ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Παπανικολάου, Ταστάνης, Σκαμπαρδώνης όλα για την καρέκλα

Γλυφάδα: Παπανικολάου, Ταστάνης, Σκαμπαρδώνης, όλα για την καρέκλα, σε αντιδιαστολή του τοπικού δημοσιεύματος της νότια-press το οποίο ανέφερε όλα για την επιβίωση.

Εμείς τονίζουμε ότι η επιβίωση Παπανικολάου, Ταστάνη, Σκαμπαρδώνη, ήταν δεδομένη και πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014, και πλέον με τις ενέργειες από τη πλευρά τους είναι ξεκάθαρο τι χαρακτήρες είναι οι εν λόγω και ποια είναι τα πολιτικά τους ιδεώδη. 

Δεδομένου του ερωτήματος από τη πλευρά του κ. Ζαχαριάδη '' Άραγε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα τι έχουν να πουν εκτός από την απέχθειά τους γι αυτούς που τους πρόδωσαν;, '' θέτουμε δημόσια ότι σήμερα είναι αυταπόδεικτο ότι τα εν λόγω στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν πρακτικές τις οποίες ακολουθούσαν οι πολιτευομενοι προ των μνημονίων.

Με τα δεδομένα του παρόντος, έχοντας ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας να πληρώνει τις συνέπειες , χωρίς να έχει εμπράκτως αποτέλεσμα, έπειτα από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , και εξασφαλισμένων προνομίων και αποδοχών των στελεχών του εν λόγω κόμματος , είναι αυταπόδεικτο ότι η κοινωνία πρέπει να στηρίξει την κοινωνία ώστε να δικαιωθεί.

Στη παρούσα φάση οι οικονομικές απολαβές και τα προνόμια υπερνικούν τις αξίες ;

Είναι σαφές ότι η τοπική μας κοινωνία , πολλοί από εμάς , ενισχύσαμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ επί σειρά ετών τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ , και εν γένει το ΣΥΡΙΖΑ , ώστε να εξασφαλίσουν ΠΡΟΝΟΜΙΑ και ΑΞΙΩΜΑΤΑ τα στελέχη του , τα οποία στη συνεχεία σκοπίμως ''ξέχασαν'' ποιος ήταν ο προορισμός τους και επικέντρωσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα προσωπικά τους προνόμια.

''Σύντροφοι'' οι πολιτικοί κάπηλοι ;

Προσωπικά τη περίοδο που παρείχαν ως τοπική οργάνωση 300 ευρώ για μια δημοσίευση , (μια ανάρτηση), σε ιστοσελίδες , διαδικτυακά ''κανάλια'', κ.α., τα οποία όπως διαπιστώσαμε δεν είχαν μεγάλη απήχηση σε τοπικό επίπεδο, δεν έλαβα από τους εν λόγω ούτε ένα ευρώ , ενώ είναι αποδείξιμο ανά πάσα στιγμή ότι τα δικά μας δημοσιεύματα καθώς και βίντεο ήταν δεκάδες, και με χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις, άρα είναι ξεκάθαρο ότι χιλιάδες συμπολιτών μας ενημερώθηκαν για την εν λόγω παράταξη από εμάς.

Σήμερα χαρακτηρίζεται αριστερά η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ της Γλυφάδας ;

Δεδομένου ότι εμείς έχουμε την πληροφόρηση , αν και δεν μας κάλεσαν στη ''συγκέντρωση''  οι εν λόγω , δείχνοντας για πολλοστή φορά την μικροψυχία τους , ότι προετοιμάζουν τον κ. Σκαμπαρδώνη ως υποψήφιο δήμαρχο, η κάποιο κοντινό του πρόσωπο, και αφήνουμε στη δική σας κρίση τα τεκταινόμενα σε τοπικό επίπεδο με την επισήμανση όλοι και όλα κρίνονται.  

Πριν τα προνόμια, την εξουσία και τις απολαβές, μας γνώριζαν και μας αναγνώριζαν, ενώ σήμερα είναι αυταπόδεικτο ότι έχουν στήσει μια τοπική συντεχνία προσωπικών φιλοδοξιών για την διασφάλιση των προνομίων τους, και πλέον δεν μας γνωρίζουν ούτε μας αναγνωρίζουν.  Σας δίνω δημόσια συγχαρητήρια διότι έχετε διαθέσιμο το δημαρχείο οποτεδήποτε το χρειαστείτε, και κυρίως πίσω από τη πλάτη μας , όμως οι συμπολίτες μας το 2019 θα επιλέξουν σε ποιους αρμόζει.

Επισήμανση: Δεδομένων των επιθέσεων τις οποίες είχα δεχθεί πριν από χρόνια από ''κολλητούς'' του Τ.Ταστάνη, ( πριν τα αξιώματα ), διότι σε κάποιο άρθρο ανέφερα ότι ο κ. Ταστάνης είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος του τέως δημάρχου Κ. Κόκκορη, σήμερα έχουν να πουν κάτι ; ( Περιμένω να το δω δημοσιευμένο , διότι δηλώνουν εκτός από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τοπικοί δημοσιογράφοι , και είναι απορίας άξιο ποιος αριστερός δεν δέχεται την αντικειμενική κριτική και προσκαλεί ότι τον εξυπηρετεί. ) 

Αναδημοσίευση από τη notia-press

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγαν και οι γάϊδαροι στράβωσε εντελώς, λέει ο σοφός λαός μας. Και η παροιμία αυτή πάει γάντι με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τους εκπροσώπους του στην τοπική αυτοδιοίκηση στη Γλυφάδα.

Η μία αποτυχία ακολουθεί την άλλη αλλά οι κωμικοτραγικοί τοπικοί εκπρόσωποί του δεν ενδιαφέρονται για την κατρακύλα αυτή. Ή μάλλον ενδιαφέρονται μόνο για τις βολεμένες τοποθετήσεις τους από την κυβέρνηση έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως που τέτοια χαρά δεν θα ξαναδούν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Η φαιδρότητα και η αυτογελοιοποίηση φάνηκε στον μέγιστο βαθμό σε μία συγκέντρωση παρωδία, ένα κάλεσμα άνευ τελικού αντικειμένου που διοργάνωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την μονοπρόσωπη αυτοδιοικητική παράταξη της Γλυφάδας που ξευτιλίζοντας τη λέξη είχαν το θράσος και την ονόμασαν ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Συγκεκριμένα ο κ. Ταστάνης με τον ομόσταυλό του κ. Σκαμπαρδώνη, έστειλαν σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις ένα κάλεσμα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο με αντικείμενο την συναίνεση των παρατάξεων απέναντι στον κακό λύκο... συγνώμη στον δήμαρχο Παπανικολάου, για να ξανασώσουν την Γλυφάδα από την κακή παράταξη που την διοικεί. 

Φυσικά η εντελώς παθητική στάση των δύο ανδρών στα πέντε χρόνια που πέρασαν απέναντι στον Παπανικολάου μάλλον δεν τους άφησε κατάλοιπα αξιοπιστίας των χαρακτήρων τους αφού σε μέγιστο βαθμό ήταν προκλητικοί με την συγκατένευση σε όλες τις αξιόποινες πράξεις του Παπανικολάου. Ίσως και γι αυτό δεν παρέστησαν οι υπόλοιπες παρατάξεις εκεί, αδιαφορώντας για τους συγκεκριμένους , κυρίως πλην Κόκκορη που παρέστη, ίσως για να δείξει οτι είναι κι αυτός παρών.

Το μόνο αξιόπιστο ως γεγονός ήταν η φοβία των βολεμένων Ταστάνη και Σκαμπαρδώνη να καλέσουν τις εφημερίδες που δεν ελέγχουν στη Γλυφάδα. 

Στα κρυφά και μουλωχτά, όπως μάθανε τόσα χρόνια στις υπόγειες κομματικές διαδρομές τους. Εμείς όπως ήταν φυσικό, στείλαμε εκπρόσωπό μας όπου έγινε και το ρεπορτάζ αλλά παρέστη και ο εκδότης της εφημερίδας ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ κ. Κουτσώνας Ηλίας ο οποίος στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του κατακευραύνωσε με στοιχεία τους βολεμένους που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν με σκόπιμες διακοπές. 

Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις του αν η παράταξή τους κατέλθει αυτόνομη στις εκλογές, δεν πήρε καμία απάντηση. Και πως ήταν δυνατόν να πάρει απάντηση όταν ο πρώην υπουργός κ. Μπαλάφας που παρέστη είπε οτι ο κ. Ταστάνης "μας τελείωσε".

Αυτό φάνηκε και από την προσέλευση των κατοίκων αφού όπως μετρήθηκαν ήταν εκτός από τους τέσσερις του πάνελ άλλοι είκοσι τρεις καθήμενοι. Από αυτούς αν εξαιρέσεις οκτώ άτομα που ήταν από την παράταξη Κόκκορη και δύο ανεξάρτητους καταλαβαίνετε την τεράστια απήχηση που έχουν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα, αφού ούτε καν το ψηφοδέλτιό τους δεν μπόρεσαν να μαζέψουν.

Ηλίου φαεινώτερον οτι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υφίσταται πλέον στην πόλη. 

Η αδιαφορία στα τοπικά ζητήματα, η συμπόρευση με τον Νεοδημοκράτη Παπανικολάου, η παντελής καταγγελτική πολιτική που εφάρμοσαν, οι πάμπολλες απουσίες από τα δημοτικά όργανα και κυρίως οι συνεχείς επικύψεις στα θέλω του Παπανικολάου, ο Γλυφαδιώτικος λαός που στήριξε αυτή την παράταξη απογοητεύθηκε τα μέγιστα με αποτέλεσμα να τους γυρίσει τη πλάτη. 

Ακόμα και σε αυτό το ερώτημα που έθεσε ο κ. Κουτσώνας, στην απουσία του κόσμου, απάντηση δεν πήρε.

Δεν ξέρουμε σε τι πρόσβλεπαν οι κ.κ. Ταστάνης και Σκαμπαρδώνης από αυτό το κάλεσμα. Αυτό δείχνει πάλι οτι δεν υφίσταται πολιτική νόηση και όλα γίνονται για την καρέκλα. 

Άραγε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα τι έχουν να πουν εκτός από την απέχθειά τους γι αυτούς που τους πρόδωσαν;

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Από το 2011-12 έπειτα από καθημερινά δελτία τύπου για συνελεύσεις κ.α. από τη πλευρά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ , και ειδικότερα τα τέσσερα χρόνια διακυβερνήσεώς τους , προνομίων, αξιωμάτων, αποδοχών, κ.α., και ενώ διαθέτω τα στοιχεία πλουτισμού ακόμα και του τελευταίου τροχού της αμάξης, ( και στο Δήμο Γλυφάδας ), δεν έχω βάλει στη τσέπη μου ούτε ένα ευρώ, και ενώ δαπάνησα περισσότερα από 5.000 χιλ. ευρώ ώστε να υποστηρίζουμε τους ''σωτήρες'' μας, και έχω μεγαλύτερο χρέος όλα αυτά τα χρόνια. 

Έχετε να πείτε κάτι; Σε λίγους μήνες δεν θα γλυτώσει κανείς από τους επίδοξους ''σωτήρες'' της Γλυφάδας - δεξιούς - κεντρώους - αριστερούς κ.α.

# Κάντε επαφές - συμφωνίες - δημιουργία νέων παρατάξεων, οι οποίες θα διαδραματίσουν το ρόλο υπόγειας συνεργασίας με την κακοδιοίκηση Παπανικολάου, όμως στο βάθος του εγκεφάλου σας να έχετε αποτυπωμένο. Δεν θα γλυτώσει ΚΑΝΕΙΣ. 

Τα όρια τα έχετε υπερβεί πριν από αρκετά χρόνια όταν αθετήσατε - καταπατήσατε -  το ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 Χιλιάδων δημοτών για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, εκτός αν προσήλθαν στη κάλπη 4.500 χιλιάδες δημότες Γλυφάδας ώστε να τιμήσουν τον κ. Ταστάνη διότι τον γνώριζαν από την γέννησή τους και του είχαν απεριόριστη εκτίμηση και συμπάθεια για την προσφορά του.

* Μεθοδεύσατε σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας και εμού του ιδίου εξευτελισμό , όμως σήμερα εσείς δέχεστε την κριτική , και εσείς κρίνεστε από την τοπική κοινωνία, και είναι αυταπόδεικτο ότι δεν υπερτερείτε σε νοημοσύνη. 

* Αναφέρομε και στον αποτυχημένο Δήμαρχο Γ.Παπανικολάου, ο οποίος από τον πρώτο μήνα αθέτησε τις κύριες προεκλογικές του υποσχέσεις. 

* Καλύψατε το δήμο όλων των δημοτών, η μήπως ο δημότης γνωρίζει που καταλήγει και το τελευταίο ευρώ όταν πέραν των 10.000.000 εκ. ευρώ , εμείς που εξετάζουμε την ''διαύγεια'' και τους ισολογισμούς - δαπάνες του Δήμου Γλυφάδας, δεν γνωρίζουμε που έχουν καταλήξει ; 

* Είναι ξεκάθαρο ότι εσείς γνωρίζεται που έχουν καταλήξει μέχρι και του τελευταίου ευρώ, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα , και καταγγελίες , ο πλουτισμός αφορά τους αιρετούς και φτάνει μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. 

* Σαφώς η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με την διοίκηση , η οποία αντί να διοικεί το Δήμο σύμφωνα με τον κώδικα και τα θεσπισμένα,  ''θέσπισε'' ένα παλαιοκομματικό σύστημα πλήρους αδιαφάνειας και κατάλυσης της νομιμότητας με συνεδριάσεις μαϊμού - δια της περιφοράς - ενώ η διασπάθιση του δημοτικού χρήματος είναι δεδομένη και αφορά περισσότερους αιρετούς από αυτούς της διοικήσεως. 

Από την διασπάθιση του δημοτικού χρήματος προκύπτει προσωπικό όφελος του δημάρχου και ορισμένων αιρετών , οι οποίοι το 2014-2018 διευρύνουν το πελατειακό σύστημα , και αυτό είναι καθοριστικό στοιχείο για όσους κατοίκους Γλυφάδας δεν ενέχονται σε αυτές τις ενέργειες - πιστώσεις όμως πληρώνουν την διασπάθιση για τα προσωπικά πολιτικά οφέλη των αιρετών , καθώς και τον εύκολο πλουτισμό των συμμετεχόντων σε όλες αυτές τις πιστώσεις , οι οποίες είναι παράγωγο των παράνομων αποφάσεων με μαϊμού συνεδριάσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Παπανικολάου, Ταστάνης, Σκαμπαρδώνης όλα για την καρέκλα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">