ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Bγαίνει στο σφυρί η βίλα του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα

Η Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, επιχείρησε να πουλήσει τη βίλα στην οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών.

Πρόσφατα ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ βρέθηκε κοντά στην αγορά της βίλας και έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.
Η βίλα του Γιάννη Κούστα «πωλείται όπως είναι επιπλωμένη» για 3.800.000 ευρώ. 
Το προηγούμενο διάστημα ξεναγήθηκε στην πολυτελή έπαυλη της Γλυφάδας ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής.
Η βίλα επί της οδού Αγίου Γεράσιμου στη Γλυφάδα με εμβαδόν 1.000 τ.μ. και αξίας 6.000.000 ευρώ (όπως είχε εκτιμηθεί) άνοιξε τις πόρτες της σε έναν επιχειρηματία ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ, προκειμένου να αξιολογήσει τι αγοράζει με κάτι λιγότερο από 4.000.000 ευρώ. 
Στις συζητήσεις που ακολούθησαν μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών, ιδιοκτήτριας και αγοραστή, όλα έδειχναν πως η μεταβίβαση ήταν σε καλό δρόμο. Ωστόσο, η πώληση δεν προχώρησε.
Όπως έχει παραδεχτεί σε φιλικά της πρόσωπα η Σοφία Γιαννικοπούλου, ένας από τους βασικούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να πουλήσει το σπίτι ήταν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν βρέθηκε στα χέρια κακοποιών, που εισέβαλαν στο εσωτερικό με σκοπό να τη ληστέψουν. 
Ο τρόμος που βίωσε μαζί με τις κόρες της και το υπηρετικό προσωπικό αυτά τα μαρτυρικά λεπτά έχουν στοιχειώσει από τότε το μυαλό της, με αποτέλεσμα να ζει ξανά και ξανά τις εφιαλτικές στιγμές.
Στις καταθέσεις της η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα είχε αποκαλύψει λεπτό προς λεπτό όσα είχαν συμβεί τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου 2018, όταν οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στο σπίτι της στην οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα. 
Οι εισβολείς, οι οποίοι μιλούσαν ελληνικά, ακινητοποίησαν πρώτα τον οικιακό βοηθό και τις δύο κόρες της και στη συνέχεια ανάγκασαν την ίδια με απειλές να ανοίξει τα χρηματοκιβώτια που υπήρχαν στο σπίτι. Άρπαξαν από αυτά μετρητά συνολικού ύψους 250.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα, των οποίων η αξία ανέρχεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Σοφία Γιαννικοπούλου. 
Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης, ενώ η εισβολή είχε καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Με 500.000 χιλιάδες αγοράζεις ένα διαμέρισμα και επενδύεις τα τρία εκατομμύρια . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Bγαίνει στο σφυρί η βίλα του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">