ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο από το ''πρώτη φορά αριστερά''

Σε εποχές οικονομικής κρίσης ο άνθρωπος γίνεται είδος εκμετάλλευσης από ανθρώπους - γεράκια οι οποίοι κρύβονται είτε πίσω από δήθεν νόμους, είτε πίσω από οργανωμένα και ιδιοτελή συμφέροντα και τη σκαπουλάρουν.

Η οικονομική εκμετάλλευση από επιτήδειους είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί , και ειδικότερα στον Ν.Αττικής , έχει πρόσημο τα αστικά πολιτικά κόμματα, κυρίως εξουσίας.

Το μήνυμα του παρόντος: Η κοινωνία έχει υποχρέωση έπειτα από δεκαετίες εξαπάτησης και καπηλείας να συνδράμει τη κοινωνία κατά των αστικών πολιτικών κομμάτων εξουσίας. Επί δεκαετίες αναπαράγεται η φαυλότητα , με την ίδια ακριβώς μέθοδο. Κανείς σωστός στον Ο.Τ.Α.

Οι επιτήδειοι διαφημίζουν ελεύθερα τις «πραμάτειες» τους πάνω στα πάνελ των στάσεων , στις εφημερίδες - τις κομματικές τους ιστοσελίδες , κ.α, όμως εμείς θα σταθούμε στην προώθηση της προπαγάνδας τους πάνω στα πάνελ των στάσεων.

Έρχεται το κυβερνών κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, και τα στελέχη του, τοπικά , κ.α., και κυρίως τα ''βολεμένα'' σε κρατικά κανάλια, κομματικά ραδιόφωνα, συνεργαζόμενων ιδιωτών, σε θεσμικές θέσεις με παχυλούς μισθούς , κ.α., έπειτα από το φιάσκο εξουσίας, ''για πρώτη φορά αριστερά'' , και χωρίς να διαθέτουν πλέον αριστερούς στο κόμμα τους, ( διότι οι αριστεροί έχουν φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ ), να προπαγανδίσουν την παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ.

Σας θυμίζουμε: 

1 ) Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβερνών κόμμα, είναι το πρώτο κόμμα διακυβέρνησης το οποίο παρείχε άδειες λειτουργίας στα διαπλεκόμενα.

2 ) Είναι δυνατόν το κόμμα το οποίο επί τέσσερα χρόνια έχει καταλύσει την αναλογικότητα , τον πλουραλισμό, την πολυφωνία, και την δημοκρατικότητα στα ερτζιανά να ομιλεί για παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ ;

3 ) Που στοχεύουν τα στελέχη σε τοπικό επίπεδο ενός κόμματος όταν προπαγανδίζουν τις εκδηλώσεις τους στο Δημαρχείο Γλυφάδας πάνω σε πάνελ στάσεων ;

4 ) Που στοχεύουν οι εκδηλώσεις στο Δημαρχείο Γλυφάδας ;

Στοχεύουν η όχι στην εκμετάλλευση ; Καλούνται από εμάς δημόσια να μας αποδείξουν αν έστω και ένας εξ αυτών χρησιμοποιεί τις αστικές συγκοινωνίες. 

5 ) Έπειτα από το φιάσκο ''πρώτη φορά αριστερά'' , το οποίο δεν έχει πραγματική υπόσταση επί τέσσερα χρόνια σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο , τι επιχειρείται από τη πλευρά τους ;

Μήπως αξιώνεται να διοικήσετε το δήμο κατά τον ίδιο τρόπο ''πρώτη φορά αριστερά'' ενώ έχετε αποδείξει στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ότι δεν εκπροσωπείται κανένα εκτός από το μεγάλο κεφάλαιο , τη διαπλοκή , και τα κομματικά και ιδιοτελή σας συμφέροντα ;

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας ώστε να αποσαφηνίσετε στους συμπολίτες μας ότι σφάλουμε και σας αδικούμε.

Σημείωση: Τέλος , σας θυμίζουμε ότι επί ημερών σας , τα τέσσερα τελευταία χρόνια, έχει παρασχεθεί πακτωλός χρήματος, για Web Radio, τα οποία λειτουργούν από δωμάτια σπιτιών , οικίες , με ένα υπολογιστή στη πρίζα του τηλεφώνου.

Μπορείτε να αναφέρετε στους συμπολίτες μας , οι κατά τόπους του ΣΥΡΙΖΑ, ποιες είναι οι πολιτικές σας στο σύνολο των αιτήσεων, και κυρίως σε όσα τέθηκαν από εμάς στην διαβούλευση για την ραδιοτηλεόραση ;

Επισημάνσεις: Το δίκαιο κάθε πολίτη - ανθρώπου είναι ιερό -  Όποιος, η οποίοι ,δεν το αναγνωρίζουν, είναι ανάγωγοι και υπάνθρωποι

Θεωρούμε πολύτιμο, αντί της φιγούρας, και των φιγουρατζήδων πάσης φύσεως, να αναφέρουμε δημόσια την απόλυτη αλήθεια.   

Συγκεκριμένα: Γνωρίζετε ποια είναι η συμβολή των κατά τόπους ''πρώτη φορά αριστερά'' ; 

Ενώ υποστηρίχθηκαν δημόσια από εμάς επί σειρά ετών , και κυρίως την προεκλογική περίοδο του 2014 , διότι από εμάς είδαν οι συμπολίτες μας το σύνολο των δελτίων τύπου , καθώς και τα βίντεο των εκδηλώσεων - ομιλιών - περιοδειών κ.α., ποτέ δεν μας παρείχαν την ελάχιστη στήριξη !

Οι συσσωρευμένοι λογαριασμοί , μας οδήγησαν σε σημείο διακοπής ακόμα και του τηλεφώνου του Ο.Τ.Ε, και ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν επί τέσσερα χρόνια παχυλούς μισθούς, αξιώματα, θέσεις, κ.α., δεν υπάρχει ίχνος συμβολής τους.

Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων παρείχαν επί τέσσερα χρόνια πακτωλό χρήματος, επιδοτήσεις - χρηματοδοτήσεις για Web Radio, τα οποία λειτουργούν από δωμάτια σπιτιών , οικίες , με ένα υπολογιστή στη πρίζα του τηλεφώνου,  το ραδιόφωνο που ακούτε από εμάς στη προμετωπίδα της σελίδας δεν βρίσκεται σε πρίζα τηλεφώνου.

# Καλώ δημόσια το σύνολο από τους τοπικούς ''κομματάρχες'' , οι οποίοι προσεχώς θα μας παρουσιαστούν από μια σειρά αστικά κόμματα ως κατάλληλοι για δήμαρχοι , να μας αναφέρουν που έγκειται η καταλληλότητα τους, έχοντας ως βασικό δεδομένο ότι ο Δήμος Γλυφάδας αποτελεί * τριτοκοσμική περιοχή σε αντιδιαστολή ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας.

Σε ολόκληρη τη χώρα υφίστανται τοπικά ραδιόφωνα τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας και ενημέρωσης , συζητήσεων, καθώς και ανταλλαγής απόψεων, κ.α., ενώ στο Ν.Αττικής το σύνολο των αστικών κομμάτων και των στελεχών τους διαπράττουν πλιάτσικο και χαρακτηρίζονται από πλειάδα συμπολιτών μας - όσο βαρύ και να ακούγετε - ως ληστοσυμμορίτες.

Οι κάτοικοι Γλυφάδας - ως σύνολο - που συζητούν μεταξύ τους ; Μήπως θέλετε να σας αναρτήσουμε μια σειρά από αποδεικτικά τι ισχύει σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, στα νησιά, η ακόμα στο σύνολο της Περιφέρειας ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Πρέπει να γυρίσει σελίδα , και όλοι αυτοί οι τύποι , οι οποίοι/ες ωφελήθηκαν τα μέγιστα από τον συλλογικό αγώνα , να χαίρονται τα ιδιοτελή τους κέρδη. 

# Θεωρούμε περιττό να σας θυμίσουμε για άλλη μια φορά, τι ίσχυσε έπειτα από το 2014 , αναφορικά με τον υποστηρικτή της ''γαλάζιας'' παρατάξεως Γιάννη Σκούφη ο οποίος από το 2014 βρίσκεται έμμισθος στο Δήμο Γλυφάδας με συμβάσεις διαρκείας.

# Επίσης, είναι αυτονόητο ποια ήταν και η νοοτροπία - αντίληψη - λειτουργία , των ''Λαφαζανικών'' κατά τόπους, οι οποίοι/ες την προεκλογική περίοδο , έκριναν κατά το δοκούν τι πρέπει να κοπεί από τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές, διότι προφανώς χρησιμοποιούσαν ''αριστερόμετρο'' , κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ''Συριζαίων πρώτη φορά αριστερά '' , όμως είναι ξεκάθαρο ποιοι μένουν σταθεροί στα ιδεώδη της αριστεράς, καθώς και ποιοι πλήρωσαν και πληρώνουν το μάρμαρο , σε αντιδιαστολή όσων προτάθηκαν από τους ιδίους οι οποίοι/ες έχουν εξασφαλισμένα έσοδα από μισθούς του δημοσίου, και αυταπόδεικτα ουδέποτε μας εκπροσώπησαν. ( Εκτός αν υπήρξε παρέμβαση από τη πλευρά των ''Λαφαζανικών'' κατά τόπους, αναφορικά με τις εξυπηρετήσεις σε ημετέρους και αυλοκόλακες της ''γαλάζιας'' διοίκησης, και δεν έτυχε να τύχουν της προσοχής μας καθώς και των συμπολιτών μας.)

# Αναφορικά με τη φιγούρα στη γελοιογραφία , αν σας θυμίζει κάτι, σας γνωστοποιούμε ότι είναι ο τέως δήμαρχος Στυλιανός Σφακιανάκης, ο οποίος το 2004 - 2005 έπειτα από τη δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM παρανόμησε σε βάρος μας, όπως και ο Κόκκορης, κ.α., και αυταπόδεικτα οι μάσκες έπεσαν, ( ότι αυτά τα άτομα ουδεμία σχέση έχουν με τον σοσιαλισμό), όταν αποδείχθηκε ότι δεν έχουν ενδοιασμούς να συν-διοικούν και να συγκυβερνούν με τη Νέα Δημοκρατία , για τα στενά προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα , αντί του συνόλου της κοινωνίας η οποία συνολικά πληρώνει φόρους - τέλη κ.α. 

Δεν γίνονται διακρίσεις, στη συνέχεια των ρουσφετιών, των διαπαραταξιακών διορισμών , καθώς και των εξυπηρετήσεων σε ημέτερους , οι οποίοι υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο, από τα δέκα πολιτών της χώρας μας,  και αποτελούν και διάκριση και κατάχρηση του Ελληνικού Συντάγματος , να πληρώνουν αποκλειστικά οι εξυπηρετούμενοι παράλληλα των πολιτικάντηδων. 

Εσείς δεν θεωρείτε απατεωνιά να καλείται να πληρώσει συνολικά ένας λαός, η ακόμα μια τοπική κοινωνία αν πρόκειται για Δήμο, και τα χρήματα του συνόλου να ευεργετούν μερικές χιλιάδες εξυπηρετούμενους ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο από το ''πρώτη φορά αριστερά'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">