ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίσθημα «αντι-πολιτικής» και «αντι-ελίτ» στις νέες ηλικίες

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPhone στην Ελλάδα, η έρευνα της Κάπα Research σε χρήστες του διαδικτύου κατέγραψε μια νεολαία η οποία έχει αρνητική άποψη για τους εκδότες, τους 
διάσημους δημοσιογράφους, τα ανώτερα κομματικά στελέχη, στελέχη του δημοσίου , για τις πολιτικές οικογένειες , τους ακαδημαϊκους , τους τραπεζίτες , επιχειρηματικές οικογένειες , τους βιομηχάνους , τους εφοπλιστές , και τους Πρεσβευτές ξένων χωρών.

Σ' αυτή την έρευνα παρουσιάζεται ότι το 92 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη για τους εκδότες και τους διάσημους δημοσιογράφους και το 6 % αρνητική.

Για τα ανώτερα κομματικά στελέχη το 91 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη και το 5 % αρνητική.

Για τα ανώτερα στελέχη του δημοσίου το 87 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη και το 9 % αρνητική.

Για τα ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων το 87 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη  και το 9 % αρνητική.

Για τις πολιτικές οικογένειες το 87 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη  και το 9 % αρνητική.

Για τους τραπεζίτες το 84 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη και το 12 % αρνητική.

Για τους ακαδημαικους το 74% των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη και το 22 % αρνητική.

Για τις επιχειρηματικές οικογένειες το 69 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη  και το 25 % αρνητική.

Για τους βιομηχάνους το 65 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη  και το 29 % αρνητική.

Για τους εφοπλιστές το 63 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη  και το 31 % αρνητική.

Για τους Πρεσβευτές ξένων χωρών το 60 % των νέων έχει μάλλον αρνητική άποψη  και το 24 % αρνητική.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου : Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είστε υποκριτές/ιες , και όχι μόνο έχει αποδειχθεί σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα στον Δήμο Γλυφάδας, θα αποδειχθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Τονίζεται ότι ήμουν ο πρώτος και μοναδικός ο οποίος πριν από τρεις δεκαετίες δημόσια στράφηκα κατά των εκδοτών , των μεγαλοδημοσιογράφων και των καναλαρχών, των αστικών πολιτικών κομμάτων, των πολιτικών οικογενειών, κ.α., πληρώνοντας το μάρμαρο με σειρά διώξεων - κατασχέσεων κ.α., ενώ είναι αυταπόδεικτο ακόμα και σήμερα τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας.

Οι νέες γενιές δεν μας πείθετε αν όσα αναφέρονται σε δημοσκοπήσεις δεν αποτελέσουν υφιστάμενη πραγματικότητα.

Είναι ξεκάθαρο ότι άλλα λέτε στις δημοσκοπήσεις και άλλα ακολουθείται και το έχω ζήσει επί δεκαετίες όπως και το 2014

Είναι διφορούμενο οι νέες γενιές να αναφέρουν όσα ανέφερα ο ίδιος πριν από δεκαετίες και να στηρίζουν από διαπλεκόμενα μέχρι τσιράκια των δημάρχων αστικών κομμάτων ! Το 2014 έβλεπα σε τοπικό επίπεδο νέα άτομα να εντυπωσιάζονται και να προστρέχουν σε στημένες φιέστες - εκδηλώσεις αστικών πολιτικών κομμάτων αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές. ( Υπάρχει και αυτή η νεολαία ? )

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
Γυρίζουμε σελίδα

Υ.Γ: Θα διαπιστώσουμε ποιους/ες θα δρομολογήσετε με τις ψήφους σας στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας. Δεν είμαστε ούτε εκδότες, ούτε μεγαλοδημοσιογράφοι, ούτε κομματικά στελέχη, ούτε επιχειρηματίες, και σαφώς ούτε βιομήχανοι - εφοπλιστές. 

Ένα απλό blog έχουμε το οποίο υπήρξε αρχικά ώστε να φωτίσει την τοπική σκοτεινή αυτοδιαχείριση και όπως γνωρίζεται ακολούθησαν δεκάδες glyfada ''ενημέρωσης'' τα οποία αποτελούν το μακρύ χέρι είτε του δημάρχου είτε αστικών πολιτικών κομμάτων και πολιτικών παρατάξεων.  

# Η δική μας επιδίωξη δεν είναι να γίνουμε δήμαρχοι, και το είχαμε θέσει πριν από 3 δεκαετίες δημόσια. Η δική μας επιδίωξη είναι να διαπιστώσουμε αν η ίδια η κοινωνία, και ειδικότερα οι νέες γενιές, θα αλλάξουν - διαφοροποιήσουν - έστω και στον ελάχιστο βαθμό όσα αναπαράγονται επί δεκαετίες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίσθημα «αντι-πολιτικής» και «αντι-ελίτ» στις νέες ηλικίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb