ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Χρυσοχοΐδης ξηλώνει αρχηγό και υπαρχηγό της Αστυνομίας

Ο νέος υπουργός Προστασίας του πολίτη ζήτησε από αύριο το πρωί κιόλας οι αστυνομικοί πρώτης γραμμής να βρίσκονται στον δρόμο

Τις συσκέψεις ξεκίνησε αμέσως μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη σηκώνοντας τα «μανίκια» μαζί με το επιτελείο του.

Το απόγευμα της Τρίτης (9/7) πραγματοποιήθηκε υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη μια μεγάλη σύσκεψη στο υπουργείο με υψηλούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. 

Κατά την σύσκεψη αυτή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην ουσία δεν κλήθηκε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο νέος υπουργός έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Ο νέος υπουργός ζήτησε κατά την σύσκεψη να μιλήσει για την στελέχωση των υπηρεσιών πρώτης γραμμής, ενώ ζήτησε από αύριο το πρωί κιόλας οι αστυνομικοί πρώτης γραμμής να βρίσκονται στον δρόμο.

Επισημάνσεις του Γιάννη Κουρδομένου: Το να βρίσκονται οι αστυνομικοί στον δρόμο αξιολογείται. Που βρίσκονταν τόσα χρόνια στο σπίτι τους ;

Γιατί ''ξηλώνει'' αρχηγό και υπαρχηγό ο κ. Υπουργός ; Δεν είναι κατάλληλοι στην άσκηση των καθηκόντων τους ;

Πρέπει να τονιστεί ότι αν ζήσουμε για άλλη μια φορά ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος , τα οποία θα αναφέρω στη συνέχεια , θα επιλέξω τις μεθόδους ταλιμπάν. Θα ζωστώ εκρηκτικά και θα μπουκάρω στο γραφείο του υπουργού.

1) Σε διαδρομή λίγων χιλιομέτρων - Αθήνα - Γλυφάδα , τέσσερις φορές μπλόκο και σωματική έρευνα. Ποιοι δεξιοί - νεοφιλελεύθεροι επικροτούν τέτοιες ενέργειες ; Τις δέχονται να ισχύουν ;

2) Επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των τοπικών Α/Τ, οι οποίοι είχαν προηγούμενα με τον Τριανταφυλλόπουλο , και δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να επέμβουν στα κανάλια στα οποία παρουσίαζε τις εκπομπές του ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος έστησαν τις ενέργειες σε βάρος μου και έβγαλαν τα απωθημένα τους.

3) Παρουσία δεκάδων μαρτύρων βιαιοπραγίες σε βάρος μου από αστυνομικούς με σιδερογροθιές.

Κάποια από αυτά τα περιστατικά τα οποία αναφέρω ενδεικτικά, διότι υπάρχουν δεκάδες ακόμα, έχουν δημοσιοποιηθεί σε Αθηναϊκές Εφημερίδες.

Αν υπάρξουν ανάλογες ενέργειες σε βάρος μου , να είσαι σίγουρος κ. Υπουργέ ότι θα χάσεις το κεφάλι σου. Δεν θα πηγαίνουμε ως χώρα προς τα πίσω. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Χρυσοχοΐδης ξηλώνει αρχηγό και υπαρχηγό της Αστυνομίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">