ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεταφέρεται και ψηφιοποιείται το αρχείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ξεκινάει η μεταφορά του αρχείου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε σύγχρονο αποθηκευτικό χώρο και η σταδιακή ψηφιοποίηση του με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς το κοινό.

Η διαδικασία ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου με τη μεταφορά του αρχείου της πολεοδομίας της Δ.Ε. Βούλας και για το λόγω αυτό, ο Δήμος δεν θα είναι σε θέση να χορηγήσει αντίγραφα αδειών οικοδομής του συγκεκριμένου αρχείου έως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της σταδιακής μεταφοράς του αρχείου, ο Δήμος θα παρέχει ενημέρωση για οποιαδήποτε πρόσκαιρη αδυναμία χορήγησης εγγράφων καθώς και για οποιαδήποτε μεταβολή στη διαδικασία χορήγησης.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου : Το περίμενε κάποιος/α πριν από τρεις δεκαετίες , που άλλος σήκωσε το ζήτημα Ψηφιακή εποχή και μετεξέλιξη , ότι θα βρισκόμαστε σε μια εποχή διευρυμένου κανιβαλισμού , απ' όσους δεν έδιναν δεκάρα τσακιστή για την ψηφιακή εποχή και όσων συνεπάγεται , όμως σήμερα έφτασαν ακόμα και στο σημείο της ψηφιακής προπαγάνδας δια μέσω των sosial media ;

Ασφαλώς αναφέρομαι στον Δήμο Γλυφάδας και στους αξιόλογους κατοίκους , και ουδεμία σχέση έχει με  την σταδιακή ψηφιοποίηση του Δήμου Β.Β.Β με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Χρήσιμο πάντως να διαπιστώνεις τα πεπραγμένα υπονομευτών , οι οποίοι/ες πριν από πέντε χρόνια κρατούσαν τις λινάτσες , στη συνέχεια έπειτα της προδοσίας έγιναν οι ίδιοι/ιες ''λινάτσες'' , και μάλιστα ''παλιολινάτσες'', ενώ στην παρούσα φάση επιζητούν κορόιδα στο FACEBOOK ώστε να τους κάτσει πάλι και να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεταφέρεται και ψηφιοποιείται το αρχείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb