ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα


Θαυμάστε τον πολιτικό κάπηλο , επαγγελματία της πολιτικής , ο οποίος με συντονισμένες ενέργειες επιθέσεων , επιχείρησε να διχάσει την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , πως χαριεντίζεται με τον συνάδελφό του.

Η κοινωνική έκπληξη

Είναι σαφές ότι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας έπεσε στην παγίδα το 2014 , όμως το 2019 επιφύλαξε μια σημαντική έκπληξη στον κατ' επίφαση εκπρόσωπο της ''αριστεράς'' , διότι πλην της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ , και ελαχίστων οικολόγων , η πλειονότητα των ψηφοφόρων άδειασε τον πολιτικό παρτάκια.

Συγκεκριμένα περισσότεροι/ες από τρεις χιλιάδες συμπολιτών μας, δημοτών Γλυφάδας , δεν ξαναψήφισαν τον φερόμενο εκπρόσωπο.

Τα οφέλη των ''επαγγελματιών'' της πολιτικής

Όπως διαπιστώνεται η μοναδική έμφαση του ατόμου , έπειτα από πέντε χρόνια προεδρίας του Ο.Α.Σ.Α , και πακτωλού χρημάτων τα οποία εισέπραξε , χωρίς να διαφοροποιήσει οτιδήποτε επί της ουσίας , καλύπτοντας τις ανάγκες τις τοπικής μας κοινωνίας , είναι η αυτοπροβολή του.

Σήμερα και οι πιο δύσπιστοι έχετε απτά στοιχεία αν μπορεί να προκύψει αντιπροσώπευση - εκπροσώπηση από  τους ''επαγγελματίες της πολιτικής'', και αν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου η ίδια η κοινωνία να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. 

Οι ενδιάμεσοι και η αμεσότητα

Η βασική υποχρέωση κάθε ανθρώπου , και ειδικότερα προοδευτικού είναι η συμμετοχή του στις εξελίξεις , και ειδικότερα , να προκύψει έστω και ετεροχρονισμένα η δικαίωση των πολλών , αντί μιας μειοψηφίας κακοδιαχειριστών , οι οποίοι ακολουθούν πεπαλαιωμένες τακτικές πελατειακού συστήματος , κάλυψης της ιδιοτέλειας και των παρένθετων μελών της οικογενείας τους , έχοντας εξαρτώμενους σε καθεστώς σιγής ιχθύος , μερικές χιλιάδες στις οποίες παρείχαν έστω μια φορά λίγα ψίχουλα του δημοτικού χρήματος.







Το χειροκρότημα στον ''γαλάζιο'' δήμαρχο  

Πέταξαν στα αζήτητα την εντολή χιλιάδων δημοτών και περιορίζονται στις δικές τους ενασχολήσεις !

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι κάλλιστα όσοι επιχείρησαν την πόλωση σε τοπικό επίπεδο , όπως άτυπα και υπογείως συνεργάζονται , θα μπορούσαν να κατέβουν σε κοινό συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Άλλωστε στοχεύουν στα ίδια πράγματα , δεν υπάρχουν ουσιώδεις αποκλίσεις. Πέταξαν στα αζήτητα την εντολή χιλιάδων δημοτών και περιορίζονται στις δικές τους ενασχολήσεις !

Το άδειασμα από τα 2/3 των ψηφοφόρων 

Με βασικό δεδομένο ότι περισσότεροι από τα 2/3 των ψηφοφόρων του 2014 σας ''άδειασαν'' στις εκλογές του 2019 , διότι είχαν , και έχουμε , τα πλήρη στοιχεία της ιδιοτέλειας σας , αντί να καλύψετε τις προσδοκίες και την εντολή των συμπολιτών μας , σας ευχόμαστε να παραμείνετε μέχρι το 2023 '' μια ευχάριστη ατμόσφαιρα '' για την ιδιοτέλεια σας , και θα διαπιστώσετε πως θα ενεργήσουν οι συμπολίτες μας στις προσεχείς εκλογές. Εμείς ευχόμαστε να μην απέχουν , και να αλλάξουν το ρου της Ιστορίας.

Επισήμανση: Σας υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2014 περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες συμπολιτών μας, κυρίως δημότες και δημότισσες της Τερψιθέας , περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη , έδωσαν μια εντολή ώστε να προκύψει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ , και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , με μια δομή όλων των κατοίκων.

Δεν σεβάστηκαν την εντολή μας

Έχοντας τα δεδομένα της καπηλείας από τη πλευρά όσων τιμήθηκαν πέραν του δέοντος , και δεν σεβάστηκαν την εντολή μας , διότι την επόμενη των εκλογών γύρισαν τη πλάτη στους συμπολίτες μας , κοιτάζοντας το προσωπικό τους βόλεμα , η αρχή έγινε το 2019 , και το τέλος έρχεται το 2023.

Ταξίδια φαντασίας 

Οι δημιουργίες τους ''ταξιδεύουν'' σε επίπεδο φαντασίας , ενώ οι δικές μας ταξίδευαν σε πραγματικό χρόνο και άμεσα στην τοπική μας κοινωνία. Ασφαλώς σήμερα έχουμε τις αποδείξεις ότι οι συνάδελφοι των εδράνων δεν διαφέρουν μεταξύ τους, διότι δεν δικαίωσαν ούτε τη πόλη μας , ούτε εμάς. Επί δεκαετίες εμείς, από το δικό μας μετερίζι, προμοτάραμε την ΓΛΥΦΑΔΑ , δεν προωθούσαμε το άτομό μας, και είναι γνωστό πόσες ληστείες διοργάνωσαν εις βάρος μας , και τι ακολούθησε και στη συνέχεια.

Τα ψίχουλα της προδοσίας

Αναφορικά με τον έτερο ''εκπρόσωπο'' , των 150 ψήφων , χάρισμα σου τα ψίχουλα της προδοσίας. Είναι τουλάχιστον οξύμωρο  να παρουσιάζονται ακόμα και σήμερα ορισμένα άτομα ως εκπαιδευτικοί , προοδευτικοί , αντιρατσιστές , και κυρίως ως αριστεροί. Το ζητούμενο σας ήταν η πάρτη σας , και η αποδοχή σας από τους δεξιούς επαγγελματίες της πολιτικής ; Αυτό το έχετε πετύχει , όμως χάσατε τα 2/3 των ψηφοφόρων , οι οποίοι/ες ήταν η τοπική μας κοινωνία, δεν ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , άρα ποιο είναι το έρεισμά σας και ποιους εκπροσωπείται ;

Η προβοκάτσια της δήθεν υποστήριξης 

Συνεχίζεται ακόμα και σήμερα , με δεδομένη την εκλογική σας ήττα , και την απόρριψη από τη πλευρά της τοπικής μας κοινωνίας , να προωθείτε πόσο στηρίξατε και βοηθήσατε τους συμπολίτες μας ; Όσο διάστημα μπορούσε να περάσει μια * προπαγάνδα - προβοκάτσια , κουτσά τραβά μπορούσατε να αποπροσανατολίζεται . Σήμερα ; Αύριο ; 

* Για ένα - δυο χρόνια , το 2014 - 15 έτυχε να ακούσω ο ίδιος πόσο σημαντικά με στήριξαν , καθώς και πλειάδα συμπολιτών μας , ( !!!) , ενώ δεν είχε υπάρξει ούτε μια ενέργειά τους. Έκτοτε έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια , και κανείς δεν μπορεί πλέον να εξαπατηθεί. 

Το «Γνώθι σαυτόν»

Ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας δεν αποτελείται από υποκριτές και επιπόλαιους. Έχουν «Γνώθι σαυτόν». Γνωρίζουν πολύ καλά γιατί υπάρχουν , στοχεύουν στην γαλήνη και την αυτογνωσία τους , σέβονται την ειλικρίνεια , και πλέον δεν ενδίδουν σε απατηλά φαινόμενα αντιπροσώπων - ενδιάμεσων , οι οποίοι αδιαφορούν επιδεικτικά για το κοινωνικό σύνολο , ενώ μετέχουν σε μια συναδελφική συντεχνία για την προσωπική τους ιδιοτέλεια.

Γ.Κ

Υ.Γ: Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση , το μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας μας διαπιστώνει ότι δεν έχει προκύψει καμία ουσιαστική αλλαγή , και ακόμα και σήμερα , το 2020 , οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο. Το θέμα είναι με ποιους και από ποιους ; Μπορεί να προκύψει ένα καλύτερο αύριο - μέλλον - απ' όσους έχετε συμβάλει χωρίς αντίκρυσμα ; 

* Ανακυκλώνοντας την ίδια κατάσταση - τα ίδια πρόσωπα , θα υπάρχει συνεχόμενα το ίδιο αποτέλεσμα , άρα είτε διαφοροποιείται όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα , είτε παρέχετε τη δυνατότητα οι λίγοι ωφελημένοι να ωφελούνται εσαεί και επ' άπειρον εις βάρος σας και εις βάρος μας. ( Μπορούσα να αναρτήσω αποκλειστικά το τελευταίο σκέλος, με λίγα λόγια , και με ευκρινώς σαφές συμπέρασμα, ώστε να μην παρέχω τη δυνατότητα να με αποκαλούν ερειστικό διότι αναφέρω την ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν σέβομαι τίποτα άλλο πλην της αλήθειας. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">