ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καταχραστές και τσιράκια της ''αντιπολίτευσης'' αναφέρουν

Αν υπάρχει αυταπόδεικτα ένα θέμα το οποίο έχουμε αναδείξει από την δεκαετία του 1990 , αυτό είναι η κατάχρηση και η διασπάθιση του δημοτικού χρήματος στους Ο.Τ.Α , και συγκεκριμένα στον εύπορο Δήμο Γλυφάδας η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Ορισμένοι/ες θυμάστε από την δεκαετία του 2000 σειρά δημοσιευμάτων, ( 'αλλων τοπικών σελίδων ) , τα οποία εστίαζαν κάθε φορά στο ''είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' . . . και πράγματι στον Δήμο Γλυφάδας το πάρτι είναι διαρκείας, και μάλιστα δεκαετιών και πολλών εκατομμυρίων.

Συγκεκριμένα , οι 'θεόσταλτοι΄διαχειριστές του δημοτικού χρήματος , από το ένα περίπου δισεκατομμύριο το οποίο διαχειρίζονται σε βάθος τετραετίας , αποδεικνύεται ότι αξιοποιήσιμο ως έργο προκύπτει το 2% !!! ,  ενώ το υπόλοιπο 98 % καταλήγει σε στομάχια, στα ''δικά μας παιδιά'' , ημετέρους , κουμπάρους , κολλητούς , εργολάβους , προμηθευτές , συλλόγους , και κυρίως σε προμήθειες πάσης φύσεως.

Αναφορικά με τους συλλόγους φαντάσματα τους οποίους αξιώνει συμπολίτισσά μας να διερευνηθούν , και όχι μόνο , είναι ξεκάθαρο ότι απολαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως , ( κάθε ένας εξ αυτών ) , ενώ ορισμένοι στη σύνθεση τους έχουν μέχρι και λαθρεμπόρους !

Δεδομένου ότι μας στάλθηκε το ανωτέρω ( φωτογραφία με όσα λέγονται ), εμείς κρίναμε ότι πρέπει να τύχουν ενημέρωσης συνολικά οι Γλυφαδιώτες καθώς και οι αιρετοί.

Τέλος , αναφέρουμε ότι η φωτογραφία αποτελεί δημοσίευμα του F/B  , η οποία μας έδωσε το έναυσμα επαναδημοσίευσης , καθώς και της άποψης μας χωρίς χαρακτηρισμούς , την οποία χρησιμοποιούμε και τίθεται στην κρίση σας.

Η σελίδα από την οποία επαναδημοσιοποιούμε την φωτογραφία έχει συντάκτη και  ονοματεπώνυμο , οπότε αν τίθεται ζήτημα πλάνης των συμπολιτών μας υπάρχει και η οδός της δικαιοσύνης.


Υ.Γ: Ο συντάκτης του κειμένου έχει παραλείψει συγκεκριμένο πρόσωπο με αρχικά Σ.Σ. , ο οποίος ''έριξε στην τσέπη'' αρκετά χιλιάρικα και χρήσιμο είναι να παρακολουθείται και την περίοδο 2019 - 2023.

# Προσωπικά αγνοούμε αν η φωτογραφία - πλήν των κοινωνικών sosial media - δημοσιοποιήθηκε και σε έντυπο τοπικού χαρακτήρα, πάντως όσα αναφέρονται χρήζουν έρευνας από τη πλευρά της δικαιοσύνης.

# Δεδομένου του συγκεκριμένου , αποδεικνύεται ότι σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται συντεχνία μεταξύ αρκετών συμπολιτών μας στο FACEBOOK , όπως λαθεμένα περνούσε δημόσια χρηματισμένο παράκεντρο παραπληροφόρησης, διότι αν υπήρχε σχέση μεταξύ Γιαννακόπουλου και Μπραδήμα ο δεύτερος δεν θα κατηγορούσε τον πρώτο

# Ασφαλώς αν ο υποφαινόμενος είχε υπάρξει εντολοδόχος του Γιαννακόπουλου , όπως επανειλημμένα εξαπατώντας τους Γλυφαδιώτες έγραφε ο ''τσουχτράκος'' ποτέ δεν θα έβγαινε το ανωτέρω από εμάς δημόσια. Παράλληλα αποδεικνύεται ότι και κανείς εκ των εμφανιζομένων στην φωτογραφία δεν έχει υπάρξει δικός μας εντολέας.

Ο βασικότερος λόγος δημοσίευσης είναι η απόδειξη ότι ο ''τσουχτράκος'' εξαπατά τη τοπική μας κοινωνία με ευφάνταστα μυθεύματα. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καταχραστές και τσιράκια της ''αντιπολίτευσης'' αναφέρουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">