ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σχετικά με την διαμάχη Κανάκη - Αρναούτογλουουου

Σε πλήρη αντιδιαστολή με δαύτους , Κανάκη - Αρναούτογλουουου , ο πρωτεργάτης των FM , και ασφαλώς ένας από τους πρώτους ''πειρατές'' βρίσκεται OFF AIR.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Σ'αυτό το σημείο οι πικρόχολοι και σκaτόψυχοι , βλέπε κουμάσια του Δήμου Γλυφάδας , καθώς και οι έτεροι - ημέτεροι ρουσφετάκιά τους , κάλλιστα θα μπορούσαν να αναφέρουν στα πapaρ..a μας , και θα έδειχναν το επίπεδό τους , όμως το θέμα δεν είμαστε εμείς , είναι η διαμάχη Κανάκη - Αρναούτογλου , όπως λέμε στα Τουρκικά Νταβούσογλου.

Πράγματι στην διαμάχη μεταξύ των δυο ''λαοπρόβλητων'' δια των τηλεοράσεων , χωρά η ρήση  ''δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα'' .

Πρόκειται για δυο άτομα τα οποία φιλονικούν για κάτι που δεν τους ανήκει , διότι αυτό που κάνει ο Κανάκης , και το λήστεψε , η αν προτιμάτε το αντέγραψε ο Αρναούτογλου , το έχει κάνει έτερος πριν και από τους δυο.

Προσωπικά δεν δίνω συνέχεια στο θέμα το οποίο αφορά τους δυο ''περσόνες'' της τηλεοράσεως και του διαδικτύου , όμως έχω να προσθέσω κάτι το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει είτε τους ιδίους, είτε έτερους.

Δεδομένου ότι έχω μια σειρά από προσφορές από διαφημιστές από τη χώρα μας, καθώς και τρεις εκτός Ελλάδος, αν κάποιοι ενδιαφέρονται μπορώ να τους παρέχω τα στοιχεία ώστε να επικοινωνήσουν για τα περαιτέρω, διότι προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι , διότι δεν μπορώ να καλύψω τις ανάγκες διαφημίσεως. 

Θεωρώ ότι καλύτερη σχέση με την διαφήμιση έχει ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος έχει στη δούλεψή του πλειάδα συνεργαζόμενων, και όμως παραδόξως έπειτα από τόση διαφήμιση που γίνεται ημερησίως για λογαριασμό του, στρέφεται ακόμα κατά της ΕΝΤΟΛΗΣ των συμπολιτών μας !


Υ.Γ: Ο Κανάκης ''κερδίζει'' στα σημεία , δεδομένου ότι ο Αρναούτογλου οτιδήποτε έχει κάνει μέχρι σήμερα ήταν αντίγραφο, κακέκτυπο , και άλλωστε δεν το αρνείται, το δηλώνει ο ίδιος.




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: # Αφού είσαστε ON AIR εσείς να είμαστε και εμείς ; Θα γίνουμε πολλοί . . . και δεδομένου ότι ο κορωναϊός μεταφέρεται από τον αέρα μπορεί να προκύψει δημόσιος κίνδυνος !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σχετικά με την διαμάχη Κανάκη - Αρναούτογλουουου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">