ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Θεατός και αθέατος κόσμος

Σε αντιδιαστολή του θεατού κόσμου , υπάρχει και ο αθέατος , στον οποίο όσα δεν είχε υλοποιήσει η ΝΔ επί 40 χρόνια τα υλοποίησαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια Αττικής. 

Αναφερόμαστε στον αγωγό ομβρίων υδάτων στην Άνω Γλυφάδα ο οποίος υλοποιήθηκε επί Σγουρού - Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής χωρίς εγκαίνια - κορδέλες - και φιέστες. Ένα έργο για το οποίο είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας επί σειρά ετών, και υπήρξαν άπειρα δικά μας δημοσιεύματα.

Άλλοι ανέδειξαν τα τοπικά προβλήματα , άλλοι επί σειρά ετών ενδιαφέρθηκαν για το τόπο , και ασφαλώς έτεροι ''μπουκώνονται'' και έτεροι κακοδιαχειρίζονται το Δήμο τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Ενδεικτικά δυο βίντεο των τελευταίων ετών



Η ΝΔ από την περιφέρεια Αττικής επί δεκαετίες δεν είχε υλοποιήσει απολύτως τίποτα στο Δήμο Γλυφάδας ως ουσιαστικό έργο υποδομών , και μένει να δούμε τι θα ισχύσει την πενταετία που διανύουμε διότι ο αγωγός έχει μείνει ''μισός''. 

Ο αγωγός απαιτείται να συνεχίσει και στο έτερο τμήμα της Άνω Γλυφάδας.  Ασφαλώς δεν υπάρχει σήμερα το χάλι του παρελθόντος με κοτρόνες, πέτρες, χαλίκια, κ.α., όμως σε δυνατή βροχόπτωση εξακολουθούν να πλημμυρίζουν συγκεκριμένα σημεία της Γλυφάδας. 

Αναφερόμαστε σε έργα τα οποία δεν επιδέχονται κορδέλας και φιέστας , και κυρίως δεν υπάρχει πολιτικό όφελος σε επίπεδο εκλογών, ενώ η ΝΔ δίνει έμφαση σε έργα βιτρίνας τα οποία έχουν άμεσο όφελος σε επίπεδο εκλογών.

Επί δεκαετίες προβλημάτων στην πόλη μας , προσωπικά δεν θυμόμαστε πλην ημών το ενδιαφέρων των ΜΜΕ κάθε φορά που έβρεχε και καταγράφαμε να πετάγονται από την πίεση του νερού τα καπάκια των φρεατίων , καθώς επίσης και οι ακαθαρσίες , να κυλούν οι κοτρόνες στις οδούς , παράλληλα οι πέτρες και τα χαλίκια να κατρακυλούν από το βουνό και να καταλήγουν με λάσπες μέχρι το κέντρο της Γλυφάδας. Τα ΜΜΕ , συνήθως στεκόντουσαν σε κάποια πλημμυρισμένα υπόγεια του κέντρου της Γλυφάδας, και μέχρι εκεί.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Θεατός και αθέατος κόσμος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">