ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τη χούντα Γεωργιάδη την έχει θεσπίσει η ΝΔ

«Αλητεία» χαρακτήρισε την καταγραφή των συνομιλιών του Eurogroup το 2015 από τον Γιάνη Βαρουφάκη ο υπουργός ''Ανάπτυξης'' και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «'Ακουσα χθες την ομιλία του κ. Τσίπρα που είπε ότι "η δεύτερη φορά αριστερά", όταν έλθει, θα αποκτήσει πρόσβαση και έλεγχο σε όλους τους αρμούς της εξουσίας

Αυτό που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας είναι χούντα. Είπε δηλαδή ότι αν κυβερνήσει δεύτερη φορά, πρέπει να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, όλους τους άλλους θεσμούς. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ότι η κοινοβουλευτική δημοκρατία εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών.

Δεδομένου ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκει ακροατήριο να ταΐσει με ''σανό'', η αν προτιμάτε με κουτόχορτο , από το δικό μας μετερίζι αναφέρουμε:

Όταν επιλέγει και διορίζει η ΝΔ επί δεκαετίες σε όλους τους τομείς , και ο συνολικός μηχανισμός των ''θεσμών'' αποτελείται από προτεινόμενους και φιλοπαραταξιακούς της ΝΔ , αυτό δεν λογίζεται ΧΟΥΝΤΑ Άδωνι ;

Το 2014 ποιο κόμμα με νύχια και με δόντια πέτυχε να διορίσει τους δικούς του επιλεγμένους προέδρους στο Ε.Σ.Ρ ; Ήταν η όχι η Νέα Δημοκρατία ;

Οι εν λόγω πρόεδροι τους οποίους επέλεξε η ΝΔ με ποια πολιτική ιδεολογία ταυτίζονται Άδωνι ; Πες μας ότι είναι κομμουνιστές .

Το Ε.Σ.Ρ , λογίζεται ως αρμός της εξουσίας Άδωνι , ναι η όχι ; H επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας να ορίσει τον πρόεδρο , και την σύνθεση του Ε.Σ.Ρ , δεν λογίζεται χούντα Άδωνι ;

Πότε άλλοτε , με οποιαδήποτε κυβέρνηση από το 1995 και μετέπειτα , αντιπολιτευόμενο κόμμα μεθόδευσε να διορίσει πρόεδρο και σύνθεση στο Ε.Σ.Ρ ;

Θα μας αναφέρετε επιτέλους εσείς, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ''αριστερά'' , γιατί ακόμα και σήμερα δεν ισχύουν στη χώρα μας όσα έχουν εφαρμοστεί σε πλειάδα χωρών ; Αναφερόμαστε στα LP Lower power ραδιοτηλεοράσεις κοινωνικού χαρακτήρα οι οποίες είναι ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ τόσο στις Η.Π.Α , Αυστραλία, Καναδά, Αγγλία, σε ευρωπαϊκές χώρες, όσο και στην Αφρική.

Γνωρίζεις τι σημαίνει χούντα Γεωργιάδη ; Χούντα λογίζεται να υπάρχουν τρεις επιστολές του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2004 , η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός να μεριμνήσουν για αδειοδότηση , και αντί ενεργειών αδειοδότησης η μαφία των ιδιοκτητών Ρ/Σ Ν.Αττικής , παράλληλα του διορισμένου από τη ΝΔ προέδρου του Ε.Σ.Ρ , και των διορισμένων επίσης από τη ΝΔ στην ΕΕΤΤ, καθώς και της ''ανεξάρτητης δικαιοσύνης'' να διοργανώνουν καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση σε βάρος μου.

Γνωρίζεις τι σημαίνει χούντα Γεωργιάδη ; Χούντα λογίζεται επί 43 χρόνια που κυβερνά η ΝΔ να μην παρέχει μια άδεια στον πρωτεργάτη ενός χώρου και να μεθοδεύει δια των διορισμένων της και των ημετέρων της μιντιαρχών επανειλημμένα επί δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις. 

Αυτή είναι χούντα Γεωργιάδη , με την υπογραφή της ΝΔ, την οποία δεν την έχετε ζήσει ούτε εσύ , ούτε ο Τσίπρας , ούτε οι Συριζαίοι , ούτε οι κολλητοί σας μιντιάρχες , ούτε και οι ημέτεροι σας. 

Έχετε τη χώρα μας , και οι μεν και οι δε , 20 χρόνια πίσω από το σύνολο των χωρών της υφηλίου και βαυκαλίζεστε ότι αρμόζεται στην πολιτική. 

Σήμερα αναλογίζομαι ποιοι σας ψηφίζουν. Χουντικοί , ακροδεξιοί , φασίστες , ακραίοι πάσης φύσεως , συντηρητικοί μέχρι αηδίας , καθώς και ''πυροβολημένοι'' από διαπλεκόμενα οι οποίοι/ες δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν το ''σανό'' από την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Διασκεδάζω και εγώ προσωπικά μέχρι εσχάτων , τις ''αμερικανιές'' πάσης φύσεως που υιοθετείται ως πολιτικοί - κόμματα , καθώς και οι ψηφοφόροι σας, και παράλληλα ότι ως κόμμα έχετε υιοθετήσει τον νεοφιλελευθερισμό , μόνο που ούτε νεοφιλελέ δεν είστε. ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ. Πάρα πολλοί αποτελείται κατάλοιπα της χούντας 1967 - 1974. 

Επικαλείστε την δημοκρατία ενώ την φοβάστε. Φοβάστε τον λαό , κάτι το οποίο δεν ισχύει ούτε στις Η.Π.Α ,  ούτε σε πλειάδα άλλων χωρών , διότι εδώ και δεκαετίες έχουν ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ χιλιάδες κοινωνικά μέσα , ενώ εσείς δεν νομοθετείται σύμφωνα όσων ισχύουν διεθνώς και υπηρετείται μια σειρά ημετέρων σας μιντιαρχών , άρα δεν έχει πραγματική υπόσταση η δημοκρατία την οποία επικαλείστε. 

Από το 1987 μέχρι σήμερα υφίσταται ελεγχόμενο πλαίσιο με διορισμένους των αστικών κομμάτων στο Ε.Σ.Ρ ώστε να παρέχουν κατά το δοκούν ΒΝΛ , ενώ έπρεπε να υπάρχει νομικό πλαίσιο ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ , και κυρίως των LP κοινωνικών μέσων όπως ισχύει σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Έχει μείνει έστω ένας πολιτικός στη χώρα μας ο οποίος δεν διαθέτει sosial media ; Γιατί συμμετέχετε συνολικά στα κοινωνικά δίκτυα , ενώ από το 1987 δεν έχετε παρέχει ούτε μια κοινωνική άδεια στα ερτζιανά ; Κάνε μια προσπάθεια Άδωνι , και αν δεν μπορείς εσύ να απαντήσεις τα ερωτήματα ας επιχειρήσει ο συνάδελφός σου Τσίπρας. ( Αυτά τα ερωτήματα σου τα έχουν κάνει Άδωνι οι τζιτζιφιόγκοι των τηλεοράσεων - και εγνωσμένου κύρους - οι οποίοι σας προσκαλούν ; )

* ''Εγνωσμένου κύρους'' λογίζεται όποιος υπηρετεί ολιγάρχες και το κεφάλαιο ώστε να προκύπτει υπεραξία και υπερκέρδος των λίγων αντί πραγματικής δημοκρατίας η οποία είναι εξαρτώμενη από την συνολική κοινωνική ευημερία καθώς και την συμμετοχή του συνόλου στις εξελίξεις, κάτι που δεν πρεσβεύει ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

# Είμαστε μάρτυρες και θύματα μιας καθολικής συστημικής πολιτισμικής και ηθικής κατάπτωσης και λειτουργικής κρίσης των θεμελιακών αξιών του καπιταλισμού, της ελευθερίας, της ισότητας, αδελφότητας, της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, τις οποίες αφού τις διαμόρφωσε στα μέτρα του, τις μετάτρεψε σε δεκανίκια της εξουσίας του, τις απαξίωσε κυριολεκτικά και στο τέλος, στη λογική και στα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου, τις οδήγησε σε μια απαξιωτική διαδικασία αποσύνθεσης. Έτσι στη θέση της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφότητας των ανθρώπων έβαλε την ''καπιταλιστική ελευθερία'', δηλαδή τη δικτατορία του κεφαλαίου, η οποία οδήγησε στην ακραία ανισότητα δικαιωμάτων, ευκαιριών και πλούτου, με τελικό αποτέλεσμα την εχθρότητα όλων εναντίον όλων και τη μετατροπή της κοινωνίας σε μια ανθρώπινη ζούγκλα, όπου ο θάνατος των αδυνάτων είναι ζωή για τους ισχυρούς εξουσιαστές. Στη θέση των ανοιχτών στις εξελικτικές προκλήσεις, δυναμικών, δοκιμασμένων και ανθεκτικών στο χρόνο αυτόχθονων πολιτισμών, η αποικιοκρατία επέβαλλε με τους ιεραπόστολους και τις ξιφολόγχες τη θρησκεία της μητρόπολης και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός επέβαλε, με τη βία του δολαρίου, του ΝΑΤΟ και του Χόλυγουντ το american way of live και την υποκουλτούρα των πολιτιστικών σκουπιδιών που διαμορφώνει υποτακτικούς καταναλωτές κυρίως δια των τηλεοράσεων και των media. Ολόκληρη η ιστορική διαδρομή της ανθρωπότητας είναι ασφυκτικά γεμάτη με τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζόμενων κοινωνιών και της ανθρωπότητας συνολικά για την κοινωνική ισότητα, χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία, δημοκρατία, ευημερία, ειρήνη, ευτυχία. Όλες οι αστικές δημοκρατίες, στην ουσία λειτουργούν ως δικτατορίες με πολιτικό άλλοθι το θέατρο των κοινοβουλευτικών εκλογών.Ο καπιταλισμός δεν είναι η μοίρα της ανθρωπότητας, και άλλωστε δεν υπήρχε επί εκατομμύρια χρόνια ανθρωπότητας, και δεν είναι αήττητος. Το μέλλον ανήκει στον ανθρωποκεντρικό ουμανισμό, όμως μέχρι τότε αρκετά εκατομμύρια θα ''φαγωθούν'' στην πορεία, αντί να οργανώσουν την πάλη τους με μια πορεία !

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ = Ανθρωποκεντρικός Ουμανισμός

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τη χούντα Γεωργιάδη την έχει θεσπίσει η ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">