ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν θα υποβάλουμε μήνυση στον κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο

Γλυφάδα: Ανακαλούμε την μήνυση κατά του κ. Θεοδοσόπουλου - δεν θα γίνει - διότι σύμφωνα των ενεργειών του , και όσων ενδεχομένως μπορεί να τον προέτρεψαν στις ενέργειές του , αποδεικνύεται ότι εμείς έχουμε απόλυτα δίκιο  και γινόμαστε η αφορμή ώστε να συμπαρασύρουμε και άλλους συμπολίτες μας. 

Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο να αφήσουμε τους συμπολίτες μας να κρίνουν όσα ισχύουν τοπικά , σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας. Αν γίνει μήνυση από τη δίκη μας πλευρά δεν θα εκδικαστεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Θα αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν , ως έχουν , και θα διαπιστώσουμε από κοινού τα πεπραγμένα και την συνέχεια από τη πλευρά του  Στέλιου Θεοδοσόπουλου.

Είναι γνωστό της πάση σε τοπικό επίπεδο ότι υφίσταται τοπική παράταξη με την ονομασία ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - Γυρίζουμε Σελίδα'' με συγκεκριμένο λογότυπο.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία , παράλληλα με το γυρίζουμε σελίδα , έχουν αντιγράψει ακόμα και τους κύκλους από το δικό μας λογότυπο.

Το χθες της διοικήσεως θα γυρίσει τη σελίδα από τη θέση του Δημάρχου ;

Για εμάς η σελίδα θα γυρίσει από άφθαρτα πρόσωπα , νέες παρουσίες στα κοινά , και ειδικότερα από τις νέες γενιές συμπολιτών μας , σαφώς όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές , και με την υποστήριξη έμπειρων αιρετών του παρελθόντος  κ.α. , οι οποίοι / ες δεν βαρύνονται για σειρά από κακώς κείμενα.

Η σελίδα γυρίζει από όσους/ες είναι άφθαρτοι 

Εμείς πιστεύουμε ότι αποτελεί υποχρέωση , ειδικά των νέων ανθρώπων , να γυρίσουν τη σελίδα στο Δήμο Γλυφάδας , έχοντας το δεδομένο , χιλιάδων συνομηλίκων τους οι οποίοι/ες έγιναν μετανάστες από το τόπο τους , και τις πρακτικές των εκάστοτε διοικήσεων να ακολουθούν το πελατειακό σύστημα. 

Άσχετα που ανήκει ιδεολογικοπολιτικά κάθε ένας - μια από το κοινωνικό σύνολο αποτελεί υποχρέωση κάθε πολίτη να ελέγχονται οι αιρετοί - διοικούντες , και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποχρέωση εκδοτών - δημοσιογράφων.

Εκδότες και δημοσιογράφοι είτε μπορεί να ανήκουν σε αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία διοικούν τον Ο.Τ.Α , είτε μπορεί να είναι συνεργαζόμενοι , υποστηρικτές , κ.α. δημάρχων - παρατάξεων - αιρετών, είτε ακόμα και ενεργοί παραταξιακοί των δημοτικών παρατάξεων, οπότε ακυρώνεται ο έλεγχος επί των πεπραγμένων της εκάστοτε διοικήσεως - αιρετών και διαμορφώνονται όροι διαπλοκής.  

Η μοναδική ασφαλιστική δικλίδα είναι η ίδια η κοινωνία

Κάθε ένας από το σύνολο των δημοτών - πολιτών πρέπει να είναι ενεργός στην άσκηση ελέγχου καθώς και στην διαμόρφωση όρων ριζικών αλλαγών στον Δήμο όπου και όποτε επιβάλλονται. Στη Γλυφάδα πρέπει να γυρίσει η σελίδα για μια κοινωνική νίκη. Η γνωστή νίκη η οποία υφίσταται επί δεκαετίες αφορά συγκεκριμένα κόμματα , στελέχη κομμάτων , και μια σειρά ημετέρων τους.

Κάλεσμα

Εμείς έχοντας επεξεργαστεί όσα ισχύουν επί πολλά χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας θα επιχειρήσουμε ένα κάλεσμα ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους/ες δεν επιθυμούν καμία σχέση με πολιτικά κόμματα , και σαφώς ποτέ δεν χώρεσαν σε ένα ψηφοδέλτιο αστικού πολιτικού κόμματος - παράταξης , να είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές , και να σχηματίσουν μια κοινωνική παράταξη με τους δικούς  τους όρους, προβληματισμούς, στόχους , για το αύριο της πόλης.

Εμείς δεν είμαστε ούτε Πρόεδροι , ούτε υποψήφιοι Δήμαρχοι , είμαστε ''η καρδία της κοινωνίας'' και πραγματικά στοχεύουμε να γυρίσει η σελίδα από την ίδια την κοινωνία.

-----------------------------------------------------------------------------------

Στη συνέχεια όσα είχαμε γράψει τα οποία ανακαλούμε , ( αναφορικά με την μήνυση ), και επαφίεται στη κρίση των συμπολιτών μας αν ο κ. Θεοδοσόπουλος , ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε ενεργό μέλος της διοικήσεως Παπανικολάου , μπορεί να Γυρίσει τη Σελίδα.

Οι μηχανισμοί οι οποίοι εμπνεύστηκαν για πολλοστή φορά μια ευθεία ληστεία της πνευματικής μας ιδιοκτησίας  θα υποστούν τα του νόμου.

Θα προσκομίσουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη δεκάδες δημοσιευμένες ανακοινώσεις στις οποίες αναφέρεται ρητά :

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Γυρίζουμε Σελίδα

Καθώς και το ηχητικό σπoτ , το οποίο έχει μεταδοθεί επί μήνες από το web radio.

Το Γυρίζουμε Σελίδα είναι το κύριο σλόγκαν το οποίο περάσαμε δημόσια επί σειρά ετών , υπάρχει δημοσιευμένο σε δεκάδες ανακοινώσεις , και έχει μεταδοθεί χιλιάδες φορές από web radio.


- Το σλόγκαν το οποίο περιέχει τον όρο Γυρίζει η σελίδα - Γυρίζουμε Σελίδα είναι δημοσιευμένο - αναρτημένο στις 14/08/2017 - Αν είχε συστήσει παράταξη εκείνη τη περίοδο ο κ. Θεοδοσόπουλος το γνωρίζουν άπαντες, διότι διατελούσε αιρετός στην διοίκηση Γ. Παπανικολάου.


Την ενέργεια θα την κρίνει η δικαιοσύνη

Ασφαλώς δεν είμαστε Designed ώστε να δημιουργήσουμε επαγγελματικά λογότυπα , όμως είχαμε δημιουργήσει το σλόγκαν , και είμαστε σε επαφή με εταιρία ώστε εν όψει τον εκλογών να προκύψει νέο σποτ και λογότυπο, το οποίο σύμφωνα με όσα ακολουθεί ο κ.  Θεοδοσόπουλος επιχειρεί να μας ακυρώσει την πνευματική μας δημιουργία η οποία προηγήθηκε χρόνια του ιδίου.

Το λογότυπο του κ. Θεοδοσόπουλου αποτελεί ένα κακέκτυπο του δικού μας , με πολλά κοινά στοιχεία , πολλές ομοιότητες ,  και είναι ξεκάθαρο ότι αρκετοί συμπολίτες μας θα μπερδευτούν. Θεωρούμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα, και δεν έγινε τυχαία. Είναι πολύ μικρή η Γλυφάδα ώστε επί τέσσερις δεκαετίες να ισχύουν διαβολικές συμπτώσεις.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο ο κ.  Θεοδοσόπουλος να έχει τις καλύτερες των προθέσεων , σύμφωνα όσων ίσχυσαν στον παρελθόντα χρόνο , και όσων ισχύουν επί του παρόντος , δεν αποδεικνύεται. Αντιθέτως.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΟΠΗ

# Όπως εμείς πρόσφατα είδαμε το λογότυπο του κ. Θεοδοσόπουλου, ο ίδιος δεν έτυχε μια φορά τόσα χρόνια να δει το δικό μας σλόγκαν , η να ακούσει το radio , η υπάρχει σκοπιμότητα στην τέλεση της ενέργειας ;

Υ.Γ. Ο κύριος με την ΜΚΟ, και τις ''γαλάζιες σημαίες'' , πράγματι συμβάλει σημαντικά την αριστερά , και ίσως σε μελλοντική φάση απαιτείται να του παρασχεθεί κάποιο βραβείο για τις υπηρεσίες του. Όσο ενοχλημένος μπορεί να είναι υπάρχει ένα σαφές δεδομένο. 

Επί τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , και με τον ίδιο να καταλαμβάνει μια σειρά θέσεων , οι αποδοχές του έχουν ανέβει κατακόρυφα. Ας αναλογιστεί τι ίσχυε προ του 2014 , και γιατί δεν ίσχυε κάτι ανάλογο επί διοικήσεως Κώστα Κόκκορη , καθώς και των προηγούμενων, και παράλληλα πόσο αριστερό είναι να συμπράττει υπέρ των δεξιών διοικούντων και υποψηφίων. Τι θα επικαλεστούν σε λίγους μήνες με τον ίδιο να συμμετάσχει σε άλλη παράταξη ως υποψήφιος ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν θα υποβάλουμε μήνυση στον κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">