ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος της Corvette

Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος της Corvette

Στην αστυνομία μαζί με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε ο οδηγός και κάτοχος της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Ο οδηγός της Corvette παρέσυρε και σκότωσε τον Νάσο Καρανίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Ενώπιον των αρμόδιων αρχών εμφανίστηκε νωρίτερα σήμερα η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Γλυφάδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Η δικηγόρος ζήτησε αντίγραφο της υπόθεσης για να την μελετήσει.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ γι αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε» !

Σοκαρισμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 25χρονο στην Γλυφάδα. Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και ομολόγησε την πράξη του.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ γι αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», είπε σύμφωνα με πλήροφορίες ο 40χρονος οδηγός της Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μηχανής τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.


Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.



Ο 40χρονος είναι ελεύθερος

Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Αφού το αυτόφωρο πέρασε, μετά την κατάθεση τα στοιχεία θα μπουν στο φάκελο της προανακριτικής έρευνας, και η υπόθεση πηγαίνει πλέον στον εισαγγελέα. Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Η ταχύτητα που έτρεχε η Corvette όπως φαίνεται σε βίντεο είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Η εν λόγω Corvette αποτελεί δύσχρηστο όχημα ακόμα και για τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων.  

Ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα , 500 ίππων και τελικής 320 χιλιομέτρων την ώρα , ώστε κατάφερε να σταματήσει '' δύο χιλιόμετρα '' μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.


Το μαύρο σπορ αυτοκίνητο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – «σφήνες» ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Στο ύψος της Γλυφάδας ο χρόνος σταμάτησε

Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του χτυπά αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια παρασέρνει τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα.

Το αποτέλεσμα, τραγωδία. Ο νεαρός χτυπά σε κολόνα και καταλήγει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου καταλήγει στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη φρεναρίσματος από το πολυτελές αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο ”καταδίωκε” άλλο αυτοκίνητο.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγαν η γυναίκα και ο οδηγός εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Βλέποντας στο βίντεο την ταχύτητα της Corvette θεωρούμε ότι δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες να ζήσει μοτοσικλετιστής έπειτα από μια τέτοια σύγκρουση. 

Ένα βασικό στοιχείο είναι η υπερβολική ταχύτητα του δράστη , η οποία σύμφωνα με όσα ακούσαμε υπερέβαινε τα 300 χιλιόμετρα. Άλλωστε γι' αυτό το όχημα σταμάτησε '' δυο χιλιόμετρα '' πιο κάτω από το σημείο σύγκρουσης. ( Τα δυο χιλιόμετρα αποτελούν σχήμα λόγου, όμως το αυτοκίνητο διένυσε μεγάλη απόσταση από το σημείο της σύγκρουσης , μέχρι το σημείο που σταμάτησε , λόγω έτερου αυτοκινήτου στο οποίο προσέκρουσε και σταμάτησε την τρελή πορεία της η Corvette .)

Γ.Κ: Στο ίδιο περίπου σημείο επί της Βουλιαγμένης , σε πλαγιομετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου και μηχανής στην οποία επέβαινα όταν ήμουν στην ηλικία του Νάσου Καρανίκα, επέζησα. Με 200 - 300 , η περισσότερα χιλιόμετρα , λίγο δύσκολο να ζήσεις έπειτα εμβολισμού από κινούμενο ''πύραυλο'' Corvette 1,5 τόνου και 500 ίππων . . . όχι όμως ανέφικτο. 

Δείτε τι έπραξε η δικαιοσύνη της χώρας μας για τον υπερήλικα ο οποίος καβάλησε το πεζοδρόμιο και βγήκε παράνομα στην Βουλιαγμένης

Ο ασυνείδητος υπερήλικας , ο οποίος βγήκε παράνομα από παράδρομο στην Βουλιαγμένης , χωρίς φώτα , και κοκάλωσε το όχημά του στην μέση της λεωφόρου πιάνοντας σχεδόν και τις τρεις λωρίδες,  ''καθάρισε'' από την ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη'' της χώρας μας χωρίς καμία ποινή , ενώ ο υποφαινόμενος πέρασε έξι μήνες στα νοσοκομεία και τις κλίνες έπειτα του τροχαίου. 

Έπειτα από πλειάδα αποδεικτικών στοιχείων τα οποία διαθέτουμε , δεν υφίσταται δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Λέτε να είχε διαφοροποιηθεί το ελάχιστο αν ο ασυνείδητος υπερήλικας πετύχαινε να με σκοτώσει ; 

Αναμένουμε να διαπιστώσουμε τι θα πράξει η δικαιοσύνη επί του συγκεκριμένου συμβάντος με απολογισμό τον άδικο θάνατο του Νάσου Καρανίκα  , και κατά πόσον η οικογένεια του θανόντος θα ζήσει κάτι αντίστοιχο με εμάς.

Για πολλοστή φορά αναφέρουμε: Στα καλά καθούμενα κάποιοι παρεκτρέπονται , δεν ακολουθούν τον ΚΟΚ , σκοτώνουν άδικα κόσμο , και στη συνέχεια '' σοκάρονται και δεν καταλαβαίνουν τι έγινε '' , όμως όσο σανίδωναν το γκάζι , η παραβίαζαν τον ΚΟΚ , είχαν πλήρη συναίσθηση και συνείδηση τι κάνουν, και βρίσκεται μια δικαιοσύνη , η οποία επίσης , δεν καταλαβαίνει ποιος είναι ο ρόλος της.

Η αδράνεια της πολιτείας και των αρχών μετασχηματίζει μια ενδεχομένως κακουργηματική πράξη σε πλημελληματικού χαρακτήρα πράξη και με τους δράστες ελεύθερους να συνεχίσουν τη δράση τους

Στις εν λόγω περιπτώσεις τροχαίων με θανατηφόρα κατάληξη, η σοβαρό τραυματισμό, υφίσταται πλημελληματικού χαρακτήρα πράξη , εκτός αν ο δράστης τροχαίου ελεγχθεί και βρεθεί ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ η ουσιών. Στο  συγκεκριμένο συμβάν της Corvette , δεδομένου ότι ο δράστης εμφανίστηκε τέσσερα 24 ωρα έπειτα από την πράξη του στην τροχαία , δεν είναι εφικτό να ελεγχθεί αν είχε γίνει χρήση αλκοόλ.

Μένουν ατιμώρητοι όσοι παρεκτρέπονται και παραβιάζουν τον ΚΟΚ , οι θάνατοι και οι τραυματισμοί είναι δεδομένοι , και συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος. 

Ερώτημα: Αν ο οδηγός της Corvette είχε προγραμματισμένο μετά τα μεσάνυχτα έναν ''αυτοσχέδιο αγώνα αυτοκινήτων'' επί της Βουλιαγμένης, ο χαρακτήρας για τον εισαγγελικό λειτουργό θα είναι πλημμέλημα ;

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα προκαλεί τεράστια εντύπωση ότι ο οδηγός της Corvette εγκατέλειψε το σημείο με έτερο όχημα , ( μαζί με κάποιο άλλο άτομο ), το οποίο τον ακολουθούσε με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Επισήμανση: Τα τελευταία χρόνια , έχουμε τα πρωτεία σε δολοφονίες , και θανάτους - ατυχήματα από τροχαία , όσο η κυβέρνηση εστιάζει στα Εξάρχεια, ενώ στα Εξάρχεια δεν υφίσταται αντίστοιχη συχνότητα σε δολοφονίες , ούτε αντιστοίχιση σε θανατηφόρα τροχαία όπως στα όρια του Δήμου Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος της Corvette Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">