ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΗΠΑ: Οι Αμερικάνοι διαδηλώνουν κατά των περιοριστικών μέτρων

Διαδηλωτές στην Καλιφόρνια στρέφονται ενάντια στις εντολές της κυβέρνησης να μείνουν σπίτι λόγω κορωναϊού.

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, διαδηλώνουν κατά των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ τους σιγοντάρει.

Aμερικανοί πολίτες διαδηλώνουν κατά των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και ενώ στις ΗΠΑ καταγράφονται 712.399 κρούσματα και 37.268 θάνατοι από κορωνοϊό.

Οι διαδηλώσεις ενάντια στα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας από το συντηρητικότερο κομμάτι των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, λαμβάνουν μορφή… επιδημίας στις ΗΠΑ.

Οι πολιτείες που ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, κυβερνώνται όλες από Δημοκρατικούς. Όμως διαδηλώσεις έχουν γίνει και σε πολιτείες με Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες.

Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα και τους περισσότερους θανάτους παγκοσμίως με 672.000 και 33.000 αντίστοιχα.

Γιατί διαδηλώνουν:

Οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν υπερβολικά τα μέτρα που έχουν παρθεί για πολίτες και επιχειρήσεις. Ένας από τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας στη Μινεσότα, έγραφε στο Facebook του.

«Δεν είναι δουλειά του κυβερνήτη να βάζει απαγορεύσεις στην κίνηση των πολιτών της Μινεσότα. Ο πρόεδρος Τραμπ ήταν ξεκάθαρος ότι πρέπει να βάλουμε την Αμερική και πάλι να δουλέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να γιατρέψουμε τη χώρα».

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Πλήν ημών μίλησε κάποιος άλλος σε τοπικό επίπεδο όταν αναφέραμε ότι δεν είναι δουλειά του δημάρχου να σιγοντάρει τα μέτρα απαγόρευσης ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΗΠΑ: Οι Αμερικάνοι διαδηλώνουν κατά των περιοριστικών μέτρων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">