ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θέλεις μπόγια, είσαι αγράμματος και λες βλακείες

Απρόσμενη τροπή πήρε η φαινομενικά ακύμαντη διακαναλική συνέντευξη Τύπου της «ΣΥΝΦΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», όταν ο εκπρόσωπος ενός από τα κόμματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του.

Ο εκπρόσωπος του «Ελληνικού Οράματος» επί περίπου ένα τέταρτο παρουσίαζε τις θέσεις του κόμματός του, όπως βουλευτική αποζημίωση στα 650 ευρώ, θανατική ποινή σε παιδεραστές και εμπόρους ναρκωτικών και ενδεχομένως και σε πολιτικούς που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, φυλάκιση ενός χρόνου χωρίς εξαγορά σε όσους κακοποιούν ζώα, κατάργηση του άρθρου 86, του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ένας από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων τον κάλεσε κάποια στιγμή να συντομεύει, προκαλώντας την οργή του. «Δεν κατάλαβα; Μισή ώρα θα μιλήσω... Έχω το 70% του ψηφοδελτίου» απάντησε με ένταση, «δεν υπάρχει κανένας κανονισμός, εγώ είμαι πρόεδρος κόμματος». Ο εκπρόσωπος της ΕΠΑΝ αποχώρησε αλλά η ένταση συνεχίστηκε.

«Δεν θα κάνουμε πίσω όσα καπελώματα και να φάμε» συνέχισε ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος, διαπιστώνοντας πως «ο πατριωτικός χώρος είναι δυστυχώς κενός».

Ακολούθησε ένταση με κάποιον από το κοινό και ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος συνέχισε να παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος, προκαλώντας αντιδράσεις των άλλων συμμετεχόντων στο πάνελ, μιλώντας διαρκώς πάνω και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο.

Η αγανάκτηση δεν άργησε να εκδηλωθεί, κι έτσι η διακαναλική συνέντευξη Τύπου διανθίστηκε με ατάκες όπως «Θα φωνάξουμε τον μπόγια να σε μαζέψει», «εγώ είμαι πρόεδρος κόμματος», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «μα τι παριστάνεις τώρα, τον εμπειρογνώμονα; Φωνάξτε τον μπόγια», «Βούλωσε το στόμα σου», «είσαι αγράμματος και ημιμαθής», «εμείς έχουμε το 70% των ψηφοφόρων, εσείς πόσους κατεβάζετε; Δεν σας ξέρει κανένας», «Μιλάς εσύ, που καπέλωσες τον αντιπρόεδρό μου!».

Καθώς η συνέντευξη Τύπου συνεχιζόταν, το πάνελ όλο και λιγόστευε.

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τα ίδια και χειρότερα αναφέρει ο υβριστής - συκοφάντης φερόμενης τοπικής ''εφημερίδας''. Βέβαια ακόμα δεν έχουν φωνάξει τον μπόγια να τον μαζέψει.

Γιωργάκη ''μπουκώνεις'' άτομο το οποίο αξίωνε την θανατική ποινή πολιτικών οι οποίοι έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα , καθώς επίσης όσων προαναφέρονται.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θέλεις μπόγια, είσαι αγράμματος και λες βλακείες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb