ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''δημοκρατία'' συνεχίζεται

Η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εκλέχθηκε σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, η οποία προτάθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έλαβε 261 ψήφους, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Κινήματος Αλλαγής.

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, ψήφισαν συνολικά 294 βουλευτές. 33 ψήφισαν «Παρών», ενώ 6 βουλευτές απουσίασαν.

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ορκιστεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Επισήμανση: Η ''δημοκρατία'' συνεχίζεται στη χώρα μας , όμως αδυνατούμε να αποδεχθούμε ότι το ισχύον καθεστώς μπορεί να χαρακτηρίζεται δημοκρατία.

Κοινοβουλευτικά κόμματα και κυβέρνηση μην σώσετε και εφαρμόσετε ποτέ όσα πριν από δεκαετίες έπρεπε να αποτελούν θεσμικό καθεστώς της χώρας μας , όμως εμείς θα διατρανώνουμε ότι δεν υφίσταται δημοκρατία. 

Απεδείχθη ότι όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις , ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , συμφωνούν , συμπράττουν , άρα είναι συνέταιροι.  

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες υπηρέτησαν ολιγαρχικά συμφέροντα , από το 2014 μέχρι και το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία ώστε να παρέχει τις ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας σε μια χούφτα οικογένειες , και από το 19 μέχρι το 23 ανακύκλωση.

Το αυταπόδεικτο ελλείμματος συνταγματικού και σύγχρονου νόμου αδειοδοτήσεων επικαιροποιεί κάθε φορά το έλλειμμα της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Καλείστε να ρωτήσετε το 42 % του Ελληνικού λαού αν υπάρχει δημοκρατία, αν βιώνουν δημοκρατία, και αν πράγματι θεωρούν ότι υπάρχει δημοκρατία γιατί δεν ψήφισαν στις εθνικές, στις αυτοδιοικητικές, και τις ευρωεκλογές. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2014 ανέφερε ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει δημοκρατία

Όσοι βλέπετε τα πράγματα κάτω από το στενό πρίσμα θεσμών και εξουσιών γνωρίζεται ότι μέχρι το 2014 αστικό κόμμα το οποίο διακυβέρνησε τη περίοδο 2014 - 2019 πυκνά - συχνά ανέφερε ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει δημοκρατία.

Η εξουσία των ολίγων ωφελημένων του ΣΥΡΙΖΑ με τους παχυλούς μισθούς τη περίοδο 14 - 19 διαφοροποίησε τα δεδομένα ; 

Eπειδή ο Τσίπρας έγινε για πέντε χρόνια πρωθυπουργός,   και μια σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν τους κωδικούς των τραπεζών , τώρα έχουμε δημοκρατία  ; Αν πράγματι για τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έχουμε δημοκρατία, την οποία δεν είχαμε μέχρι το 2014, είναι σαφές ότι θεωρούν δημοκρατία την ιδιοτέλεια τους , ενώ παρουσιάστηκαν στον Ελληνικό λαό ως κόμμα εκπροσώπων. Ξεκαθαρίστε πρωτίστως στον ΣΥΡΙΖΑ τι είστε. 

Δημόσια έκκληση στην κ. Σακελλαροπούλου

Όπως καλέσαμε τον τέως πρόεδρο Π. Παυλόπουλο , και ουδέποτε πήραμε μια απάντηση , καλούμε δημόσια και την κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου , έπειτα της ανάληψης των καθηκόντων της , να ενημερωθεί ποια ήταν η επικοινωνία μεταξύ του υποφαινόμενου και του τέως προέδρου κ. Στεφανόπουλου το 2004 , καθώς επίσης , τι ακολούθησε αυτής.

Η οποιαδήποτε επικοινωνία του προέδρου της Δημοκρατίας , έπειτα αιτήσεων , έχει αυξάνοντα αριθμό πρωτοκόλλου.

Δείτε τι ίσχυσε έπειτα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Εμείς για όσους και όσες έχετε δυστοκία μνήμης σας υπενθυμίζουμε ότι το 2004 , έπειτα της επικοινωνίας μας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας , και τριών επιστολών του που ακολούθησαν ,  καλούσε για διευθέτηση του θέματος την κυβέρνηση της ΝΔ και τον αρμόδιο υπουργό , ενώ αμέσως μετά δεχτήκαμε δίωξη κατάσχεση από το Α.Τ Γλυφάδας έπειτα από αξίωση της συμμορίας ιδιοκτητών Ρ/Σ Ν.Αττικής , ( διαπλεκόμενα ), την οποία συνεπικουρούσε ο διορισμένος τέως δικαστικός πρόεδρος του Ε.Σ.Ρ , ενώ είχαν προηγηθεί οι αιτήσεις μας στο Ε.Σ.Ρ το οποίο δεν λειτούργησε σύμφωνα με τα θεσπισμένα για επανεξέταση της κατατεθειμένης αιτήσεώς μας.

Ποιος είναι ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας ; Διακοσμητικός ; Εμείς σας παρέχουμε συγκεκριμένο συμβάν - οπότε σύμφωνα όσων έχουν διαδραματιστεί προκύπτουν σαφή συμπεράσματα για το αν ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας καθορίζει το ελάχιστο σε επίπεδο πολιτεύματος και πολιτείας. Οι οπαδοί της δημοκρατίας στη χώρα μας πρέπει να μας παρέχετε εμπράκτως έστω μια απόδειξη ισχύος αυτής.  

Δεν συμφωνούμε με την εκλογή προέδρου προτεινόμενου από αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία υπηρετούν ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ με κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος. 

Τα κόμματα διόρισαν τους προέδρους των ''ανεξάρτητων'' αρχών ώστε να υπηρετούν διαπλεκόμενα.  

Η εκλογή προέδρου  από τον λαό μέσω ψηφοφορίας με αναθεώρηση του Συντάγματος. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Για ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζουμε προσωπικά , όπως την κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου , δεν τίθεται κανένα θέμα μομφής στο πρόσωπό τους. Εμείς έχουμε τη δική μας ιδεολογία η οποία άπτεται της πραγματικής Δημοκρατίας , η οποία ουδεμία σχέση έχει με οργανωμένα συμφέροντα , και όρους συναδελφικής αλληλεγγύης. 

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τι ίσχυσε το 1999

Υ.Γ 1: Όλα αυτά περί δημοκρατίας είναι τουλάχιστον έωλα , όταν στο Δήμο Γλυφάδας , περισσότερες από πέντε δεκαετίες κακοδιοικούν ξενόφερτοι δήμαρχοι - στελέχη αστικών πολιτικών κομμάτων , με έμφαση τα οφέλη , επίσης , των ιδίων και των ξενόφερτων ημετέρων τους. 

Για όσες και όσους διατείνεστε περί δημοκρατίας: Ποια είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας ; Περαστικά σας , αν στο λογισμό σας κρίνετε ότι μπορεί να έχει υπόσταση η δημοκρατία από τα οργανωμένα συμφέροντα συγκεκριμένων κομμάτων και των ξενόφερτων στελεχών τους. 



ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ξενόφερτοι δήμαρχοι , θρησκεία εξ ανατολών , και ''ανθρωπιστές'' του εφοπλιστικού λόμπι !

Διαπλοκή , ημέτεροι , κολλητοί , κουμπάροι , κλακαδόροι , εξυπηρετούμενοι , και πλήρης κατάλυση της πραγματικής δημοκρατίας για τα στενά οφέλη μιας μειοψηφίας η οποία βρίσκει τις φόρμουλες επηρεασμού της κοινωνίας με τα χρήματα του κοινωνικού ΣΥΝΟΛΟΥ τα οποία κακοδιαχειρίζονται κατά το δοκούν.

Ακόμα και οι πλέον ενοχλημένοι , έλαβαν έστω μια φορά στα πέντε χρόνια ένα ''κόκκαλο'' ώστε να κρατούν σιγή ισχύος στην τέλεση εγκλημάτων.

Τι ίσχυσε από το 2014 μέχρι και σήμερα , το 2020 , με την ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ;

Δείτε ΕΔΩ τι ίσχυσε 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''δημοκρατία'' συνεχίζεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">