ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλέων Γρηγοριάδης: Η κόρη μου δέχτηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, κατά την τοποθέτησή του για τα απανωτά περιστατικά αστυνομικής βίας, αναφέρθηκε σε περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία Εξαρχείων και είχε θύμα την 16χρονη κόρη του.

«Δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση, η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της, άντρας των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της "αν ξαναέρθεις από ‘δω, θα σου ξεσκίσω τη μου…"» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δύο δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού ρώτησαν τον βουλευτή ήταν εάν έει κάνει καταγγελία επίσημη, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη να απαντά θετικά.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Βασίλης Ντούμας, καταδίκασε το περιστατικό και ανέφερε ότι «αφορά μια καταγγελία που την ξεχωρίζω από τα υπόλοιπα. Εάν είναι επίσημη και εφόσον είναι επώνυμη θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλέων Γρηγοριάδης: Η κόρη μου δέχτηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">