ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Παραβίαση Ωραρίου και μη συλλογή και ενσάκιση των απορριμμάτων


Ο κ. Θεοδωρόπουλος καταγγέλει στον Δήμο Γλυφάδας Παραβίαση Ωραρίου και μη συλλογή και ενσάκιση των απορριμμάτων βάση του Κανονισμού Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών ζητώντας να δωθούν άμεσα οδηγίες ώστε να μην προκύψει επανάληψη.

Παράλληλα ζητά από τον Δήμο να   χορηγηθεί το πρωτοκολλημένο αντίγραφο της Πρώτης σελίδας της αίτησης του   και να  του χορηγήσουν  το σχέδιο της απάντησης που θα αποσταλεί   χωρίς προσωπικά δεδομένα τρίτων. 

Εμείς από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB καταγγέλουμε την δημοτική αρχή για κατάλυση της νομιμότητας, δεδομένου ότι ουδέποτε απάντησαν στο σύνολο των αιτήσεών μας, και ειδικότερα αναφέρουμε ότι αποτελεί πάγια τακτική του δημάρχου, ο οποίος σύμφωνα με στοιχεία από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι κατηγορούμενος σε εκατοντάδες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει: Την Πέμπτη  22-10-2020 μετά το τέλος της Λαϊκής Αγοράς στις 16:50 μ.μ υπήρχε μη ενσάκινση των Απορριμμάτων όπως ορίζει το ΦΕΚ Β 5404- 2018  στην οδό Ανθέων 35 στη Γλυφάδα.

Παρακαλώ να δώσετε οδηγίες ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα επειδή η κατάσταση είναι χρόνια.


Επισυνάπτω Φωτογραφία όπου στην οδό Άλσους  ο ηλικιωμένος κύριος φεύγει συνεχώς τελευταίος.


Την 22-10-2020 και ώρα περί 16:55 ήταν μέσα στο πάρκινγκ ενώ οι άλλοι πωλητές είχαν φύγει και το απορριμματοφόρο μάζευε με αποτέλεσμα να εμποδίζει τον καθαρισμό από το σάρωθρο (σκούπα) και να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων αφού ο χώρος είναι κλειστός.

Να   χορηγηθεί το πρωτοκολλημένο αντίγραφο της Πρώτης σελίδας της αίτησης μου   και να  Χορηγήσετε   το Σχέδιο της απάντησης που θα αποσταλεί   Χωρίς Προσωπικά Δεδομένα Τρίτων 

ΣΧΕΤ :  ΦΕΚ Β 5404- 2018   άρθρο 51) Για την άμεση και συνεχή συλλογή απορριμμάτων καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των λαϊκών αγορών. Ο κάθε πωλητής (επαγγελματίας - παραγωγός) θα συγκεντρώνει τα απορρίμματα του σε ανθεκτικές σακούλες που κλείνουν. Σε περίπτωση που οι Δήμοι έχουν τοποθετήσει κάδους οργανικών αποβλήτων ο κάθε πωλητής θα μεταφέρει τα απορρίμματα του στους αντίστοιχους κάδους.  

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Παραβίαση Ωραρίου και μη συλλογή και ενσάκιση των απορριμμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">