ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Απαράδεκτο το καθεστώς αδιαφάνειας στον Δήμο


Σε λίγο χρονικό διάστημα θα κλείσει ένας χρόνος κατά τον οποίο διεξάγονται τα διαδικτυακά δημοτικά συμβούλια του Δήμου Γλυφάδας σε στενό κύκλο αιρετών χωρίς διαφάνεια και αμεσότητα.

Οι αιρετοί συμπολίτες μας οι οποίοι ασχολούνται με την γύρη των δέντρων της πλατείας Καραϊσκάκη, αντί να θέτουν την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας , ''δικτυώθηκαν'' μεταξύ τους με το Zoom Meet σε καθεστώς καθολικής αδιαφάνειας.

Όπως διαπιστώσαμε, ορισμένα από τα βίντεο των 'διαδικτυακών συνελεύσεων', τα δημοσιοποίησαν στο youtube έπειτα από μήνες , χωρίς καμία ανταπόκριση από την τοπική μας κοινωνία , δεδομένου ότι έχουν από δέκα έως μερικές δεκάδες προβολές !

Δυστυχώς η ''τοπική δημοκρατία'' νοσεί στο Δήμο Γλυφάδας, και είναι επιεικώς απαράδεκτο το γεγονός οι κάπηλοι συμπολίτες μας, οι οποίοι κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας για τοπικό κανάλι όλων των δημοτών, να συνεχίζουν τον εμπαιγμό της τοπικής μας κοινωνίας.

Ειδικότερα, το γεγονός να διεξάγουν τα δημοτικά συμβούλια και τις οικονομικές επιτροπές εν κρυπτώ , πίσω από τη πλάτη της τοπικής κοινωνίας, και των τοπικών ΜΜΕ, δεν τιμά ούτε την δημοτική αρχή, ούτε το σύνολο των παρατάξεων.

Εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τα ''παλιά ξυνά σταφύλια'', όπως είναι οι κονσέρβες των διαδικτυακών συνελεύσεων, διότι η τοπική μας κοινωνία είχε παρέχει εντολή για τοπικό κανάλι όλων των δημοτών , το οποίο θα παρείχε αμεσότητα, πλουραλισμό, και κυρίως το επίπεδο που χρειάζεται ώστε τα δημοτικά συμβούλια να τυγχάνουν αποδοχής και παρακολούθησης.

Δείτε και θυμηθείτε τι ψηφίσατε χιλιάδες στις δημοτικές εκλογές , ενώ γνωρίζεται την προβοκάτσια που ακολούθησε


- Μια φορά οι αιρετοί του ΣΥΡΙΖΑ θέσατε σε ένα δημοτικό συμβούλιο την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας για το δημοτικό κανάλι ; Πόση απανθρωπιά υφίσταται σε ορισμένους που εξελέγησαν με 100 κομματικές ψήφους ; Πόσο τιμάται η προβοκάτσια , θα το απαντήσει η δημοτική αρχή ;

- Υπήρξε έστω και μια δημόσια συζήτηση των τοπικών θεμάτων μεταξύ αιρετών - δημοτών κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ; Εσείς μεταξύ σας επί χρόνια έχετε κάνει πληθώρα συζητήσεων - τοποθετήσεων, μια φορά δώσατε την δυνατότητα στους χιλιάδες συμπολίτες μας να τοποθετηθούν επί των τοπικών ζητημάτων ;

Τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και υπέρμετρη πλεονεξία 

ΥΓ: Είναι ξεκάθαρο όπως βλέπετε στην εικόνα, ο ΣΣ έπιασε και άλλο πόστο , ενώ η αποστροφή και η καταστροφή της κοινωνικής συνοχής στη πόλη μας χτυπά κόκκινο. ( Δεν είναι αρκετές σε ορισμένους οι αποδοχές από το δημόσιο,  από ΜΚΟ, από επιτροπές, κ.α., τα θέλουν όλα δικά τους. Αντιπροσώπευση υφίσταται από το 2014 μέχρι και σήμερα ; )

* Στις εκλογές του 2019 σύμφωνα των πρακτικών ΣΣ χάσατε τα 3/4 των ψήφων ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβερνών κόμμα , και προέκυψε ένα απόλυτα εξευτελιστικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα ο ΣΣ, πλην των 100 παραταξιακών - κομματικών ψήφων, δεν έλαβε ούτε μια ψήφο από δημότη - δημότισσα Γλυφάδας ! ( Ο τελευταίος υποψήφιος της διοικούσας παράταξης έχει λάβει πολλαπλάσιο αριθμό ψήφων ) 

* Ο χειριστής του Zoom meeting  δεν γνωρίζει ότι πρέπει να μεγιστοποιεί τον κάθε ομιλητή - ομιλήτρια ; Από μια ματιά που ρίξαμε στο youtube αντί να μεγιστοποιεί τον κάθε ένα , μεγιστοποιεί στο εξαγόμενο βίντεο μόνο τον εαυτό του και τον συνπαραταξιακό του ! Αναφορικά με την απαρτία, θεωρούμε ότι σε κάποιες διαδικτυακές συνελεύσεις δεν πληρείται.

* Σύμφωνα της ''αρνητικής διαφήμισης'' που γίνετε στον ΣΣ στις επόμενες εκλογές τον βλέπουμε υποψήφιο δήμαρχο, ώστε να ολοκληρώσει τα ζητούμενα της πλεονεξίας και των φιλοδοξιών του !



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Απαράδεκτο το καθεστώς αδιαφάνειας στον Δήμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">