ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι βαρύγδουπες δηλώσεις προσφοράς του Δήμου σε όλους


«Η Γλυφάδα μας φοράει τα καλά της, βάζει τα χριστουγεννιάτικά της και προσφέρει σε όλους μας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη» αναφέρει ο δήμαρχος κατάλυσης της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών.

Εν όψει των εορτών , για πολλοστή φορά ο δήμαρχος , καθώς και πλειάδα έτερων καθολικοποιούν με βαρύγδουπες δηλώσεις.

Από την δήλωση Μαλέσκου '' ο δήμαρχος Γλυφάδας ενδιαφέρεται για όλους τους δημότες '' μέχρι τα σημερινά δημοσιεύματα ιστοσελίδων διαπράττεται το ίδιο ολίσθημα.

Εμείς αναφέρουμε: Δήμαρχε, έπειτα της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών , και των ευεργεσιών που κάνατε ως διοίκηση σε πλειάδα ημετέρων, συγγενών, κουμπάρων, κολλητών, κ.α , τι προσέφερε ο δήμος Γλυφάδας και η δημοτική σας αρχή στις 4.500 χιλιάδες δημότες  από το 2014 μέχρι και σήμερα το 2020 ; 

Για εμάς αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία των συμπολιτών μας να γίνονται αναφορές καθολικοποίησης , ενώ συνολικά οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας τυγχάνει να γνωρίζουν τις πέντε χιλιάδες οφελούμενους σε σύνολο πέραν - περισσότερων - των 80.000 χιλιάδων δημοτών.

Ο δήμος Γλυφάδας περισσότερα από πέντε χρόνια δεν προσφέρει σε όλους μας , ακολουθεί επιλεκτική τακτική η οποία δεν είναι η αρμόζουσα, είναι αναχρονιστική, και ουδεμία σχέση έχει με τον δήμο όλων των δημοτών.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com


- Καλές Γιορτές στον Δήμο των κατ΄εξαίρεση και κατ' επιλογήν οφελούμενων αντί του Δήμου όλων των δημοτών

- Αρκούν οι πέντε χιλιάδες οφελούμενοι ώστε να επηρρεάζεται η κρίση του κοινωνικού συνόλου - της πλειονότητας - καθώς και στο να εκλέγονται και επανεκλέγονται οι  αρωγοί των κατ΄εξαίρεση και κατ' επιλογήν οφελούμενων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι βαρύγδουπες δηλώσεις προσφοράς του Δήμου σε όλους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">