ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κουίζ για εύκολους λύτες

Για εσάς που είστε παλιοί Γλυφαδιώτες το Smart Home το οποίο λανσάρουν σήμερα είναι πρότυπη ιδέα ;

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Ασφαλώς δεν υπάρχει παλιός κάτοικος Γλυφάδας ο οποίος να μην γνωρίζει όσα μεταδώσαμε πριν από δεκαετίες , και συγκεκριμένα τρεις δεκαετίες , σχετικά με τον ψηφιακό πίνακα

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία ακόμα και οι μεγάλες εταιρίες ''καινοτομούν'' , ανακαλύπτουν , και υλοποιούν , όσα αποτελούσαν τα δικά μας μεταδιδόμενα πριν από τρεις δεκαετίες , ασφαλώς αποτελεί αυταπόδεικτο δεδομένο γιατί πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί ο Δήμος Γλυφάδας.

Από τη δική μας πλευρά δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο , διότι ακόμα και με έλευση δεκαετιών αποδεικνύεται ότι όσα αποτελούσαν δικά μας μεταδιδόμενα βρίσκουν έδαφος υλοποιήσεων , είτε διεθνώς , είτε σε εθνικό επίπεδο , άρα επί τριάντα χρόνια διοικούν το δήμο Γλυφάδας προδότες.

Ενώ τρέχουν ευρωπαϊκά κ.α. προγράμματα τόσο για την Ενέργεια, όσο και για τις Τηλεπικοινωνίες , στον Δήμο Γλυφάδας έχουν συνάψει συμβόλαια πενταετίας των 150.000 χιλιάδων ευρώ με αδαείς χωρίς πτυχία οι οποίοι δεν παρέχουν απολύτως τίποτα !

Ο Δήμος Γλυφάδας δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα σοβαρό πρόγραμμα και δεν έχει απορροφήσει απολύτως τίποτα από εκατομμύρια ευρώ που μπορούσε να απορροφήσει διότι πίσω από τις παρατάξεις βρίσκονται χορηγοί από το Εφοπλιστικό λόμπι, επιχειρηματίες, και μεγάλες εταιρίες.

Τι εξυπηρετούν οι προαναφερόμενοι είναι αυτονόητο όμως οι δημότες - δημότισσες καλούνται επί παντός επιστητού να πληρώνουν νταβατζιλίκι για όσα ήδη πληρώνουν σύμφωνα των ''φουσκωμένων'' δημοτικών τελών και μπορούσαν να έχουν μια σειρά υπηρεσίες και δομές δωρεάν.

Τα δημοτικά τέλη του Δήμου Γλυφάδας , όπως αναφέρουν οι συμπολίτες μας , και σαφώς γνωρίζουμε επί δεκαετίες και εμείς , είναι διαχρονικά υπερβολικά σε σχέση με το σύνολο όλων των όμορων δήμων , χωρίς να παρέχεται κάτι σημαντικό από την πλευρά του Δήμου στους κατοίκους.

Υ.Γ: Ασφαλώς δεν παρακάμπτουμε και τους ''σωτήρες'' του ''πρώτη φορά αριστερά'' οι οποίοι επί τέσσερα χρόνια ''κάλυψαν'' στο 100 % τις εξαγγελίες  για δικαιοσύνη, δημοκρατία, και αλληλεγγύη ! 

Καλή χρονιά με Γερμανούς και Αμερικανούς και φέτος στον έλεγχο της νεοελληνικής πραγματικότητας . . .  και όπως συνήθως κάντε τον ''Κινέζο'' ώστε να ενισχύεται η υπεραξία όσων αντί να μας εκπροσωπούν , ώστε να ενισχυθεί η κοινωνία , ενισχύουν τα ιδιοτελή τους κέρδη. ( Ενισχύεται η κοινωνία όταν δεν αξιοποιούν το έμψυχο υλικό του τόπου ώστε να προκύψουν δομές και υπηρεσίες δωρεάν ; Εννοούμε κυρίως Ενέργειας και Τηλεπικοινωνιών )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κουίζ για εύκολους λύτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">