρείθρου του πεζοδρομίου επί της οδού Ιάσονος αρ: 13 και 15 στην οδό Ιάσονος αρ. 15 Γλυφάδα (165-61) υπάρχουν χόρτα τα οποία εμποδίζουν την ροή των υδάτων προς το φρεάτιο απορροής υδάτων που είναι σε απόσταση δέκα μέτρων. 

Το γεγονός αυτό εγγράφως κατήγγειλα στα προαναφερόμενα πρόσωπα την 02 Αυγούστου 2018 και ώρα 09:37 π.μ, πλην όμως αυτά αδιαφόρησαν και συνεχίζουν να αδιαφορούν, αν και υπάρχει συνεχείς εστία αναπαραγωγής κουνουπιών και επικινδύνων μολύνσεων.
[ ίδετε απόσπασμα από την καταγγελία μου]

(ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΞΕΡΑΝΩ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.





ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η πρόταση μας είναι να βγάλετε ένα συνεργείο το οποίο να καθαρίσει τα χόρτα από τα ρείθρα των πεζοδρομίων, και των οδών της Γλυφάδας, αν και όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται να υιοθετηθεί διότι μέχρι σήμερα καμία πρόταση μας δεν ακολούθησαν οι αιρετοί του δήμου.

* Αν χρειάζεται, αν και δεν το νομίζουμε, να σας παρέχουμε σε πόσες οδούς υπάρχουν ανάλογες εικόνες με χόρτα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είστε οι πλέον αχρείαστοι για τη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">