ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τελικά είναι έγκλημα , η όχι ?

Ο χρόνος είναι πάντα ο βασικός μάρτυρας επαλήθευσης όσων έχουν γραφεί δημόσια , είτε του αντιθέτου, και στην συγκεκριμένη περίπτωση , ο κατ' εξοχήν υβριστής - συκοφάντης είναι η μοναδική φορά που έγραψε δημόσια , έστω και κατά παραγγελία, την απόλυτη αλήθεια.

Τίθενται στη κρίση σας όσα ακολουθούν:

1ον) Το 2014 η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , και συγκεκριμένα περισσότεροι των 4.500 χιλιάδων δημοτών, ψήφισαν συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο είχαμε συμβάλει και εμείς ως εκλογείς και δημότες Γλυφάδας.

Η εντολή που δόθηκε περιλάμβανε δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών το οποίο ουδέποτε προέκυψε μέχρι σήμερα, άρα δεν υφίσταται διαφάνεια, παρά μόνον αναχρονισμός. Στον αντίποδα, χιλιάδες συμπολιτών μας γνωρίζουν, τόσο τις κατ' εξαίρεση ανανεούμενες συμβάσεις πέντε ετών σε συγκεκριμένα άτομα, όπως και πλειάδα ευεργεσιών , επίσης σε συγκεκριμένα άτομα.

Σαφώς από πλατεία σε πλατεία οι εξαγγελίες του υποψηφίου δημάρχου , Γ. Παπανικολάου, ήταν ότι θα καλύψει την εντολή της τοπικής κοινωνίας συνεργαζόμενος με το σύνολο των τοπικών παρατάξεων, ενώ εμείς διαπιστώσαμε καθολικότητα καπηλείας από την πλευρά φερόμενων εκπροσώπων, οι οποίοι αξιώνουν ψήφους των δημοτών και εν συνεχεία των εκλογών εκπροσωπούν ιδιοτελείς σκοπούς και βλέψεις.

2ον) Αν υφίσταται έστω και ένας εκ των συμπολιτών μας , από τις 85.000 κατοίκων του Δήμου Γλυφάδας, ο οποίος μπορεί να πει ότι ο φερόμενος ''εκδότης'' , ο οποίος δήλωσε στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι διατηρεί ένα blog , ενώ παρουσιάζεται δυο δεκαετίες ως εκδότης - δημοσιογράφος , ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι ήταν εργάτης σε τυπογραφείο , ότι ουδέποτε συκοφάντησε , και ουδέποτε ύβρισε δημόσια, τον καλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

3ον) Δεδομένου ότι ουδέποτε επισκεφτήκαμε δημάρχους αξιώνοντας ειδικές παροχές, (ρουσφέτια) , όπως έχουν πράξει πλειάδα έτερων, και στο σύνολό τους είναι γνωστοί στους συμπολίτες μας, και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε διατελέσει κλακαδόροι , στον κατάλληλο χρόνο και με τις δέουσες ενέργειές μας θα αποκαταστήσουμε το σύνολο των τοπικών παθογενειών.

Όσοι μπορείτε να πιστοποιήσετε ότι ο φερόμενος εκδότης ουδέποτε ύβρισε δημόσια, ουδέποτε συκοφάντησε δημόσια, καθώς επίσης, ουδέποτε χρηματίστηκε από δημάρχους αιρετούς, καλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Επίσης, όσοι/ες εκ των συμπολιτών μας διαθέτετε, όπως και εμείς μερικές εκατοντάδες υβριστικού και συκοφαντικού χαρακτήρα δημοσιεύματα, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία των χρημάτων τα οποία έλαβε από δημάρχους, αιρετούς, παρατάξεις, παρακαλείστε να μας τα αποστείλετε.

Οδηγηθήκαμε σε εποχές , που όσοι έχουν πράξει τα μύρια όσα επί δυο δεκαετίες , επιχειρούν προσφεύγοντας με τα χρήματα των κορόιδων Γλυφαδιωτών στην δικαιοσύνη, ώστε να αποδείξουν ότι ουδέποτε συκοφάντησαν, ουδέποτε ύβρισαν, και ουδέποτε χρηματίστηκαν, όμως όσες φορές ρωτήθηκαν πως διαβιούν όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε απάντησαν, και μάλλον αγνοούν ότι ''πίσω έχει η αχλάδα την ουρά'', διότι εμείς θα προσφύγουμε στον κατάλληλο χρόνο εις βάρος τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τελικά είναι έγκλημα , η όχι ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">