ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο απ’την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη

Πόσο κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή τη περίοδο της κρίσης του κορωναϊού ; 

Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο απ’την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη.

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει σταδιακά και σε φάσεις. Kαι μόνο όταν αυτό θα τεκμηριώνεται από επιστημονικά δεδομένα. Πάνω απ’ όλα συνεχίζουμε να προστατεύουμε για καιρό τους ηλικιωμένους και όσους πάσχουν από βαριά, χρόνια νοσήματα».

Γιάννης Κουρδομένος: «Αν θεωρεί η κυβέρνηση , και ο ίδιος ο πρωθυπουργός , με βασικό δεδομένο όσα ισχύουν επί πέντε ολόκληρα χρόνια στον κομματοκρατούμενο από τη Νέα Δημοκρατία Δήμο Γλυφάδας , και ενός επαγγελματία της πολιτικής - δημάρχου - ο οποίος επί πέντε συναπτά έτη δεν κάλυψε την εντολή της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας,  ότι οι άνισες πολιτικές , οι οποίες δεν καλύπτουν δίκαια και συνολικά το κοινωνικό σύνολο ,  αποτελούν τη λύση , ψεύδεστε.

Δεν ανήκω πουθενά , σε καμία κατηγορία απ' όσες ανακοινώθηκαν, και δεν με πιάνει κανένα μέτρο της κυβέρνησης , και ασφαλώς το αντίστοιχο ισχύει για μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε συζητήσεις με αρκετούς επιχειρηματίες της περιοχής μας, τονίζεται ότι οι επιπτώσεις του κορωναϊού πλήττουν σημαντικά μεγάλο φάσμα επιχειρηματιών , και δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει σύντομα ανάκαμψη.

Ενδεχομένως ορισμένοι μπορεί να οδηγηθούν και σε λουκέτο , αν συνεχιστεί επί μακρόν η απαγόρευση και τα μέτρα.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι, και με πρόβλημα υγείας αναφέρουμε: Πως προστατεύεται συνολικά τους πολίτες , στα λόγια όπως ο Δήμαρχος Γλυφάδας , η ουσιαστικά εμπράκτως ; 

Προσωπικά θεωρώ ότι σε μια δύσκολη συγκυρία - φάση μιας χώρας και ενός λαού, οι φορολογούμενοι πολίτες, άλλος 90 χρόνια , άλλοι 50 χρόνια, και έτεροι λιγότερα , πρέπει να τύχουν μιας ταυτόσημης πολιτικής για όλους. 

Άλλωστε μια ευνοούμενη πολιτεία και ένα κράτος δικαίου και δημοκρατίας πρέπει τις ελάχιστες φορές κρίσης , και μείζονος σημασίας προβλημάτων ,να στέκεται στο ύψος της για το σύνολο , διότι όπως ανέφερε πριν από αρκετές δεκαετίες ο εικονιζόμενος γιατρός η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο απ’την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη. ».

Υ.Γ: Τα πέντε χρόνια διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας , με δήμαρχο τον τέως ευρωβουλευτή , ο οποίος δεν τήρησε την εντολή χιλιάδων δημοτών , προέκυψε μια ''ελάχιστη'' παθογένεια.

Επισημάνσεις: Είμαι αναγκασμένος καθημερινά να λαμβάνω Amoduo 10/10 mg, Mostrelan 40 mg, Lopresor καθώς και Salospir των 100 mg. Οι διαδικτυακοί κλακαδόροι  και ''συνήγοροι υπεράσπισης'' , για τους οποίους η Ελληνική Δικαιοσύνη πρόσφατα δεν τήρησε το Ν. 4619/2019 , Άρθρο 362 Άρθρο 363, έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν έναν ειδικό τι είναι τα προαναφερόμενα, και εν συνεχεία να ξανασκεφτούν αν έχει τελεστεί έγκλημα, διότι θα μεσολαβήσει το ΕΔΑΔ. 

* Νομοθεσία υφίσταται , δικαιοσύνη όμως δεν υφίσταται στη χώρα μας. Οι μισθωμένες συκοφαντίες και οι ύβρεις τριών ετών παραμένουν αναρτημένες στο διαδίκτυο από εξυπηρετούμενο της διοικήσεως , και ασφαλώς γνωρίζεται ότι ''συνήγορος υπεράσπισης'' Δημάρχου δεν γίνεται κανείς άλλος πλην της νομικής υπηρεσίας του Ο.Τ.Α , και των επίσημα δικηγόρων του εκάστοτε δημάρχου. 

Το θέμα είναι ότι όσα αναρτήθηκαν από εξυπηρετούμενο της διοικήσεως δεν αποτελούν λόγια του φερόμενου ''εκδότη'' , είναι όσα του δόθηκαν ώστε να προκύψει σπίλωση και συκοφαντίες αντί της κάλυψης της εντολής χιλιάδων δημοτών οι οποίοι τίμησαν με την ψήφο τους τις προτάσεις μας για ένα Δήμο όλων των δημοτών, της διαφάνειας, της πλουραλιστικής πολυφωνίας, και της προόδου, και γι'αυτό το λόγο η δικαιοσύνη αδράνησε και δεν τήρησε απαρέγκλιτα το Ν. 4619/2019 , Άρθρο 362, & Άρθρο 363, προστατεύοντας για πολλοστή φορά τα επαγγελματικά στελέχη των κομμάτων εξουσίας, και το ιδιότυπο καθεστώς που έχουν εδραιώσει των συνεργαζόμενων ιδιοκτητών διαδικτυακών σελίδων. ( Λες και ο Δήμος , ο κάθε Ο.Τ.Α , δεν διαθέτει επίσημη σελίδα ώστε να αναρτούνται οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου, και αποτελεί προαπαιτούμενο να υφίστανται διαδικτυακοί κλακαδόροι οι οποίοι γίνονται ''συνήγοροι υπεράσπισης''.) 

Για εμάς χρειάζεται ένα σύγχρονο ΜΜΕ όλων των δημοτών , υπό την αιγίδα του Δήμου , και δεδομένου του πολέμου που έχουμε δεχθεί , και της αθέτησης των προεκλογικών υποσχέσεων του δημάρχου Γλυφάδας,  αυτό θα προτάξουμε στις εκλογές του 2023. ( Άλλωστε το μέλλον ανήκει στις νέες τεχνολογίες , στην ψηφιακή εποχή, στις τηλεπικοινωνίες , και το διαδίκτυο.) Συχνότητες υπάρχουν, τεχνογνωσία στις νέες τεχνολογίες υπάρχει, ( το αποδείξαμε ) , κινητά τηλέφωνα , laptop , κ.α. διαθέτουν οι συμπολίτες μας, όμως ο Δήμος δεν συμβάλει ώστε να προκύψει ένα ΜΜΕ όλων των δημοτών. ( ΜΜΕ όλων των δημοτών, σε καμία περίπτωση προσωπικό - ιδιωτικό. )

Τέλος, τουλάχιστον για εμάς αποτελεί προσβολή στην Μνήμη του Μιλτιάδη Έβερτ , να έχουμε αξιώσει να ισχύσει στη πόλη μας ένα δημοτικό μέσο, αντίστοιχο του δήμου Αθηναίων, και στέλεχος της ΝΔ να αρνείται την κάλυψη της εντολής μας.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο απ’την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">