ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα στην Αγία Σοφία

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αγία Σοφία συνοδευόταν από την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Χαμογελαστοί και οι δυο και γοητευμένοι από τα όσα έβλεπαν στον Ελληνικό ναό της Κωνσταντινούπολης.


Αναφορικά με την μαύρη γάτα η οποία ήταν επί της υποδοχής του Αλέξη Τσίπρα στην Αγία Σοφία είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στην Τουρκία όπως και στη δική μας χώρα , διότι χθες είδα και εγώ μια μαύρη γάτα όμως δεν προέκυψε κάτι αρνητικό διότι δεν είμαι προληπτικός.


Η ΕΡΤ μετέδωσε την συνέντευξη τύπου Τσίπρα - Ερντογάν από κανάλι που δεν έχει βγει στον αέρα.

Σαφώς υπάρχει μια ενόχληση αναφορικά με τον ''κολλητό'' του κ. Τσίπρα τον κ. Νίκο Παππά , διότι η ΕΡΤ θα λειτουργήσει το ΕΡΤ - SPORTS το οποίο το είχα ανακοινώσει πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα , και συγκεκριμένα είχα επί αρκετό διάστημα στην προμετωπίδα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB και ένα banner με το λογότυπο - ΕΡΤ SPORTS , και παράλληλα και το ΕΡΤ MUSIC το οποίο πρέπει να το αναθέσουν από την ΕΡΤ σε εμάς. ( Θα το αναθέσουν ; )

# Χρειάζεται ένα Δημόσιο Μουσικό κανάλι το οποίο θα μεταδίδει 74 % Ελληνική Μουσική και 26 % Ξένη Μουσική. ( Δεν μπορώ να εκθέσω δημόσια τις ιδέες δομής ενός θεματικού ΜΟΥΣΙΚΟΥ μέσου διότι είναι γνωστό τι ισχύει στη χώρα μας , όμως δεν εννοούμε ένα μέσο το οποίο θα περιοριστεί να μεταδίδει videoclip διότι με μουσικά βίντεο είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα στην Αγία Σοφία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">