ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η επόμενη μέρα της αριστεράς

Η Δεξιά επέστρεψε στην κυβερνητική εξουσία και την καλωσόρισαν  χιλιάδες * media ( κυρίως τα τηλεοπτικά ) και ιδιοκτήτες τύπου Μαρινάκης.

Η Αριστερά αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης έπειτα από πέντε χρόνια νεοφιλελεύθερων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πήρε αμπάριζα όλα τα υπόλοιπα κόμματα με αριστερό πρόσημο. 

Η σταθεροποίηση του ΚΚΕ γύρω στο 5% και το ξεψύχισμα των εξωκοινοβουλευτικών αριστερών κομμάτων επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Συνεπώς, η πέραν του ΣΥΡΙΖΑ Αριστερά οφείλει να ξανασκεφτεί τη μέχρι τώρα διαδρομή της και να αναζητήσει εκ νέου το πολιτικό και κοινωνικό στίγμα της.

Οι χθεσινές εκλογές έβαλαν τη χώρα σε μια νέα πολιτική εποχή με ένα νέο δικομματικό πολιτικό σύστημα. Με νέες πολιτικές σταθερές, αλλά και με αστάθμητους παράγοντες. Η νεοφιλελεύθερη πολιτική κέρδισε την εκλογική μάχη. Στο χέρι της συνολικής, πληθυντικής Αριστεράς, είναι να μην κερδίσει τον πόλεμο.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι ξεκάθαρο ότι ''όπως στρώσεις θα κοιμηθείς'' , και στην περίπτωση μας, οι έχοντες παρουσία στα κανάλια διαπλοκής παραμένουν στο προσκήνιο. 

Νεοφιλελεύθερο το πλαίσιο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ , ως βασικός συνεχιστής όσων κομμάτων εξουσίας προηγήθηκαν , με αποτέλεσμα την σχεδόν ''εξαΰλωση'' των κομμάτων αριστεράς.

Ο νεοφιλελεύθερος ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πλέον όχημα αριστεράς , και οι υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται από πλειάδα μέσων - media - είναι κάκιστης ποιότητας. 

Ας ανασκουμπωθούν να αναθεωρήσουν όλες τις κάκιστες επιλογές τους οι οποίες οδήγησαν στην εκλογική τους αποτυχία , και παράλληλα στον εκμηδενισμό των αριστερών κομμάτων.

Για τη Δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό πρέπει να λείψουν οι ακραίες κορώνες και οι ρεβανσισμοί οι οποίοι γίνονται το βασικό όχημα των διαπλεκόμενων ιδιοκτητών media στην ακραία επίθεση λαϊκισμού κατά της αριστεράς. 

Με ''μοντελάκια'' και τηλεοπτικές παρουσίες πέτυχαν στον ΣΥΡΙΖΑ να διατηρούν ένα ικανοποιητικό ποσοστό , το θέμα είναι ότι οι ίδιοι έφεραν τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη στην εξουσία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η επόμενη μέρα της αριστεράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb