ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσιόρδα πρέπει να ντρέπεσαι

Είναι κοινή ευθύνη όλων μας, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την πορεία του ιού. Δεν θέλουμε να τραυματιστεί η επιστροφή μας στην μερική κανονικότητα. Εξακολουθούμε να τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης. Οποιαδήποτε χαλάρωση θα μπορούσε να είναι καταστροφική.

Αυτά είπε ο Σ. Τσιόδρας , και εμείς αναφέρουμε ότι πρέπει να ντρέπεται. Την ίδια στιγμή που γίνεται κυβερνητικό φερέφωνο και όργανο για τη τήρηση θρησκευτικής ευλάβειας για τα μέτρα της κυβέρνησης αποσιωπά ότι η κυβέρνηση επιδοτεί τους έχοντες κατέχοντες και στρέφεται κατά των μακροχρόνια ανέργων.

Για την καταστροφή της υγείας χιλιάδων πολιτών εξαιτίας των απαράδεκτων πολιτικών της κυβέρνησης αναφέρονται οι λοιμοξιολόγοι ως ιατροί κ. Αστέρα των τηλεοράσεων Σ . Τσιόρδα ; ''Λοίμωξη του πολιτεύματος'' και ''ιός'' στους κόλπους της κοινωνίας μας είναι το γεγονός να κυβερνούν άτομα τα οποία δεν σέβονται το πολίτευμα της χώρας και τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση της μάσκας σε κλειστούς χώρους, σε σούπερ μάρκετ και στα νοσοκομεία.

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων ψήφισε κατά πλειοψηφία την υποχρεωτική χρήση μάσκας μετά την άρση των μέτρων, στις 4 Μαΐου σε δημόσιους χώρους, π.χ σε παντοπωλεία, νοσοκομεία, ιατρεία, κουρεία και γενικά όλους τους πολυσύχναστους κλειστούς χώρους.

θα ισχύει τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζόμενους.

Ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της χρήσης της μάσκας θα αφορά το διάστημα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, η οποία αναμένεται – κατά πάσα πιθανότητα – στις 4 Μαΐου.

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε το άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Το άνοιγμα θα γίνει σταδιακά και με προϋποθέσεις.

Όσα επακολουθήσουν δεν είναι επάνοδος στην κανονικότητα. Είναι δύσκολο στάδιο και συνεχίζουμε να είμαστε σε επιφυλακή. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Επαναλαμβάνουμε ότι οι λοιμωξιολόγοι πρέπει να ντρέπονται , δεδομένου ότι αποφαίνονται για τη χρήση μάσκας , το άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κ.α. , και την παράταση των μέτρων , και ενώ τους παρέχεται το δημόσιο βήμα , αντί να τονίσουν ότι η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τις δέουσες πολιτικές , γίνονται πειθήνια όργανα του κυβερνώντος κόμματος.

Σωτήρη Τσιόρδα είσαι επιστήμονας της Ιατρικής η κομπογιαννίτης ; Αν είσαι Ιατρός έχεις περισσότερες υποχρεώσεις έναντι της κοινωνίας από το να διαβάζεις δημόσια τα ''ραβασάκια'' τα οποία σου δίνουν.

Τα ψυγεία χιλιάδων ανθρώπων έχουν αδειάσει τους μήνες που διαρκούν τα μέτρα της κυβέρνησης και οι επιλεκτικές τους πολιτικές επιδοτήσεων , τα πορτοφόλια τους άδειασαν και δεν έχουν να αγοράσουν τα φάρμακά τους , ενώ εσείς γίνεστε η φωνή της κυβέρνησης. 

Το να δημιουργούνται αυτή τη περίοδο συνθήκες βλάβης της υγείας χιλιάδων ανθρώπων , λόγω των κάκιστων πολιτικών της κυβέρνησης , πως λογίζεται από τη πλευρά των λοιμωξιολόγων ;

Δείτε σε ποια χώρα ζείτε 

Για εμάς δεν υπάρχει πιο φαιδρή κατάσταση από το γεγονός να μην έχουν επιδοτηθεί όσοι νόσησαν από κορωναϊό στη χώρα μας, καθώς επίσης, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με χρόνια σοβαρά νοσήματα που είναι πρώτοι στη λίστα να νοσήσουν και να αποβιώσουν , οι οποίες δεν επιδοτούνται από την κυβέρνηση , ενώ επιδοτούνται όσοι επιχειρηματίες ''έχουν πληγεί'' λόγω του κορωναϊού , εργαζόμενοι επιχειρήσεων, καθώς και μια μερίδα ανέργων ! 

Απίστευτες καταστάσεις και αχαρακτήριστες πολιτικές, καθώς και αντιλήψεις από τη πλευρά των αρμοδίων, οι οποίοι επικαλούνται επί μήνες ότι προστατεύουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ! Εμπαιγμός, κοροϊδία, και ανευθυνότητα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσιόρδα πρέπει να ντρέπεσαι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">