ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Πατρίδα είναι μια κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε , προδότες

O ναύαρχος Φαράζ αλ-Μαχντάουι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό γραμμένη στην ελληνική γλώσσα με πράσινο φόντο έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Ερντογάν για τη Λιβύη.

Ο ναύαρχος Φαράζ αλ-Μαχντάουι της Λιβύης, προέβη σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με πράσινο φόντο και έγραψε σε άπταιστα ελληνικά πως «η πατρίδα είναι μια κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε, προδότες». Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση, υπάρχουν «likes» από πολλούς Έλληνες αξιωματικούς εν αποστρατεία.




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε την κατάσταση στη Λιβύη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα (02/01) με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία, σε λιγότερο από μία ώρα μετά την έγκριση, από την τουρκική εθνοσυνέλευση, της αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων στην Τρίπολη.

Ο Τραμπ και ο Ερντογάν «υπογράμμισαν τη σημασία της διπλωματίας στην επίλυση περιφερειακών ζητημάτων», προστίθεται στην ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας. Συζήτησαν επίσης και για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Συρία.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Όπως όλα δείχνουν η προδοσία στις μέρες μας κρατά τα σκήπτρα , και δεδομένου ότι ισχύει πάρα πολλά χρόνια και στο Δήμο Γλυφάδας , τους το αφιερώνουμε. Στον κατάλληλο χρόνο και οι διαπιστώσεις έπειτα των πεπραγμένων τους.

Όπως αναφέραμε και στην χθεσινή ανάρτηση, έγινε η δουλίτσα όσων αξίωσαν να φτιάξουν τη ζωή τους με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ;
Οι πάσης φύσεως ξενόφερτοι , καθώς και τα τσιράκια τους - εξυπηρετούμενοι , αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα κάποιο πρόβλημα ;

Η * κατασκευή από τη πλευρά ατόμων τα οποία αποδεδειγμένα έχουν ιδιαίτερη τάση στην προδοσία , ώστε και οι υπόλοιποι/ες κατευθυνόμενα να αποποιούνται των όποιων ευθυνών τους , σήμερα είναι αρκετή ; Πείθει ; Αν πείθει ποιους πείθει ; Ποιοι/ες έχουν δεδομένα οφέλη από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών τα χρόνια που διανύουμε ;

# Στη Λιβύη ένας ξενόφερτος , που ο πατέρας του ήταν Τούρκος , παριστάνει την επίσημη κυβέρνηση και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Τουρκία. Πόσο απέχουν όσα ισχύουν στην Λιβύη με όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας , όπου διοικούν κατά των αυτοχθόνων ξενόφερτοι με εντολή από τα ρουσφέτια του πελατειακού τους συστήματος , και μια μειοψηφία εξυπηρετούμενων ;

# Γιατί μετακόμισαν οι Παπανικολάου και οι Κόκκορες από τον Πειραιά και την Πελοπόννησο στη Γλυφάδα ; Δεν καθόντουσαν να διοικήσουν το τόπο τους ; Ποιοι τους εξέλεξαν ; Δεν τους ψήφισαν οι ξενόφερτοι και οι εξυπηρετούμενοι του πελατειακού συστήματος που θέσπισαν τα αστικά πολιτικά κόμματα ;

# Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν για πολλοστή φορά παρεξηγηθούμε , διότι διαχρονικά δεν μασάμε τα λόγια μας. Το θέμα για άλλη μια φορά είναι ποιοι θα ασκήσουν ''κριτική'' με συκοφαντίες και ύβρεις , δηλώνοντας ότι είναι τσιράκια και αυλοκόλακες των ξενόφερτων, διότι και οι ίδιοι είναι ξενόφερτοι. 

# Μαθήματα ηθικής και καλοπροαίρετη κριτική δεχόμαστε αποκλειστικά απ' όσους έχουν εντοπιότητα, σε καμία περίπτωση από χρηματισμένους ξενόφερτους.

Και να θυμάστε: Στο πλήρωμα του χρόνου * ''θα ισχύσουν όσα προτάξαμε εμείς'', γιατί είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων να διοικήσουν το τόπο τους ως δήμαρχοι όσοι και όσες έχουν εντοπιότητα - αντί του μπάχαλου που διαμόρφωσαν κόμματα και συμφέροντα εξυπηρετούμενων εκλέγοντας ξενόφερτους δημάρχους , με μοναδική τους έμφαση το δημοτικό χρήμα , άρα διαμορφώνοντας όρους ξενόφερτων πρακτικών οι οποίες διαβάλουν το * δήμο.

* Κατασκευή λογίζεται ο μηχανισμός σπίλωσης , ύβρεων , λάσπης, συκοφαντιών, κ.α., ο οποίος στήθηκε από συγκεκριμένα άτομα στο δήμο Γλυφάδας, ξενόφερτους - ξενόφερτες , ορισμένους αιρετούς καθώς και τσιράκια τους, εξυπηρετούμενους και ρουσφέτια.

* Δήμος λογίζεται το σύνολο, προδότες. (Σήμερα δανείστηκα τον όρο από τον Φαράζ αλ-Μαχντάουι , αν και έχει ειπωθεί από τη πλευρά μας επανειλημμένα.)

* Η δική μας πρόταση ήταν: Ο υποψήφιος Δήμαρχος να διαθέτει εντοπιότητα , και οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών - αιρετοί , στο 50% του κάθε συνδυασμού να έχουν εντοπιότητα. ( Το αναφέρουμε γιατί στο δήμο Γλυφάδας στο 100% συγκεκριμένων υποψηφίων παρατάξεων ήταν όλοι ξενόφερτοι ! ) Το γεγονός να μην έχει εκλεγεί επί δεκαετίες ούτε ένας δήμαρχος στη πόλη της Γλυφάδας με εντοπιότητα τα λέει όλα , είναι για ρεκόρ γκίνες , και ασφαλώς δηλώνει την ποιότητα του τοπικού πολιτισμού.

Υ.Γ: Οι εκλεγμένοι σας ξενόφερτοι δήμαρχοι - αιρετοί - υποψήφιοι , κ.α. , είναι σε τέτοιο βαθμό δίκαιοι ως άνθρωποι , που επί σειρά ετών ζουν με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, υπονομεύοντας τον Δήμο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Πατρίδα είναι μια κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε , προδότες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">