ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kanye West: Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε χθες Σάββατο μέσω Twitter την υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε.

Η σύζυγός του και υποψήφια πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Κιμ Καρντάσιαν προώθησε την ανάρτησή του στο Τwitter, ενώ έσπευσε να τον στηρίξει και ο Έλον Μασκ της SpaceX και της Tesla: «Έχεις την πλήρη υποστήριξή μου!».

Η προθεσμία για την προσθήκη ανεξάρτητων υποψηφίων στην ψηφοφορία δεν έχει παρέλθει ακόμη σε πολλές πολιτείες.

Ο West και η εξίσου διάσημη σύζυγός του Kim Kardashian West επισκέφθηκαν τον Trump στον Λευκό Οίκο.

Σε μια συνάντηση τον Οκτώβριο του 2018, ο West έκανε μια ομιλία, γεμάτη βωμολοχίες, στην οποία συζήτησε εναλλακτικά σύμπαντα και τη διάγνωσή του για τη διπολική διαταραχή, η οποία είπε ότι ήταν πραγματικά στέρηση ύπνου.



Επισήμανση του Γ.Κ: Το 2023 κατεβαίνω και εγώ ''υποψήφιος για Δήμαρχος'' διότι συνολικά οι υπόλοιποι σε τοπικό επίπεδο ''τα έχουν κάνει πλακάκια''.  Το θέμα είναι ό,τι σε αντιδιαστολή με τις Η.Π.Α, στη δική μας περίπτωση ''όλοι ξεπουλημένοι'' είναι , άρα ποιος θα παρέχει δημόσια υποστήριξη , όπως παρείχε στον  Kanye West ο Elon Mask ; 

Επίσημη ανακοίνωση θα προκύψει από Σεπτέμβρη στους τηλεοπτικούς σας δέκτες. Αν δεχθεί ο Παπανικολάου να γίνει ο βασικός αρωγός υποστηρίξεως μου - δεδομένης της επιστροφής του στην πολιτική - ακόμα καλύτερα για το μέλλον του ΔΗΜΟΥ, διότι εμείς είμαστε άλλης κλάσεως σε σχέση με ''Κασέρηδες - Καυκάδες - Αγγελάτους - Αγγελόπουλους - Σκαμπαρδονοταστάνηδες - Φιλόπουλους - Θεοδοσόπουλους'' κ.α. 

Αν γνωρίζει στον απόλυτο βαθμό ο σημερινός Δήμαρχος Γλυφάδας κάτι , είναι η απόλυτη διαφορά μας σε σχέση με τους προαναφερόμενους/ες, ώστε να προκύψει μια συνέχεια η οποία θα αναβαθμίζει ριζικά σε μεγαλύτερο βαθμό τη Πόλη. 

# Σας υπενθυμίζουμε ό,τι το 2014 ο Παπανικολάου από πλατεία σε πλατεία ανακοίνωνε αποσπάσματα από ομιλίες του υποφαινόμενου στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ειδικότερα το '' Η Γλυφάδα επί δεκαετίες ουραγός λόγω ακαταλληλότητας δημοτικών αρχών '' ήταν το σημείο κατατεθέν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kanye West: Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">