ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός

Το μεσημέρι (21/02-13.30) στην Αγία Μαρίνα τελέστηκε η κηδεία του 25χρονου Νάσου Καρανίκα. Ήταν όλοι οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.. όλοι όμως είχαν ένα «γιατι»; .. να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος ο υπαίτιος οδηγός ,και ένα «αν» τον είχε βοηθήσει «ίσως» να ζούσε.

Έκκληση σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός, που σκότωσε τον γιο του απεύθυνε ο πατέρας του 25χρονου που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, και συγκεκριμένα στο ύψος της Γλυφάδας, όταν ο οδηγός ενός ανασφάλιστου μαύρου σπορ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του πέρασε την διαχωριστική νησίδα μπήκε στον παράδρομο και χτύπησε θανάσιμα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τον οποίο και εγκατέλειψε.

Δύο 24ωρα από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας ο υπαίτιος οδηγός εξακολουθεί να διαφεύγει και αναζητείται.

Οι Αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι έχουν αναλάβει την προανάκριση γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος απο Αθηναϊκή οικογένεια , όπως έχει δηλωθεί στο Υπουργείο Μεταφορών , ωστόσο εξετάζεται για να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο οδηγός τα ξημερώματα της Τέταρτης ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.

Όπως προέκυψε από τον τερματικό το μαύρο Corvette είναι ανασφάλιστο, έχει παραληφθεί και το έχουν μεταφέρει σε φυλασσόμενο γκαράζ της Υπηρεσίας ώστε να εξετασθεί από πραγματογνώμονες.

Από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, έχει εξετασθεί υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο μήκος της διαδρομής που ακολούθησε το μαύρο Corvette και έχουν καταγράψει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, μέχρι το σημείο που ακινητοποιήθηκε, στο 59 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. 

Το μαύρο Corvette κινούνταν με ταχύτητα όταν επιχειρεί απωθητικό ελιγμό με σφήνα και χάνει το πίσω του αμαξώματος το οποίο χτύπησε όχημα που κινείται σε παράλληλη πορεία , ιδιοκτησίας Αλβανού , και διεμβολίζει το δίκυκλο. 

Ο οδηγός του μαύρου Corvette κινείται εκτός ελέγχου διαγώνια στην Λεωφόρο και βγαίνει στον παράδρομο αφού παρασύρει κολονάκια και περίφραξη της επιχείρησης που εδρεύει στο σημείο.

Από την Τροχαία η δισκογραφία με την οποία ο οδηγός παραπέμπεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας έχει ολοκληρωθεί και έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Εκτιμάται ότι ο οδηγός του μαύρου Corvette θα παρουσιαστεί με το δικηγόρο του ενώπιον των Δικαστικών Αρχών για να λογοδοτήσει για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού Γ. Καρανίκας την Παρασκευή έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε.Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Παπαδάκη , και λοιπά ''παπαδάκια'' των φερόμενων ΜΜΕ , σας έπιασε ο ''πόνος'' για τον  Καρανίκα ;

Επίσης, γνωρίζεται να αποκαλείται ασυνείδητο όποιον εγκαταλείψει αβοήθητο , στον αντίποδα έχετε αγκύλωση να πράξετε αναλόγως για τους επίσης ασυνείδητους οι οποίοι κακοδιοικούν και κακοκυβερνούν ;

Η φάρα σας είναι ανεκδιήγητη . . .

Είναι σαφές ποια είναι η λειτουργία των εκάστοτε ασυνείδητων , και επί παντός επιστητού , διότι είναι ταυτόσημη με τον οδηγό που παρέσυρε τον Καρανίκα , ο οποίος δεν έκανε τίποτα , έπειτα από την παράλογη ενέργειά του , ώστε να σωθεί η ζωή του ατόμου το οποίο χτύπησε. 

Πολύ απλά φρόντισε πρόσκαιρα το τομάρι του , και ευελπιστώντας ότι στη συνέχεια με ένα καλό δικηγόρο και καλές άκρες στην δικαιοσύνη θα καθαρίσει με μια μικρή ποινή ενώ έχει αφαιρέσει άδικα τη ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας. 

Το πλαίσιο είναι σαφές στη χώρα μας, ανθρωποκτονία εξ αμελείας, και λόγω πρότερου έντιμου βίου, καθώς και λευκού ποινικού μητρώου, όπως και λόγω της οικογενείας στην οποία ανήκει, ελαστικότητα από τη πλευρά της δικαιοσύνης, ( ειδικότερα στη περίπτωση που υπεράσπιση θα είναι ένας γνωστός δικηγόρος ), και όποιοι πέθαναν - πέθαναν !  

Βγήκε ο χάρος παγανιά 

# Όταν κάποιος α) οδηγεί ανασφάλιστο όχημα, έχει παραβιάσει τα όρια του ΚΟΚ , β) κινείται με ταχύτητα και κάνει ελιγμούς, αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για το σύνολο, δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας , πρόκειται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, διότι είχε πλήρη συνείδηση ότι με όσα ακολουθεί κινδυνεύει , τόσο ο ίδιος , όσο και συνολικά όλοι οι υπόλοιποι, και κυρίως γ) εγκατέλειψε τον Καρανίκα αβοήθητο , άρα η αμέλεια , της αμέλειας , την αμέλεια ; Και τελικά πόσο αμελής ήταν ο οδηγός του ανασφάλιστου μαύρου Corvette ; Δεν ήταν μια, δεν ήταν δυο, ήταν τρεις, και ενδεχομένως μπορεί να είναι και τέσσερις , διότι ενδέχεται ο οδηγός να μην διαθέτει ούτε δίπλωμα , καθώς επίσης, υπάρχουν κ.α. παράμετροι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">