ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιστολή – βόμβα Κούγια

Μετά τα όσα έγραψε στο Instagram αλλά και όσα δήλωσε στην κάμερα η Εύη Βατίδου σχετικά με τα παιδιά της και συγκεκριμένα την κόρη της ότι δεν θα ήθελε να την κρίνει ως μοντέλο, η επιτροπή του GNTM, σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει την γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών τους παρεμβαίνει με μια επιστολή βόμβα! Ανάμεσα σε άλλα διευκρινίζει πως : «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου»

Διάβασε ολόκληρη την επιστολή του Αλέξη Κούγια:

Όπως σας είναι γνωστό, στις 24/1/2001, σε ηλικία 50 ετών νυμφεύτηκα την Ευαγγελία Βατίδου.

Στις 9/3/2002 αποκτήσαμε τον γιο μας Χρήστο Κούγια και στις 20/1/2005 αποκτήσαμε την κόρη μας Μάϊρα Κούγια.
Το Σεπτέμβριο του 2007 για λόγους, οι οποίοι δεν είναι δημοσιεύσιμοι, και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με θέματα ηθικής, αλλά άλλα που δεν είναι δημοσιοποιήσιμα και αφορούν εμέ και την πρώην σύζυγό μου λύθηκε ουσιαστικά ο γάμος μας.

Ακολούθησε μία ακραία και χωρίς τη δική μου αισθητική και συμμετοχή υπερπροβολή της μεταξύ μας αντιδικίας για ασυνήθιστο χρονικό διάστημα, την οποία χρησιμοποίησαν ανταγωνιστές μου και αντίδικοι των σημαντικών εντολέων μου (επιχειρηματιών, πολιτικών) για να πλήξουν την επαγγελματική μου εικόνα, γεγονός που ευτυχώς λόγω της βρεφικής τους ηλικίας δεν είχε κανένα αντίκτυπο στα δύο παιδιά μας.

Ταλαιπωρήθηκα δικαστικά για πολλά χρόνια για λόγους καθαρά οικονομικούς (διεκδίκηση τεραστίων ποσών διατροφών και τεραστίων ποσών για την περιουσία, την οποία είχα αποκτήσει προ του γάμου μου και μέρος της οποίας διεκδικούσε η πρώην σύζυγος μου) με τα γνωστά πρόσφατα νομικά αποτελέσματα εις βάρος της πρώην συζύγου μου.

Σημειωτέον, ότι προ αυτού του γάμου μου ουδέποτε είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα προβολής (είτε θετικής, είτε αρνητικής) της προσωπικής μου ζωής και οποιαδήποτε προβολή μου προήρχετο μόνο λόγω της προβολής των σημαντικών δικαστικών υποθέσεων, τις οποίες αναλάμβανα.

Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων (δεν θέλω να πάρω θέση να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά για ευνόητους λόγους) δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάϊρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ.

Έχοντας κι εγώ τη γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών μας θέλω για πρώτη και τελευταία φορά να τονίσω τα εξής:
Και τα δύο παιδιά μας είναι δυο πολύ σοβαρά – ταπεινά παιδιά με εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις στο δυσκολότερο σχολείο της ελληνικής επικράτειας.

Η κόρη μας Μάϊρα είναι και πρόεδρος της τάξεώς της.
Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου.

Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα.

Παρακαλώ με αυτήν τη σημερινή μου γραπτή τοποθέτηση να εξαφανιστεί από σήμερα πάσα αναφορά στις δήθεν μελλοντικές επαγγελματικές ενασχολήσεις της 14χρονης κόρης μου, αλλά και κάθε αναφορά σ’ αυτήν, διότι ούτε η ίδια το επιθυμεί ανεξαρτήτως του ότι δεν μπορεί προσωπικά να αντιδράσει λόγω της ηλικίας της και των ευαισθησιών της κι είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το σεβαστείτε.

Παρακαλώ αυτή η τοποθέτησή μου να δημοσιοποιηθεί και να κλείσει αμέσως το θέμα εδώ.
Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε αντιδικία με την πρώην σύζυγό μου.

Αθήνα, 11/02/2019
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όπως γνωρίζεται δεν παρεμβαίνουμε για χιλιάδες ζητήματα τα οποία προκύπτουν , δημοσιεύονται , και αποτελούν την καθημερινότητα των Ελληνικών MEDIA, όμως σε όσα αναφέρει ο κ. Κούγιας, έχοντας βασικό προηγούμενο μαζί του , θα εκθέσουμε την άποψή μας.

Η απαίτηση - αξίωση ενός γονέα , ο οποίος έχει την επιμέλεια των παιδιών του , να ακολουθήσουν το δικό του επάγγελμα , και στρεφόμενος κατά της συζύγου του , δεδομένου ότι είναι μοντέλο , και ενδεχομένως μπορεί να επιθυμεί το παιδί της να ακολουθήσει μια ανάλογη καριέρα , υποκρύπτει αυταρχικό εγωισμό , και κατά κύριο λόγο εμπίπτει σε γραφική κατάσταση.

Κύριε Κούγια την επόμενη φορά που σε δημόσιο χώρο θα αποκαλέσετε τον οποιοδήποτε πολίτη ''γραφικό'' φροντίστε να μην ακολουθείται τακτικές - πρακτικές - οι οποίες χαρακτηρίζονται ΓΡΑΦΙΚΕΣ.

Η σημερινή επιστήμη προτρέπει τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ανακαλύψουν τι τους ταιριάζει ως επαγγελματική ενασχόληση , τι τους αρέσει , τι καλύπτει τις δεξιότητες και ικανότητές τους , αντί κάθε γονέας να γίνεται βασικός μοχλός κατεύθυνσης - προτροπής - να ακολουθήσουν το δικό του  επάγγελμα.

# Σας θυμίζουμε ότι ο κ. Κούγιας ήταν συνήγορος υπεράσπισης του τέως δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη , αναφορικά με την υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου , τα οποία από μεγάλη μερίδα του τύπου είχαν χαρακτηριστεί τοπικό σκάνδαλο , καθώς και τοπικό Βατοπέδι. 

# Πράγματι εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα της οικογένειας Παπαδημητρίου , πιστώθηκαν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ για δυο οικόπεδα τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα , και το όφελος το δικό μας , ( του δήμου ) , είναι τα συμφέροντα της παρατάξεως Κώστα Κόκκορη , όσων επέλεξε να είναι μαζί του την περίοδο διοικήσεως 2010 - 2014 , και ο χαρακτηρισμός ''γραφικοί'' διότι ειπώθηκε δημόσια από την πλευρά μας η αλήθεια.

# Υπερασπιζόμενοι την Αλήθεια χαρακτηριστήκαμε ''γραφικοί'', άρα ο κ. Κούγιας ο οποίος επιθυμεί να κατευθύνει τα παιδιά του με ''καταναγκασμό'' να ακολουθήσουν το δικό του επάγγελμα , τι είναι ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιστολή – βόμβα Κούγια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">