ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Θέατρο και Γυμναστήριο στο 1ο Δημοτικό

Υπογράφτηκε η Κατασκευή Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Ελληνικού. Επιτέλους το Ελληνικό θα αποκτήσει το δικό του Θέατρο και Γυμναστήριο.

Σαφώς η αναπαραγωγή συστημικής προπαγάνδας κατά τον τρόπο τον οποίο γίνεται για εμάς δεν λογίζεται δημοσιογραφία , διότι πρέπει να αποσαφηνιστεί ποια είναι η σχέση του συζύγου της Ειρήνης Βαγγελάτου - δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Γλυφάδας - με το εν λόγω έργο. 

Στη σελίδα του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης αναφέρονται: Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία που προκάλεσε η λυσσαλέα υπονόμευση κάποιων του έργου με ενστάσεις και προσφυγές καταφέραμε ως διοίκηση να τις υπερνικήσουμε όλες με ισχυρή νομική παρέμβαση σε όλα τα ανώτερα όργανα και υπογράψαμε τελικά την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.

Ένα τεράστιο έργο 2,6 εκ ευρώ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια και θα κατασκευάσει ο Δήμος μας εξασφαλίζοντας επιτέλους στο Ελληνικό το δικό του Θέατρο και Γυμναστήριο.

Το έργο θα ολοκληρωθεί σε 16 μήνες και με τον νέο χρόνο και μετά από συνεννόηση με το Σχολικό Συμβούλιο του 1ου Δημοτικού θα αρχίσει στο προαύλιο του η ανέγερση.

Να σημειωθεί πως η Αίθουσα θα αποτελέσει το αντίστοιχο Μίκης Θεοδωράκης για το Ελληνικό που θα έχει την πρώτη ιδιόκτητη κλειστή αίθουσα στην ιστορία του.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Θέατρο και Γυμναστήριο στο 1ο Δημοτικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb