ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός

Τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός

Στην πιο επιβαρυμένη πόλη σε όλη τη χώρα, τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός.

Πριν από λίγο, κατά την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο, o κ. Μητσοτάκης συνομιλώντας με γιατρούς σημείωσε μεταξύ άλλων ότι κάνετε όλοι σας σπουδαία δουλειά, σας είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι, όλη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Υπογράμμισε ότι το ΕΣΥ πιέζεται, αλλά αντέχει προσθέτοντας ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την προσωπική του φροντίδα.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί επίσης το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο και το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, προκειμένου να έχει μία άμεση εικόνα για την κατάσταση του συστήματος υγείας, και στη συνεχεία θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Χθες, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων εν όψει και της μεθαυριανής γιορτής του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα.

Στην Πάτρα μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπου θα έχει συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες και τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/sti-thessaloniki-simera-o-prothypoyrgos/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">