ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση Καμμένου σε Κουίκ

Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μέσα στην Ολομέλεια, μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και του ορκισθέντα, Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής το απόγευμα της Δευτέρας, 11.02.2019 και δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε ένα «χοντρό» επεισόδιο μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ήταν η στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε ορκιστεί και ο προεδρεύων, Μάριος Γεωργιάδης, διάβαζε την επιστολή που έστειλε ο κ. Κουίκ στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Μια επιστολή στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι «την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της». Τότε, ο κ. Δημήτρης Καμμένος (σ.σ. ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, όπως και ο Τέρενς Κουίκ), ξεκίνησε να φωνάζει από το έδρανό του.

Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο το τι… ακριβώς έλεγε επιτιθέμενος στον υφυπουργό Εξωτερικών, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φέρεται να έχει αποκαλέσει τον κ. Κουίκ «τομάρι».


Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς παρακολουθούμε ότι τα media Ευαγγελάτου - Στεφανίδου έχουν από κοντά το πρωθυπουργικό ζεύγος. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση Καμμένου σε Κουίκ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">