ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ξενόφερτοι δήμαρχοι , θρησκεία εξ ανατολών , και ''ανθρωπιστές'' του εφοπλιστικού λόμπι !

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ξενόφερτοι δήμαρχοι , θρησκεία εξ ανατολών , άρα ξενόφερτη, και ξενόφερτοι ''ανθρωπιστές'' του εφοπλιστικού λόμπι !

Όλα αυτά περί δημοκρατίας είναι τουλάχιστον έωλα , όταν στο Δήμο Γλυφάδας , περισσότερες από πέντε δεκαετίες κακοδιοικούν ξενόφερτοι δήμαρχοι - στελέχη αστικών πολιτικών κομμάτων , με έμφαση τα οφέλη , επίσης , των ιδίων και των ξενόφερτων ημετέρων τους.

Για όσες και όσους διατείνεστε περί δημοκρατίας: 

Μεσαίωνας, σκοταδισμός, και ανάπτυξη ρατσιστικών συμπεριφορών με την σφραγίδα δημάρχου - εκκλησίας.

Σας θυμίζουμε τι ίσχυσε πριν από ένα μήνα:

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας διέκοψε πρόγραμμα επιμόρφωσης στο Δήμο Γλυφάδας υποκύπτοντας στις αντιδράσεις εκκλησιαστικών κύκλων καταγγέλλει με ψήφισμά της η Γενική Συνέλευση του συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στέκεται απέναντι στο σκοταδισμό και καταγγέλλει την προσπάθεια διακοπής του σεμιναρίου. Δεν ανήκει στις αρμοδιότητες κανενός δημάρχου, να εγκρίνει το περιεχόμενο και την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η παρέμβαση αυτή οδήγησε την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας κας Μελίνα Χαρατσίδου και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΟΚΑΝΑ κ. Ηλία Γκότση σε παραιτήσεις από τις θέσεις τους.

Πώς γίνεται κάποιος εκτός της εκπαιδευτικής κοινότητας να αποφασίζει για τις εκπαιδευτικές ανάγκες και το περιεχόμενο των συναντήσεων των εκπαιδευτικών;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όταν η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , επί σειρά ετών δεν έχει αντανακλαστικά σε φαινόμενα μεσαίωνα , σκοταδισμού , και φυσικής εξόντωσης των δημοτών , οι ακραίοι φασίστες , ρατσιστές , κ.α. , αλωνίζουν , και άλλωστε φασίστας μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε.

Ποια είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας ; Περαστικά σας , αν στο λογισμό σας κρίνετε ότι μπορεί να έχει υπόσταση η δημοκρατία από τα οργανωμένα συμφέροντα συγκεκριμένων κομμάτων και των ξενόφερτων στελεχών τους. 
Από εμάς εξαρτάται η δημοκρατία και ο στάθμη του τοπικού πολιτισμού.

Διαπλοκή , ημέτεροι , κολλητοί , κουμπάροι , κλακαδόροι , εξυπηρετούμενοι , και πλήρης κατάλυση της πραγματικής δημοκρατίας για τα στενά οφέλη μιας μειοψηφίας η οποία βρίσκει τις φόρμουλες επηρεασμού της κοινωνίας με τα χρήματα του κοινωνικού ΣΥΝΟΛΟΥ τα οποία κακοδιαχειρίζονται κατά το δοκούν.

Ακόμα και οι πλέον ενοχλημένοι , έλαβαν έστω μια φορά στα πέντε χρόνια ένα ''κόκκαλο'' ώστε να κρατούν σιγή ισχύος στην τέλεση εγκλημάτων.

Οι φερόμενοι ''εκπρόσωποι'' αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, καθώς και τα τσιράκια τους , διέπονται από τόσες παθογένειες που εκδικούνται με σατανιστικούς και εγκληματικούς όρους όσους δεν αποδέχθηκαν να υπηρετήσουν τις καταχρηστικές και διαπλεκόμενες ορέξεις τους.

Το θέμα είναι ότι δεν έχουν αίσθηση του χρόνου , έχουν ευτελή κρίση , και για όσους αναρωτιέστε πως προκύπτει να βρίσκονται στα έδρανα του δήμου διαβάστε:

Η φάρα των δουλoπάροικων ραγιάδων αναγνωρίζει μόνο τους προσκυνημένους , τους συνεργάσιμους , τους συνυπαίτιους , τους μουλωχτούς , και τους υποκριτές , γιατί σε δαύτους βλέπει ο κάθε ένας της πλειονότητας τον εαυτό του. Οτιδήποτε άλλο, και κυρίως ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ προσανατολισμού , ενοχλεί και προκαλεί. 


Το ''media'' του επίσης ''γαλάζιου'' τέως υπουργού ψηφιακής πολιτικής. 

Από ένα σημείο και έπειτα κάθε ευκόλως εννοούμενο παρακάμπτεται. 

Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς , σε αντιδιαστολή όσων σας ζήτησαν τις ψήφους σας , και κακοδιαχειρίζονται , δεν σας έχουμε ζητήσει απολύτως τίποτα.

Ορισμένοι/ες από εσάς αντιλαμβάνεστε - διαθέτετε τα εφόδια κρίσης , περί τίνος πρόκειται , ενώ στον αντίποδα έχουμε φανατικά τσιράκια και εξαγορασμένες - εξαγορασμένους με προδιάθεση να συμβάλουν στην τέλεση οποιουδήποτε εγκλήματος αρκεί να έχουν κάποιο έσοδο από τα χρήματα του συνόλου. 

Συντεχνία κακοδιαχειριστών και κουκούλωμα 

Μένει πλέον να διαπιστώσουμε ποιοι θα εμφανιστούν και επί του παρόντος , το 2020 , ως υπερασπιστές κακούργων. Η συντεχνία τους μπορεί να κουκουλώνει και να παραποιεί οτιδήποτε όσο ''ξεκοκαλίζουν'' τα χρήματα του συνόλου, εμείς ούτε παραποιούμε ούτε ξεκοκαλίζουμε, απλά κρίνουμε τα πεπραγμένα όσων αξίωσαν να διοικήσουν καθώς και των υποστηρικτών τους.

Ως σύνολο μετεχόντων στην εν λόγω συντεχνία ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ , πότε θα τοποθετηθείτε οι ίδιοι , δεξιοί - αριστεροί , σε όσα σας έχουμε προσάψει ;

Η εντολή και τα ρουσφέτια  

Έπειτα από 4.500 χιλιάδες ψήφους ΕΝΤΟΛΗ , προέκυψαν τα επιλεκτικά σας ρουσφέτια σε κουμπάρους , κολλητούς , κόλακες , συγγενείς , και πλειάδα έτερων , άρα όποιος/α δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει κακούργοι βρίσκετε σε άλλη διάσταση. Οι πολιτικές σας καφενείου πλήρως αποτελεσματικές , ενώ η εντολή της κοινωνίας μας στα αζήτητα. 

Ανύπαρκτη δημοκρατία  

Αυτό έχετε πετύχει , είναι το ''έργο'' σας , είναι ο ''πολιτισμός'' σας, και οι ''αξίες'' σας. 

Σε μια κοινωνία κατάλυσης των Συνταγματικών και νομικών δεδομένων , όπως είναι της Γλυφάδας , και με μια κοινωνία η οποία δεν έχει αντανακλαστικά , για το σύνολο , καθώς και για το μέλλον του συνόλου , δεν μπορούμε να περιμένουμε απολύτως τίποτα , πλην διαπλοκής , κακοδιαχειρίσεως , και ημίμετρων. 

Πολύ φτήνια - κοινωνικές εκπτώσεις

Όταν ως άτομο υπερασπίζεσαι οτιδήποτε αξιακό , για λογαριασμό του συνόλου , και το πιστεύεις , δεν κάνεις εκπτώσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν ισχύσει επί πέντε χρόνια στο δήμο Γλυφάδας αποδεικνύεται πολύ φτήνια - και κοινωνικές εκπτώσεις μέχρι αηδίας. 

Άλλοι πληρώνουν τη ''νύφη'' 

Μπορείτε να φτιάχνετε ''παράθυρα'' και νόμους ώστε να ''ξελασπώνεται'' όσους έχουν τελέσει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ , και στη συνέχεια να διατρανώνεται ότι στην Ελλάδα έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Ντροπή. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όποιος τόλμησε σε αυτόν τον φαύλο δήμο να αρθρώσει, η να γράψει έστω μισή αλήθεια , δέχτηκε ''τίτλους τιμής''.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ξενόφερτοι δήμαρχοι , θρησκεία εξ ανατολών , και ''ανθρωπιστές'' του εφοπλιστικού λόμπι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">