ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιωργάκη , ως δικηγόρος που είσαι , σήμερα δένει το κακούργημα ?

Γλυφάδα: Ως δώρο Χριστουγέννων στην δημοτική ''αρχή'' , αντί για τα πανηγύρια - φιέστες τα οποία έχουν εισάγει τοπικά , και τα χαρακτηρίζουμε κυριολεκτικά γελοιότητες , παρέχουμε:

Με τα παραστατικά από τους διευθυντές δημόσιων νοσοκομείων , καθώς και από τους γιατρούς , ότι πριν από τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα υγείας των δημοτών , ενώ προέκυψε στα χρόνια ανομίας διοικούντων και ανοχής ''αντιπολιτευομένων'' στο Δήμο Γλυφάδας , έπειτα από 4.500 χιλιάδες ψήφους για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, δένει καλύτερα σήμερα το κακούργημα εις βάρος των παρανομούντων και παράλληλα της συντεχνίας των καθολικά ανεύθυνων κ. δήμαρχε ;

# Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Στην Γλυφάδα χαίρονται αρκετά χρόνια , οι ψεύτες - κλέφτες , διότι η τοπική κοινωνία σε μεγάλο ποσοστό δέχτηκε να ''σαπίσει'' είτε να μετέχει της ανοχής !

Στο τέλος θα θεσπίσουμε τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ την οποία από το 1991 επιχειρήσαμε και περάσαμε τοπικά ως το ύψιστο για την πλειονότητα και πληρώνοντας δεκάδες φορές το μάρμαρο.

Οι δημότες - δημότισσες , καθώς και όσοι/ες δραστηριοποιείστε τοπικά , έχετε να κρύψετε κάτι ; 

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ότι ο Δήμαρχος του δήμου ''όλων των δημοτών'', καθώς και οι παραταξιακοί του , αρχικά έκρυψαν από τη τοπική κοινωνία τις παράνομες ενέργειες εξυπηρέτησης ημέτερων , αυλοκολάκων , και αποτυχόντων των εκλογών , εξυπηρέτησαν μαζικά εκατοντάδες ημετέρους - οικογενειών υπαλλήλων του δήμου και υποστηρικτών τους , και στη συνέχεια επί σειρά ετών δρομολόγησαν δεκάδες εικονικές συνεδριάσεις καταλύοντας τη νομιμότητα ώστε να μην υφίσταται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ένα ποσό το οποίο ανέρχεται σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ είναι πιστωμένο κάτω από πλήρως αδιαφανείς και άνομες ενέργειες δημάρχου , προέδρου του Δ/Σ , καθώς και μερίδας αιρετών , ώστε να εξυπηρετήσουν ιδίους σκοπούς καθώς και ένα μικρό κομμάτι δημοτών και ημετέρων τους το οποίο δεν αριθμεί συνολικά περισσότερα από 4.000 χιλ. άτομα σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων. ( Βέβαια οι ίδιοι έχουν κάθε λόγο να επικαλούνται οτιδήποτε άλλο )

Εμείς από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' επισημαίνουμε: Οι αυλοκόλακες , οι κολλητοί, οι κουμπάροι, οι ξενόφερτοι,οι εξυπηρετούμενοι κ.α. στο Δήμο Γλυφάδας αμείβονται πλουσιοπάροχα επί τέσσερα χρόνια , διαβιούν μια χαρά με το δημοτικό χρήμα, έχουν κάνει και φιλίες με τους εργαζομένους του Δήμου , όπως και οι ''σωτήρες'' της Γλυφάδας , και η δική μας ''εκπροσώπηση'', έπειτα από 4.500 χιλιάδες ψήφους για Διαφάνεια, είναι οι τακτικές επισκέψεις στα Νοσοκομεία !

Οι εν λόγω μας έχουν κοστίσει , πλην της υγείας μας ( αυτό είναι ζήτημα της δικαιοσύνης ) , περισσότερα από 20.000.000 εκ. ευρώ.

Επίσης, εκατοντάδες είναι οι ημέτεροι, ( υποστηρικτές/ιες κατά την προεκλογική περίοδο ) , καθώς και κολλητοί - παραταξιακοί - για τους οποίους έχουν πιστώσει μέσα σε τέσσερα χρόνια περισσότερα από 2.000.000 εκ. ευρώ σε απ' ευθείας αναθέσεις.

Περισσότερα από 2.000.000 εκ. ευρώ είναι τα κέρδη μιας κλίκας , και παράλληλα η ζημία του Δήμου Γλυφάδας από την υπαίθρια διαφήμιση η οποία ενώ είναι υφιστάμενη δεν μπαίνει τίποτα στο ταμείο.

Σε 1.000.000 εκ. ευρώ υπολογίζεται η ζημία του δήμου από δεκάδες κότερα και γιοτ ημέτερων, φίλων, παραταξιακών, κ.α. , οι οποίοι επί αρκετά χρόνια δεν παρέχουν τίποτα για τον ελλιμενισμό στις μαρίνες της Γλυφάδας ενώ πιστώθηκε ένα σημαντικό κονδύλι για έργα στην παραλία της Γλυφάδας ώστε να προσελκύσουν τα κορόιδα οι οποίοι/ες θα πληρώνουν το μάρμαρο όσων δεν πληρώνουν για ελλιμενισμό.

Περισσότερα από 500.000 χιλ. ευρώ μας κοστίζουν οι γνωστοί - ψηφοφόροι - ιδιοκτήτες ακινήτων με τα υπέρογκα ενοίκια τα οποία πλήρωνε και πληρώνει ο Δήμος Γλυφάδας για την στέγαση των υπηρεσιών του.

Ο Δήμος δεν είναι οι ημέτεροι , οι παραταξιακοί , και όσοι/ες ''εξυπηρετήθηκαν'' , ο Δήμος είναι το Κοινωνικό ΣΥΝΟΛΟ. 

Συγκεκριμένα ο ευρωπαϊστής κ. Παπανικολάου υποσχέθηκε όσα ανακάλεσε εν ριπή οφθαλμού για τους λόγους τους οποίους γνωρίζουν άπαντες και ζημιώνει το Δήμο επί τρία και πλέον χρόνια. 

Ερώτημα: Λαϊκισμός είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ η μήπως η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των δημοτών;  Οι παρανομίες όλων των διοικήσεων , οι οποίες παρασκηνιακά παρέχουν τα χρήματα του συνόλου σε συγγενείς, κολλητούς, αυλοκόλακες , κ.α. είναι αυταπόδεικτα η αλήθεια η μήπως πρόκειται για λαϊκισμό ;

Προσωπικά εύχομαι τόσο σε εσάς, όσο και στα μέλη των οικογενειών σας , ως δημότες Γλυφάδας , ουδέποτε να ζήσετε όσα μεθοδευμένα έχουν στήσει σε βάρος μας από το 1999 μέχρι και σήμερα οι κλίκες - συντεχνίες - και τα τσιράκια τους στο Δήμο , οι οποίοι/ες ενώ αριθμούν περίπου τέσσερις χιλιάδες , με κάθε πρόσφορο τρόπο - μέθοδο - επιχειρούν να κατευθύνουν 100.000 χιλιάδες κατοίκους ενώ απομυζούν το κοινωνικό σύνολο.

* Για μια ανομία δήμαρχοι έχουν καταδικαστεί σε αρκετά χρόνια φυλάκισης , στον ''δικό'' σας , για τους ''δικούς'' σας λόγους , τι πρέπει να ισχύσει ?

Υ.Γ: Για όσους/ες βιαστείτε να κάνετε χαρακτηρισμούς , αναρωτηθείτε πρώτα πως επαληθεύετε η προεκλογική εξαγγελία του δημάρχου ''οι δημότες θα γνωρίζουν που καταλήγει και το ένα ευρώ '' .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιωργάκη , ως δικηγόρος που είσαι , σήμερα δένει το κακούργημα ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">