ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Ζουγανέλης: Αντιμετωπιζόμαστε με σνομπισμό από την εκάστοτε εξουσία


Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με αλήθειες για όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο εξαιτίας των απαγορευτικών μέτρων του 2ου lockdown.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς από το δικό μας μετερίζι δεν ασχολούμαστε πλέον με τα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς και με την showbizzz και το lifestyle, όμως είδαμε στο δίκτυο όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης και πραγματικά είναι η απόλυτη αλήθεια.

Ειδικότερα, θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτο την ίδια μέρα και την ίδια χρονική περίοδο που υπάρχει από εμάς κύριο θέμα '' Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους '' , καθώς επίσης , τοποθετήσεις αρκετών καλλιτεχνών, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης , αναφορικά με όσα ισχύουν την περίοδο κορωναϊού με τα κυβερνητικά μέτρα τα οποία δεν καλύπτουν το σύνολο, ο πρωθυπουργός να δεσπόζει σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ με τα ''μέτρα ενίσχυσης'' εργαζομένων, ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ανέργων. 

Ποιά μέτρα ; Τα μέτρα που εφαρμόζονται επί μήνες δεν είναι για όλους. Δεν καλύπτουν το 100% της κοινωνίας μας.

Δείτε στο Microsoft news όσα είπε ο Ζουγανέλης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Ζουγανέλης: Αντιμετωπιζόμαστε με σνομπισμό από την εκάστοτε εξουσία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">