ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας, εκδικείται στελέχη που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ: Eκπλειστηριάζει το σπίτι τους

Είδαμε γραμμένο στην iskra.gr ότι ο Τσίπρας  εκδικείται τα στελέχη που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ και εκπλειστηριάζει το σπίτι τους. Δεδομένου ότι δεν αναφέρουν το όνομα του πρώην στελέχους , το δημοσίευμα χάνει ένα σημαντικό ποσοστό εγκυρότητας , και κάλλιστα μπορεί κάποιος να πει ότι αποτελεί κομματική προπαγάνδα της ΛΑΕ.

Εμείς δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε το δημοσίευμα, δεδομένου ότι γνωρίζουμε την νεοελληνική αντίληψη , και ειδικότερα των στελεχών αστικών κομμάτων, τα οποία θέλουν τον πολίτη δέσμιο ενός κόμματος , και μάλιστα σε ρόλο ατόμου με παρωπίδες , το οποίο να βλέπει και να επικροτεί τα θετικά , και να εξαφανίζει τις παθογένειες και τα αρνητικά πολιτικών, κομμάτων, κ.α.

To είσαι ''μαζί μας'' , η με τους ''άλλους'' αποτελεί την κορωνίδα της αντιλήψεως των στελεχών αστικών κομμάτων, αναφορικά με το κόμμα τους, και με την συντεχνία τους, ( Τα κόμματα εντός των κομμάτων ), και πέραν αυτού δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Το θέμα είναι ότι τίποτα δεν είναι μονοδιάστατο, αρνητικά υπάρχουν παντού, σε όλους, και σε όλα, και όσοι/ες κάνουν ότι δεν τα βλέπουν, η όσοι/ες ενοχλούνται από την αλήθεια ,  δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στο τόπο και στο κοινωνικό σύνολο.

Αν ο Τσίπρας και οι ευεργετημένοι του ΣΥΡΙΖΑ εκδικούνται τα στελέχη που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ, για εμάς δεν διαφέρουν από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο Γλυφάδας, ο οποίος από την αρχή εκδικείται όσους δεν επέλεξαν να γίνουν αυλικοί του, και υποτελείς στις ορέξεις του, η ακόμα επί παντός επιστητού συνεργάσιμοι συνεργάτες του.

Το 1988 είχαμε το «Τσοβόλα δώσ' τα όλα» έπειτα από μια τριετή λιτότητα , ενώ σήμερα , έπειτα από τρία Μνημόνια , σύμφωνα με όσα διαβάζουμε ισχύει το «Τσίπρα πάρτα όλα» για τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου.

Προσωπικά θεωρώ ότι μας εκδικούνται και από τα αριστερά και από τα δεξιά, και όπως λένε οι δεξιοί ''ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του νομιμοποίησαν τον αντικομμουνισμό'' .  Δείτε όσα ισχύουν στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, κ.α. Σε αυτό που λέγεται χώρος ερτζιανών, στον Υμηττό, τηλεοπτικά - ραδιοφωνικά, υπάρχει έστω και ένας Αριστερός ; ( Αποκλειστικά υφίστανται μερικές δεκάδες ''έμπορες'' οι οποίοι υπηρετούν τις διαφημιστικές εταιρείες , τις πολυεθνικές, και το μεγάλο κεφάλαιο. )

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Οι αθλιότητες της κυβέρνησης με τους πλειστηριασμούς συνεχίζονται.

Αυτή την εβδομάδα μεταξύ των 500 και πλέον πλειστηριασμών και των 15 τουλάχιστον πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας γίνεται και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας- μοναδικού περιουσιακού στοιχείου – ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με δυο παιδιά που σπουδάζουν και ο οποίος εγκατέλειψε τον μνημονιακό μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποιείται τώρα στο κίνημα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Ο Τσίπρας και η παρέα του παίρνουν εκδίκηση κλέβοντας σε συνεννόηση με τις τράπεζες το σπίτι ενός μάχιμου με το κίνημα αντίστασης συμπολίτη μας.

Αυτή είναι η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα και της πολιτικής των παρατρεχάμενων του Μαξίμου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η έξοδος από τα σπίτια τους, όσων κρατάνε ψηλά τη σημαία της αντίστασης.

Δεν θα σας περάσει! Άλλωστε ο λαός ξέρει και τιμωρεί. Τιμωρεί τους ψεύτες, την πολιτική απάτη και την αγυρτεία.

Δεν είναι τυχαίο που στη ΔΕΘ ο Τσίπρας δεν τόλμησε την παραμικρή αναφορά στη ληστρική πολιτική των πλειστηριασμών και τις αθρόες αποκοπές του ρεύματος σε χιλιάδες φτωχούς συμπολίτες μας που η πολιτική των μνημονίων τους καταδικάζει στην ανέχεια.

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα θα λογοδοτήσει.

Ο λαός πρέπει και θα αντιδράσει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας, εκδικείται στελέχη που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ: Eκπλειστηριάζει το σπίτι τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">