ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακούραστος ταξιδιώτης: Ουρουγουάη – B’ κύκλος (trailer) – Α᾽ προβολή



 ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/2020, στις 12:00  
Παραγωγή: Γαλλίας







Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας 2014-2018 που θα ολοκληρωθεί σε 16 ωριαία επεισόδια (Α και Β κύκλος)

Ενώ η πλειονότητα των ταξιδιωτών ακολουθεί συγκεκριμένες διαδρομές, ο Thomas Yzebe, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τις μεγάλες τουριστικές ζώνες. Η άποψή του; Οτι δεν είναι το μέρος που κάνει το ταξίδι σας συναρπαστικό, αλλά οι άνθρωποι που ζουν εκεί. 

Από την Κωνσταντινούπολη στην Μπανγκόκ, ο Τόμας επιτρέπει στους ντόπιους να τον οδηγήσουν σε άγνωστα και μαγικά μέρη. Μερικές φορές, χρειάζεται μόνο ένα χαμόγελο και μια στιγμή τόλμης για να απογειωθείτε στις πιο απίθανες περιπέτειες, όπως η αναρρίχηση σε στέγη εκκλησίας στο Παλέρμο, ο ύπνος σε βουδιστικό ναό στην Μπανγκόκ ή μια αυτοσχέδια επίσκεψη σε ένα αναδυόμενο θέατρο στην Ταγγέρη.. 

Αποχαιρετήστε λοιπόν τα οργανωμένα ταξίδια και καλώς ήλθατε σε έναν κόσμο όπου θα επισκεφθείτε ασυνήθιστα μέρη και θα ανακαλύψετε πως είναι πραγματικά εκ των έσω.
 Δείτε το trailer 

www.ert.gr

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις αλλοιώτικα - περίεργα - πρωτότυπα ; 

Είσαι έτοιμος να χαθείς σε απρογραμμάτιστες διαδρομές ; Προσεχώς Ψηφιακή μετάβαση no 3 στα Νότια προάστια Αττικής. 

Το μόνο που κάνεις είναι να πιάσεις το τηλεκοντρόλ και να κάνεις αυτόματη αναζήτηση. Κάποια στιγμή ο δέκτης σου θα πέσει πάνω στο SKY 7 GLYFADA. Σε τελευταία ανάλυση τι μετράει ο τόπος η οι ανθρωποί του ; Εμμένουμε τοπικά

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ, και όταν ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας, αδιαφανώς και δια της πλαγίας συντηρεί πέντε χρόνια τσιράκια και ημετέρους , αντί να καλύψει την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών , πρέπει με κάθε πρόσφορο μέσο να του θυμίζουμε ότι κατέλυσε την τοπική δημοκρατία και δημιούργησε την εκ καταλοίπων Τουρκοκρατίας επιλεκτική ευνοιοκρατία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακούραστος ταξιδιώτης: Ουρουγουάη – B’ κύκλος (trailer) – Α᾽ προβολή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">