ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαλέσκου άσε τις Μα*α@^eς

 


Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο σε εκπομπή του Αλαφουζέϊκου, την οποία παρουσιάζει η Μαλέσκου, έγινε ζωντανή σύνδεση με Γλυφάδα.

Ειδικότερα , το Αλαφουζέϊκο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο έχει εργολαβική σχέση με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , στο πρωτόκολλο της συνεργασίας τους υπάρχει ρητή διάταξη προώθησης των ''γαλάζιων'' δημάρχων.

Στο πλαίσιο που προαναφέρθηκε έβγαλαν σε ζωντανή σύνδεση τον δήμαρχο Γλυφάδας παρέχοντας τα εύσημα και λέγοντας η Μαλέσκου συγκεκριμένα ότι '' ο δήμαρχος Γλυφάδας ενδιαφέρεται για όλους τους δημότες '' .

Μαλάσκου άσε τις Μαλα@&^eς σε ζητήματα τα οποία ούτε τα ζεις ούτε τα γνωρίζεις , και φρόντισε να τύχεις ενημέρωσης ποιοι είναι πραγματικά, ο δήμαρχος, καθώς και οι έτεροι διοικούντες της ΝΔ, παράλληλα ορισμένων ''αντιπολιτευόμενων''.

Επισήμανση: Πως χαρακτηρίζεται όποιος κατέλυσε την εντολή στην κάλπη 4.500 χιλιάδων δημοτών ;

Αν χαρακτηρίζεται άτομο το οποίο ενδιαφέρεται για όλους τους δημότες αυτός που κατέλυσε την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών τότε έχει καταλυθεί εντελώς η νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου.

ΥΓ: Ασφαλώς αντιλαμβανόμαστε ότι στο πλαίσιο μιας εκπομπής πολλά μπορεί να ειπωθούν προς χάριν του λόγου και της θεάσεως , όμως η πραγματικότητα των λόγων με την τοπική πραγματικότητα απέχει έτη φωτός. 

* Σε ενδεχόμενο ενόχλησης , είτε παρεξηγήσεως από τη πλευρά της παρουσιάστριας, ας φροντίσει να ενημερωθεί πόσα χρόνια ο εν λόγω δήμαρχος γίνεται αρωγός ώστε να γίνονται συντονισμένες επιθέσεις ύβρεων και λάσπης σε βάρος των δημοτών ενώ εμείς ποτέ δεν τον έχουμε βρίσει δημόσια.

* Ως ''Μακακίες'' εννοούμε την υπέρβαση στο πλαίσιο της λεκτικής τακτικής που ακολουθείται δημόσια χωρίς οι παρουσιαστές να έχουν πλήρη εικόνα όσων ισχύουν αναφορικά με τους παρουσιαζόμενους και την εν γένει - συνολική - δράση τους. 

* Όταν η Μαλέσκου χωρίς να ζει και να γνωρίζει καταστάσεις καθολικοποιεί αναφέροντας ''το ενδιαφέρον για όλους '' χρειάζεται η ειδική επισήμανση δεδομένου ότι το στέλεχος της ΝΔ - δήμαρχος κατέλυσε εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών. ( Τεχνητή πραγματικότητα των ωραιοποιήσεων και του θεάματος - πραγματικότητα , σημειώστε 0 - 3 )

- Αν γνωρίζα από την δεκαετία του 70 που δεχόμουν διώξεις - κατασχέσεις ώστε να προκύψουν ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις τι θα επακολουθήσει δεκαετίες στη συνέχεια δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαλέσκου άσε τις Μα*α@^eς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">