ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσαβούσογλου: Οι Ελληνοκύπριοι θα πάρουν απάντηση από το παρελθόν

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου «χτύπησε» με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μιλώντας σε ακραίο τόνο, συνεχίζοντας από εκεί που «άφησε» σήμερα το πρωί ο Ερντογάν, με απειλές κατά των Ελληνοκυπρίων για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Μετά τα πυρά του Τούρκου Προέδρου ότι «αν έρθουν μπροστά μας κάποιοι που δεν αναγνωρίζουν τη νομιμότητα τότε κι εμείς ξέρουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα που θα καταλάβουν και ξέρουμε να το κάνουνε», ο Τσαβούσογλου είπε πως αν οι Ελληνοκύπριοι «τολμήσουν τίποτα» θα πάρουν «απάντηση από το παρελθόν».

Ειδικότερα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εξαπέλυσε νέες απειλές εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς σε συνέντευξη του στην Τουρκική κρατική τηλεόραση TRT δήλωσε πως: «Δεν έχει σημασία για εμάς το τι κάνουν οι Ελληνοκύπριοι».

Στη συνέχεια προσέθεσε πως: «Στην ανατολική Μεσόγειο δεν μπορούν να κάνουν κανένα βήμα. Αν τολμήσουν θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση όπως στο παρελθόν».

Επίσης, δήλωσε ότι: «Όλα τα βήματα μας είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Το τι θα κάνει μέσα στην υφαλοκρηπίδα της το αποφασίζει μόνο η Τουρκία. Είναι καθήκον της Τουρκίας, ως εγγυήτρια δύναμη, να προστατέψει τα δικαιώματα της ''Τουρκικής Δημοκρατίας της βόρειας Κύπρου'' και του τουρκοκυπριακού λαού».

Επισήμανση του Γ.Κ: Και οι ξενόφερτοι στο Δήμο Γλυφάδας , οι οποίοι έχουν καταλύσει τη νομιμότητα , και το τοπικό δίκαιο , και παρέχουν υπηρεσίες σε υβριστή , λασπώνουν , και σπιλώνουν , θα πάρουν απάντηση από το παρελθόν. Είναι ζήτημα χρόνου.

Είναι γνωστό ότι οι πρακτικές τους δεν διαφέρουν σε κάτι από τις προκλήσεις των Τούρκων. 

Όσοι επέλεξαν να παρανομήσουν στις σύννομες αιτήσεις μας στο Δήμο Γλυφάδας , επέδειξαν μέριμνα για πλειάδα ημετέρων , έχουν συμμετοχή σε σειρά διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας , και διαβάλουν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου χωρίς να εκπροσωπούν επάξια το σύνολο των δημοτών , είναι ζήτημα χρόνου να πληρώσουν τις επιλογές τους. 

Εμείς περάσαμε δημόσια μια απτή τοπική πραγματικότητα , και στον αντίποδα επέλεξαν παρανομίες στις σύννομες αιτήσεις μας , συμβάσεις σε σειρά ημετέρων , ύβρεις , συκοφαντίες , και λάσπη δια μέσω των συνεργαζομένων τους.

Τι περίμεναν να τους πούμε και ευχαριστώ ; Έπονται ποινικές διώξεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσαβούσογλου: Οι Ελληνοκύπριοι θα πάρουν απάντηση από το παρελθόν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">