ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ρόλος της ΕΙΙΡΑ στο Ν.Αττικής


Τα συστήματα multiCAM σε συνεργασία με τη Sony διοργανώνουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο ώστε να αναδείξουν τις ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής βίντεο και τα οφέλη που προσφέρουν κυρίως στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την μετάδοση εικόνας και ήχου.



Το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. με τίτλο «Από τα οπτικά συστήματα έως το οπτικό ραδιόφωνο». 


Η διαδικτυακή παρουσίαση θα δώσει μια επισκόπηση στα αγγλικά της γκάμας συστημάτων all-in-one της multiCAM, με έμφαση στην πλήρως αυτοματοποιημένη λύση παραγωγής οπτικού ραδιοφώνου. 

Η multiCAM ενσωματώνει τις τεχνολογίες της Sony στα προϊόντα της

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις τελευταίες της καινοτομίες, που περιλαμβάνουν τη σειρά ρομποτικών συστημάτων SPIRIT με τηλεχειριστήριο PILOT,  multiCAM AIRBRIDGE, και τη λύση εικονικής παραγωγής multiCAM BACKDROP

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ελεύθερο για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν στις 27 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. 


Ανίχνευση ομιλίας & AI ( τεχνητή νοημοσύνη )

Το σύστημα της multiCAM επιλέγει τη σωστή λήψη σύμφωνα με την ανίχνευση ομιλίας. Σε πραγματικό χρόνο, η τεχνητή νοημοσύνη επιλέγει την καλύτερη λήψη, ανάλογα με το ποιος είναι ο ομιλητής και γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα η εναλλαγή της προκαθορισμένης κάμερας .


Το ζωντανό πρόγραμμα είναι φυσικό και δυναμικό με προσαρμοσμένα γραφικά και αυτόματους τίτλους καθώς και ζωντανή ροή παντού σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες βίντεο youTube, Facebook Live, Dailymotion, Kaltura, κ.α.


Με την εφαρμογή εποπτείας κοινωνικών μέσων, παρέχετε η δυνατότητα διαδραστικότητας με το κοινό.


Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:
Δυστυχώς η ραδιοφωνία στην Ελλάδα ισοπεδώθηκε πλήρως με την συμβολή όσων ήταν υποχρεωμένοι να νομοθετήσουν δημοκρατικούς νόμους , και κυρίως με την συμμετοχή διαπλεκόμενων ομίλων και οικογενειών που διαμόρφωσαν όρους καθολικής υποβάθμισης του μέσου.

Η  ΕΙΙΡΑ ( Ένωση ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών Ν.Αττικής ) στη χώρα μας αποτελεί δεκανίκι συγκεκριμένων αστικών κομμάτων.  Ειδικότερα, η ΕΙΙΡΑ απαρτίζεται κυρίως από ιδιοκτήτες διαπλεκόμενων μέσων με πολιτικές διασυνδέσεις οι οποίοι αντί συμβολής στον χώρο, επί δεκαετίες , συμβάλουν και συνδράμουν την διαπλοκή τους κατά του μέλλοντος της ραδιοφωνίας.

Άλλωστε, σε πλειάδα περιπτώσεων, οι ιδιοκτήτες των Ρ/Σ είναι παράλληλα καταχρηστικά, αντισυνταγματικά, και αντιδεοντολογικά, οι ιδιοκτήτες και των τηλεοπτικών σταθμών, άρα ως ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών θα μπορούσαν να συμβάλουν στο μέλλον της ραδιοφωνίας το οποίο είναι οπτικό ;

Αν τα ραδιόφωνα, τα οποία δεν βρίσκονται στον έλεγχό τους, γίνουν οπτικά, άρα παρέχοντας πλην ήχου και εικόνα, στη συνέχεια θα διαθέτουν πλειάδα ανταγωνιστών, άρα θα ξεφύγει ο έλεγχος από μια χούφτα οικογένειες. 
( καναλάρχες )

Συγκεκριμένα, όπως μπορείται να δείτε στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν, όμως σε καμία περίπτωση δεν τηρούν :

Σκοπός της ΕΙΙΡΑ είναι:

Η ανάληψη πρωτοβουλιών και η δραστηριοποίηση στον τομέα των ραδιοφωνικών ψηφιακών υπηρεσιών και εν γένει στον τομέα των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου,  με στόχο την αναβάθμιση του μέσου.

Η δραστηριοποίηση στον επιστημονικό τομέα με τη διεξαγωγή συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων, η σύνταξη μελετών και ερευνών, τα πορίσματα των οποίων τίθενται στην διάθεση του δημοσίου ενδιαφέροντος και μπορούν να αξιοποιηθούν από το Ελληνικό Κράτος, τους Διεθνείς Οργανισμούς , ή άλλους φορείς.

Η αξιοποίηση και η προβολή της επιστημονικής έρευνας, της διεθνούς εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και των καινοτόμων βέλτιστων πρακτικών για την προαγωγή και ενίσχυση του ρόλου και των θέσεων της Ελληνικής ραδιοφωνίας.

Πως γίνεται το σύνολο των μετεχόντων στην ΕΙΙΡΑ να λειτουργεί ραδιόφωνα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη αντισυνταγματικής λειτουργίας - χωρίς άδειες - να πληρούν τα αναφερόμενα στην ιστοσελίδα τους , όταν ζητήματα τα οποία αφορούν την ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ τα δημοσιούμε σε αποκλειστικότητα εμείς που έχουμε δεχθεί σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , τίθεται στην προσωπική σας κρίση, αξιολογώντας ποιοι πράγματι απαρτίζουν την ένωση και κατά πόσο κόπτονται για το μέλλον του μέσου.


Πραγματικά αποτελεί απορίας άξιο πόσες χιλιάδες άνθρωποι διαβιούν από το ραδιόφωνο στο Ν.Αττικής και στο σύνολο της χώρας , και τι προσφέρουν σε αυτό το μέσο. Είναι ξεκάθαρο ότι θάβουν στη κυριολεξία οτιδήποτε αφορά την ραδιοφωνία ενώ διαπλέκονται με κυβερνήσεις και πολιτικούς ώστε να βρίσκονται σε ένα χώρο κατά της δημοκρατικότητας και της προόδου των ερτζιανών.

Αναλογιστείτε πόσες χιλιάδες άτομα αποκαλούνται ''δημοσιογράφοι'' και πλαισιώνουν θέσεις εργαζομένων στα ραδιόφωνα του Ν.Αττικής και εν γένει συνολικά της χώρας μας. Είναι πράγματι άνθρωποι του ραδιοφώνου , και δημοσιογράφοι , όσοι βρίσκονται σε δική τους διάσταση, η αυταπόδεικτα είναι κάτι άλλο ;

Εσείς που είστε ακροατές - ακροάτριες όλων αυτών των σταθμών , ακούσατε έστω σε ένα αθηναϊκό ραδιόφωνο το σεμινάριο που αφορά το μέλλον της ραδιοφωνίας ; Επίσης, το ακούσατε σε ένα από τα χιλιάδες ραδιόφωνα της περιφέρειας ;

Η ''ενημέρωσή'' που παρέχετε είναι απίστευτη . . . "αἰδώς Ἀργεῖοι" 

Το ραδιόφωνο είναι τα multimedia - οι τηλεοράσεις του μέλλοντος

 
Για εμάς η ραδιοφωνία , όπως το είχαμε προτείνει στις δημόσιες διαβουλεύσεις επί ημερών Ν. Παππά στο υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, έχει το ρόλο τοπικών ΜΜΕ πλήρους κάλυψης στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες πρέπει να βρίσκονται σε ένα ποσοστό - αναλογία - πλήν των ιδιωτικών σταθμών, στη βάση είτε Δημοτικών ΜΜΕ, είτε θυγατρικών της ΕΡΤ, ενώ σημειώνουμε ότι οι Ο.Τ.Α βρίσκονται έρμαιο κομμάτων και επαγγελματιών της πολιτικής οι οποίοι νέμονται το δημοτικό χρήμα σε πλήρη αδιαφάνεια με κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος - (της εντολής της κοινωνίας.) 

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις νομοθετήσαν στη σωστή βάση, η παρείχαν άδειες στο μεγάλο κεφάλαιο ; 

Γιατί από τη μια στη χώρα μας υφίσταται η ΕΡΤ, και το κανάλι της Βουλής , και δεν υφίσταται η αντιστοιχία στις Περιφέρειες και τους Δήμους ( Ο.Τ.Α ) ; Πόσο Δημοκρατικό είναι ;


Καλύτερα OffAir αντί να βρισκόμαστε σε ένα χώρο που καθημερινά ευτελίζεται προς χάριν κολλητών και γνωριζόντων οι οποίοι/ες τρέφονται από ένα μέσο το οποίο το έχουν ισοπεδώσει.

ΥΓ: Το παρόν το στέλνουμε ''πεσκέσι'' ( δωρίζεται ) σε όσους κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα μας ως οι πλέον ακατάλληλοι να θεσπίσουν νομικό πλαίσιο για την ραδιοφωνία, καθώς επίσης , σε όσους κατακρεουργούν την τοπική δημοκρατία και την πρόοδο στο Δήμο Γλυφάδας. 


Ειδικότερα, 
δωρίζεται σε τέως και νυν υπουργούς ψηφιακής πολιτικής και διακυβέρνησης , όπως και στον τέως πρωθυπουργό Α. Τσίπρα. Πρώτη φορά αριστερά χωρίς αριστερό πρόσημο , και ξανά δεξιά στη χώρα μας χωρίς αυθεντική - πραγματική - δημοκρατία.


# Αποτελεί απόδειξη της κομματοκρατίας στην Ελλάδα αντί αξιοκρατίας.  Είναι δυνατόν ο πρωτεργάτης των FM στο Ν.Αττικής , τον οποίο δίωξαν και κατέσχεσαν όλες οι κυβερνήσεις και πλέον δεν λειτουργεί , να δημοσιοποιεί σε αποκλειστικότητα θέματα ραδιοφωνίας , αντί όσων λειτουργούν και ζούν από το ραδιόφωνο ; 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ρόλος της ΕΙΙΡΑ στο Ν.Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">